Įkraunama...
Įkraunama...

Kur patartumėte keliauti rudenį/žiemą?

QUOTE(Makalius @ 2007 10 04, 18:12)
4u.gif Labas.
O aš labai labai užsimaniau pamatyti kalėdinį Berlyną  unsure.gif Na, ne per Kalėdas, bet kalėdinį...gruodžio vidury kažkur juk jau būna ir Eglutė, gal jau ir sniego bus...girliandos visokios, karšti gėrimai lauke parduodami...  blush2.gif užsisvajojau kažkaip...arba nebūtinai Berlyną, svarbu kad kurnors nuskrist Gruodį smile.gif

Zinai, geriau nuvaryk i Ziuricha. Jo gelezinkelio stotyje stovi Kalėdų eglute, kuria puosia 1.2 mln Svarovski kristalų. Grazesnės Kalėdu eglutės dar nesu maciusi. Tik zinok, Sveicarijoje visos Kaledu dekoracijos gruodzio 26 diena isardomos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuotrauka ne per didziausia. Originali pagal nuoroda: http://www.trekearth...photo119275.htm .
Bet is naturos ji dar grazesne. thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas žinote, kur žiemą galima būtų nuvažiuoti su mašina 2-3 dienom (pvz naujiems metams), kad iki 500-600km būtų? Galvojam apie Taliną, bet ten ne kartą jau buvom ir nelabai yra ką ten veikti daugiau g.gif
Ryga- Stokholmas keltu irgi nieko atrodo, bet kad daug kainuoja tas keltas, kiek žiūrėjau tai į vieną pusę žmogui apie 150 lt gaunas. Gal neten žiūrėjau ir kas matėt pigiau?

QUOTE(Florestina @ 2007 10 05, 11:57)
O man perkant bilieta i Praha agentūroje kainavo 90 Lt pigiau negu pasiūlė per greitai.lt. blush2.gif

tai greitai.lt irgi papildomą mokestį ima. Reikia pirkti tiesiogiai per avialinijų puslapius, pvz per www.airbaltic.lt ar www.flylal.lt
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2007 10 05, 14:38)
a jau dabar stovi? lotuliukas.gif varom kristalu paskabyt  tongue.gif

aš vakar Ciuriche buvau, nestovi dar eglutė verysad.gif . Dabar ten kažkokių naminių gyvūnų paroda vyksta. Pilna stotis avių ir baisiai smirda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 10 05, 17:26)
Trumpa tai trumpa, ale kiek įsžūdžių per vieną dieną  bigsmile.gif
Tai lėktuvu ir keliaučiau, man būtų nemokamai beveik hihihi.gif
Žinoma  cool.gif
Nu tai siūlau biggrin.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  jei tik žinosi, kur eit ir ką pamatyt  blush2.gif ir pigi nakvynė kur  blush2.gif
Žiūrėjau ir Ciurichą, į abi puses 700 litų kažkur smile.gif
Makalius antradienį į Taliną dviem dienom išskrenda. VIENAS  cool.gif

Seip as tau tikslios gatves nepasakysiu... pamirsau blush2.gif bet zinau kaip nuvaziuot biggrin.gif ten prie pat to hostelio yra berlyno siena, tai sakyciau tas hostelis gana patogioje vietoje, visur galima nuvaziuoti... rolleyes.gif noreciau vel nueiti i didziausia alaus bara wub.gif tiek rusiu alaus atsigeriau, kad ogogo... ir visu saliu yra.. na beveik visu, nes LT neturejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 10 05, 16:26)
Žiūrėjau ir Ciurichą, į abi puses 700 litų kažkur smile.gif
Makalius antradienį į Taliną dviem dienom išskrenda. VIENAS  cool.gif

Į Ciurichą būna akcijinių labai dažnai už 150lt su airbalic. Aš už tiek vakar ir skridau thumbup.gif

O ką Taline veiksi? Gal ir aš susigundysiu, labai vilioja tai, kad ten galima su mašina visai greitai ir patogiai nuvažiuoti smile.gif Šiaip buvau ten prieš pora metų, tai senamiestį apžiūrėjau, o gal kažką išskyrus senamiestį ten yra žiūrėt?
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2007 10 05, 17:38)
Seip as tau tikslios gatves nepasakysiu... pamirsau  blush2.gif bet zinau kaip nuvaziuot  biggrin.gif  ten prie pat to hostelio yra berlyno siena, tai sakyciau tas hostelis gana patogioje vietoje, visur galima nuvaziuoti...  rolleyes.gif  noreciau vel nueiti i didziausia alaus bara wub.gif  tiek rusiu alaus atsigeriau, kad ogogo... ir visu saliu yra.. na beveik visu, nes LT neturejo  biggrin.gif

Tai nereikia tikslios gatvės, gi kartu varysim, žinosi gal smile.gif blush2.gif
Tai kaip? laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(bamba @ 2007 10 05, 17:39)
O ką Taline veiksi? Gal ir aš susigundysiu, labai vilioja tai, kad ten galima su mašina visai greitai ir patogiai nuvažiuoti smile.gif Šiaip buvau ten prieš pora metų, tai senamiestį apžiūrėjau, o gal kažką išskyrus senamiestį ten yra žiūrėt?

