Įkraunama...
Įkraunama...

Kur patartumėte keliauti rudenį/žiemą?

QUOTE(bamba @ 2007 10 05, 18:00)
Rygoj buvau kelis kartus verysad.gif, o vat Jurmala gal ir nieko. Ten buvau tik vandens atrakcionų parke ir nieko daugiau labai nežiūrėjau. Kaip ten miestas? Ar būtų ką pvz per naujaką veikt?

gal kvailai skambes, bet per velykas buvau Liepojoj, kas cia tera is Palangos man nuvaziuot, tai velniskai patiko miestas...ne kaip pas mus.. ten pasipuose, pilna triusiu, marguciu, nu zodziu grazu thumbup.gif turbut ir per kaledas ten viskas ziba wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 10 05, 18:00)
Rygoj buvau kelis kartus verysad.gif, o vat Jurmala gal ir nieko. Ten buvau tik vandens atrakcionų parke ir nieko daugiau labai nežiūrėjau. Kaip ten miestas? Ar būtų ką pvz per naujaką veikt?

Oi nežinau, Man patiko miestas, gražus. Ale žirafos_sesė sakė, kad jai nelabai, nieko ypatingo....tas pats ir su Talinu - mama sako nieko ten gražaus, kiti irgi sako, kad nieko gero, o keliems žmonėms labai patiko biggrin.gif čia nesuprasiu niekaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2007 10 05, 17:05)
gal kvailai skambes, bet per velykas buvau Liepojoj, kas cia tera is Palangos man nuvaziuot, tai velniskai patiko miestas...ne kaip pas mus.. ten pasipuose, pilna triusiu, marguciu, nu zodziu grazu  thumbup.gif  turbut ir per kaledas ten viskas ziba  wub.gif

Liepojoj tai dar nebuvau, visai gal ir nieko mintis 4u.gif Reiks tik pasidomėt, ar ten kas įdomaus per naujaką vyksta g.gif

QUOTE(Makalius @ 2007 10 05, 17:05)
Oi nežinau, Man patiko miestas, gražus. Ale žirafos_sesė sakė, kad jai nelabai, nieko ypatingo....tas pats ir su Talinu - mama sako nieko ten gražaus, kiti irgi sako, kad nieko gero, o keliems žmonėms labai patiko  biggrin.gif čia nesuprasiu niekaip  biggrin.gif

biggrin.gif Tai aš iš tų žmonių, kuriems Talinas labai patiko. Vieną žiemos naktį pavėlavom į paskutinį keltą į Helsinkį, tai laukėm rytinio. Buvo pasirinkimas arba miegoti mašinoj arba pasibastyt po Taliną. Mes aiškų pasirinkom pastarąjį variantą, tai likom sužavėti Talino senamiesčio wub.gif Viskas taip gražiai buvo apšviesta, o ir snigo labai gražiai... tikrai nesigailėjau pavėlavus į keltą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 10 05, 18:22)
biggrin.gif Tai aš iš tų žmonių, kuriems Talinas labai patiko. Vieną žiemos naktį pavėlavom į paskutinį keltą į Helsinkį, tai laukėm rytinio. Buvo pasirinkimas arba miegoti mašinoj arba pasibastyt po Taliną. Mes aiškų pasirinkom pastarąjį variantą, tai likom sužavėti Talino senamiesčio wub.gif Viskas taip gražiai buvo apšviesta, o ir snigo labai gražiai... tikrai nesigailėjau pavėlavus į keltą blush2.gif

Belieka tikėtis, kad spalio 9-ą snigs, snigs, snigs irnesakyk.gif Ale svarbiausia kad nelytų santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 10 05, 14:59)
O gal kas žinote, kur žiemą galima būtų nuvažiuoti su mašina 2-3 dienom (pvz naujiems metams), kad iki 500-600km būtų? Galvojam apie Taliną, bet ten ne kartą jau buvom ir nelabai yra ką ten veikti daugiau  g.gif
Ryga- Stokholmas keltu irgi nieko atrodo, bet kad daug kainuoja tas keltas, kiek žiūrėjau tai į vieną pusę žmogui apie 150 lt gaunas. Gal neten žiūrėjau ir kas matėt pigiau?
tai greitai.lt irgi papildomą mokestį ima. Reikia pirkti tiesiogiai per avialinijų puslapius, pvz per www.airbaltic.lt ar www.flylal.lt

Tai gerai, bet i Praha neskrenda nei airBaltic, nei Flylal. Skrenda Cekijos avialinijo CSA. Dabar kaledoms planuoju vykti i Lisabona is Vilniaus irgi nera tiesioginio reiso. Ir apskritai kai dirbu Vilniaus oro uoste, tai tiek teko prisiklausyti apie sias aviakompanijas, kad ir keliauti su jais nebesinori. Visokiose Kosta rikose panaudotus lektuvus perka. Man pernai AirBaltic vietoj skrydzio plane numatyto Boeing 737-500 (ir beje registruota buvau skrydziui Boingu), man pakiso Foker 50. Su tokia aviakompanija is viso nenoriu tureti reikalau. verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Laaila @ 2007 10 05, 15:38)
a jau dabar stovi? lotuliukas.gif varom kristalu paskabyt  tongue.gif
Papildyta:

Makalius nepilnametis pas mus  lotuliukas.gif neisleistu jo su svetimom tetom  tongue.gif

As skridau pernai gruodzio 23 d., tai eglutejau buvo thumbup.gif . Kristalu net ir labai noredamas nepasieksi, eglute is apacios juosia stiklinis "akvariumas" ir jame prita stikliniu skulptureliu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 10 09, 13:06)
na mano atveju, tai ne skonio, o patogumo reikalas. Tiesiog airbaltic skraido visais man reikiamais maršrutais, o dar ir pigiai, patogiu laiku ir palyginus su flylal, tvarkingai thumbup.gif

O dėl dviejų dienų kelionės žiemą, tai labiausiai dabar vilioja Liepoja, tik klausimas, ar bus ką ten veikti g.gif . Ar buvot kas ten žiemos metu?

I Liepoja tai ir autobusu galima nuvaziuoti. As ruosiuosi vykti i Lisabona 10 dienu ir is Vilniaus tiesioginio reiso nera, teks kristi su persedimu. Ir tada pigiau gaunasi skristi su kitomis avialinijomis, nes pigiau būna tada, kai jos nesikeičia. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2007 10 09, 12:36)
I Liepoja tai ir autobusu galima nuvaziuoti. As ruosiuosi vykti i Lisabona 10 dienu ir is Vilniaus tiesioginio reiso nera, teks kristi su persedimu. Ir tada pigiau gaunasi skristi su kitomis avialinijomis, nes pigiau būna tada, kai jos nesikeičia. thumbup.gif

oj į Liepoja tai žinoma, kad neskrisim. Su mašina planuojam- ir greičiau ir patogiau ax.gif
O kokiom avialinijom pigiausiai gaunas į Lisaboną? Čia irgi vienas iš miestų, kuriuos planuoju kitais metais aplnakyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 09 spalio 2007 - 14:11
QUOTE(bamba @ 2007 10 09, 15:11)
oj į Liepoja tai žinoma, kad neskrisim. Su mašina planuojam- ir greičiau ir patogiau ax.gif
O kokiom avialinijom pigiausiai gaunas į Lisaboną? Čia irgi vienas iš miestų, kuriuos planuoju kitais metais aplnakyti 4u.gif

Jei uzsisakysi bilieta mazdaug pries pusmeti, tai bus su Lufthansa (apie 850 Lt). O dabar tai teks man skristi per Amsterdama su Flylal ir KLM (kaina apie 1500 Lt). Bet kol kas as tik planuoju savo atostogas. Taip kad ir planai ir kaina gali kisti. Siemet planavome skristi i Marakesa, Neapoli, Roma, Milana, Porta, dabar planuojame Lisabona; o kas mus zino kur skrisime. Pernai irgi buvo kruva planu, o atsidurem Ciuriche visai neplanuotai. g.gif g.gif g.gif Skrydziu ieskau per www.wrislit.lt.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2007 10 09, 14:26)
Jei uzsisakysi bilieta mazdaug pries pusmeti, tai bus su Lufthansa (apie 850 Lt). O dabar tai teks man skristi per Amsterdama su Flylal ir KLM (kaina apie 1500 Lt). Bet kol kas as tik planuoju savo atostogas. Taip kad ir planai ir kaina gali kisti. Siemet planavome skristi i Marakesa, Neapoli, Roma, Milana, Porta, dabar planuojame Lisabona; o kas mus zino kur skrisime. Pernai irgi buvo kruva planu, o atsidurem Ciuriche visai neplanuotai. g.gif  g.gif  g.gif Skrydziu ieskau per www.wrislit.lt.