Skrendu jau už kelių dienų, ale žinau tik, kad senamiestį apžiūrinėsiu g.gif tada dar ieškojau per google, ar yra Taline kokia centrinė gatvė, tokia kaip pas mus Gedimino prospektas bigsmile.gif ale neradau. Tai išskyrus senamiestį ir prekybos centrą lauktuvėms (mane mama tik su ta sąlyga ir išleido - kad parvežčiau kažkokio tai Vanna Tallin g.gif ) daugiau nieko ir nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 10 05, 17:42)
Tai nereikia tikslios gatvės, gi kartu varysim, žinosi gal smile.gif  blush2.gif
Tai kaip? laugh.gif
Papildyta:

Skrendu jau už kelių dienų, ale žinau tik, kad senamiestį apžiūrinėsiu  g.gif tada dar ieškojau per google, ar yra Taline kokia centrinė gatvė, tokia kaip pas mus Gedimino prospektas  bigsmile.gif ale neradau. Tai išskyrus senamiestį ir prekybos centrą lauktuvėms (mane mama tik su ta sąlyga ir išleido - kad parvežčiau kažkokio tai Vanna Tallin  g.gif )  daugiau nieko ir nežinau biggrin.gif

makaliau, Vanna Tallin ir LT gali nupirkt, nukris rupestis nuo peciu biggrin.gif o seip kai rimtai mastysi apie Berlyna gruodzio menesi, duok zinia, mielai prisijunksiu, kol sesija neprasidejo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 10 05, 16:42)
Skrendu jau už kelių dienų, ale žinau tik, kad senamiestį apžiūrinėsiu  g.gif tada dar ieškojau per google, ar yra Taline kokia centrinė gatvė, tokia kaip pas mus Gedimino prospektas  bigsmile.gif ale neradau. Tai išskyrus senamiestį ir prekybos centrą lauktuvėms (mane mama tik su ta sąlyga ir išleido - kad parvežčiau kažkokio tai Vanna Tallin  g.gif )  daugiau nieko ir nežinau biggrin.gif

vat mano žinios apie Taliną tokios pačios drinks_cheers.gif Tai su tokiom žiniom antrą kartą važiuoti nėra ko verysad.gif Reikia kokio kito netolimo miesto... jau dvi dienas galvą suku, bet nieko nesugalvoju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2007 10 05, 17:52)
makaliau, Vanna Tallin ir LT gali nupirkt, nukris rupestis nuo peciu  biggrin.gif  o seip kai rimtai mastysi apie Berlyna gruodzio menesi, duok zinia, mielai prisijunksiu, kol sesija neprasidejo  bigsmile.gif

Cha, vat tame ir PROBLEM, kad reikia daba rviską planuotis, negaliu laukti Gruodžio, mano skrydžio kuponas neilgai galioja blush2.gif o ir kol bilietai netokie brangūs, galima susiorganizuot 4u.gif o būtinai Gruodis? g.gif aš tai noriu, kad būtų sniego, bet nenoriu taip vėlai lotuliukas.gif
Dabar į abi puses 531 lt...
QUOTE(bamba @ 2007 10 05, 17:54)
vat mano žinios apie Taliną tokios pačios drinks_cheers.gif Tai su tokiom žiniom antrą kartą važiuoti nėra ko verysad.gif Reikia kokio kito netolimo miesto... jau dvi dienas galvą suku, bet nieko nesugalvoju verysad.gif

O Ryga, Jūrmala? Ten labai gražu rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 10 05, 17:57)
Cha, vat tame ir PROBLEM, kad reikia daba rviską planuotis, negaliu laukti Gruodžio, mano skrydžio kuponas neilgai galioja  blush2.gif o ir kol bilietai netokie brangūs, galima susiorganizuot  4u.gif o būtinai Gruodis?  g.gif aš tai noriu, kad būtų sniego, bet nenoriu taip vėlai  lotuliukas.gif
Dabar į abi puses 531 lt...

O Ryga, Jūrmala? Ten labai gražu  rolleyes.gif  cool.gif

as noriu pamatyt Berlyna sventini, kai pasipuoses yra, kitaip neiseina, nes lapkriti planuose yra egiptas... o spali rumunija, tai va liko man gruodis, sausi gimtiko proga ziurineju irgi kur nulekt... zd pas mane irgi grafikas toks perpildytas biggrin.gif jei tau tinka gruodis galim maut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 10 05, 16:57)
O Ryga, Jūrmala? Ten labai gražu  rolleyes.gif  cool.gif

Rygoj buvau kelis kartus verysad.gif, o vat Jurmala gal ir nieko. Ten buvau tik vandens atrakcionų parke ir nieko daugiau labai nežiūrėjau. Kaip ten miestas? Ar būtų ką pvz per naujaką veikt?
Atsakyti