Brangu 1500 lt. Mes per airbaltic ieškojom sausio pabaigai, tai su visais mokesčiai gavos 1248 lt. Bet mums vistiek per brangu pasirodė, nes tik porai dienų norim, o ir laukti ilgai reikia kito lėktuvo verysad.gif Reikės per lufthansa bandyti pasieškoti, 850lt visai gera kaina thumbup.gif
Į Milaną tai labai pigių skrydžių yra, mes už 150 lt su visais mokesčiais skraidom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 10 09, 15:36)
Brangu 1500 lt. Mes per airbaltic ieškojom sausio pabaigai, tai su visais mokesčiai gavos 1248 lt. Bet mums vistiek per brangu pasirodė, nes tik porai dienų norim, o ir laukti ilgai reikia kito lėktuvo verysad.gif Reikės per lufthansa bandyti pasieškoti, 850lt visai gera kaina thumbup.gif
Į Milaną tai labai pigių skrydžių yra, mes už 150 lt su visais mokesčiais skraidom thumbup.gif

Pas mane atostogos gruodzio 15-30 d. Labai norejom i Roma, bet apsisovem su viesbuciu. Likus 3 men iki Kaledu labai soktelejo viesbuciu kainos. Skrydis tai nebrangus. Dabar yra tiesioginiai reisai su flylal, bet ir per Praha apie 800 Lt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 10 05, 14:59)
O gal kas žinote, kur žiemą galima būtų nuvažiuoti su mašina 2-3 dienom (pvz naujiems metams), kad iki 500-600km būtų? Galvojam apie Taliną, bet ten ne kartą jau buvom ir nelabai yra ką ten veikti daugiau  g.gif
Ryga- Stokholmas keltu irgi nieko atrodo, bet kad daug kainuoja tas keltas, kiek žiūrėjau tai į vieną pusę žmogui apie 150 lt gaunas. Gal neten žiūrėjau ir kas matėt pigiau?
tai greitai.lt irgi papildomą mokestį ima. Reikia pirkti tiesiogiai per avialinijų puslapius, pvz per www.airbaltic.lt ar www.flylal.lt

Per flylal.lt tai dar iseina paziureti kainas. Bet airbaltic.lt is mano kompo visai neina. Is karto kompas "nuluzta". ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2006 12 04, 16:44)
Iš tiesų Budapeše buvome žiemą pirtyse, tiksliau vyrai buvo miesto pirtyse, kuriose tik vyrus ir leidžia doh.gif . Jie liko sužavėti, o jei tai kažkoks viešbutis - sanatorija, turėtų leisti visus.
Slovakijoje Liptovsky Jan miestelyje yra sanatorija su mineralinio vandens baseinu bei įvairiomis procedūromis. Baseinas mums labai patiko.
Taip pat visai netoli Bešeniovo terminiuose baseinuose galima kaitintis sieros baseinuose. Ten taip pat labai smagu.
Toje pačioje Slovakiojoje Poprad mieste yra dengtas atrakcionų parkas - žmonės liek patenkinti ir tenai.
Lietuvos televizija nesenai "Arti - toli" laidoje rodė Čekijos malonumus - grožio vonias aluje.
Visi žinome Karlovy Varus - sveikatingumo kurortą. Ten daug įvairių gydyklų su mineraliniu vandenuku. Vienas didelis minusas - mietuką okupavę rusai doh.gif
Tikrai žinau, kad Lenkijoje yra ne vienas panašus kurortas su sanatorijomis bei mineraliniais vandenimis...
Žiemą turbūt į tai ir reiktų orientuotis, nes visur, kur bepasisuksi - slidinėjimas. Aš esu slidinėjimo entuziastė, bet įsivaizduoju, kad ir tokiuose kurortuose turėtų būti neblogai... Galų gale nuvažiavus į Čekiją ar Slovakiją turi galimybę pasimėgauti nuostabiu alumi, geru maistu, pamatyti kalnus juose neslidinėjant, įlįsti į stalagtitų - stalagmitų ar ledo urvus...
Vengrijoje kainos aukštesnės, bet užtat koks skanus vynas, guliašas ir kaip smagu dalyvauti specialiuose vyno degustavimo vakarėliuose thumbup.gif O kur dar Vengrijos pilys...
Ech, visur gerai, kur mūsų nėra blush2.gif

Tikra tiesa, Karlovy Varai, Lenkija ( cia tikrai daug Spa viesuciu), bet yra ir kitoje puseje - Estijoje, Saaremos saloje, taip pat Latvijoje yra Spa entru, bet aisku turime ir visai salia Druskininkus, Birstona ir Palanga smile.gif aisku toli grazu ir nepalyginama su Karl.Varais bet cia pat smile.gif
Atsakyti