Įkraunama...
Įkraunama...

Kur patartumėte keliauti rudenį/žiemą?

Sveiki. Ar verta per Naujuosius metus vykti i Tenerife? Kaip oras ten buna ziema?
Atsakyti
Sakyciau verciausia yra ne i kokius europos krastus, o i kokia Argentina, ypac ziema kaip pas mus wink.gif patarimas cia
Atsakyti
mane taip pat domina,ar verta lekt i Tenerife kaledom-naujiesiems? 4u.gif Ar pakankamai karsta? smile.gif
Atsakyti
Kanaru salos, manau tinka...pakankamai silta. Nebus karsta, bet vanduo siltas, oras siltas, temperatura diena nakti, beveik nesiskiria, vakare irgi silta. Zodziu, is netolimu kastu, kanarai pats tas ziema.

Pernai liepiau vaikui i lagamina prikrauti siltu rubu, bet ju neprireike...smile.gif cool.
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2011 10 20, 18:11)
mane taip pat domina,ar verta lekt i Tenerife kaledom-naujiesiems? 4u.gif  Ar pakankamai karsta?  smile.gif

Mes buvom pries kelis metus sausio pradzioje Kanaru salose, tai oras aisku ne per silciausias. Diena temperatura nuo 21-27 , o nakti buvo 15-17 silumos. Vakare striukes buvo reikalingos. Kai buvom kovo men., tai jau buvo karsta.

Atsakyti
Pernai su vyru vykome į Jordaniją. Tikrai puiki šalis. Ir bilietų galima gauti gan pigiai. thumbup.gif
Atsakyti
Pritariu, Jordanija labai puiki šalis, Bet man, vis dėlto labiausiai patiko Kanaruose. Ilgiau panaršius internete galima skrydžių pigių rasti ir nakvynė brangiai nekainauoja.
Atsakyti
As manau, kad geriausiai ziema atostogauti Karibuose arba Majamyje.
Atsakyti
QUOTE(Vyciūnia @ 2011 12 03, 17:06)
vis dėlto labiausiai patiko Kanaruose. Ilgiau panaršius internete galima skrydžių pigių rasti ir nakvynė brangiai nekainauoja.

gal galite patarti kur galėčiau rasti pigiau?Domina Tenerifė 4u.gif
Atsakyti
Ir man aktuali info biggrin.gif Galvojam sausio vidury, bet žiūriu kad visur vėsiau kur norėtųsi, ech... biggrin.gif
Atsakyti
Pigiausios ir egzotiškiausios kelionės dabar butų į Tailandą. Skrydžiai i abi puses iš Švedijos į Phuket salą Tailande nuo 2000 SEK- 800Lt, Krabi salos 1500 SEK - 600 Lt. Viešbučiai nuo 15 USD. http://forumthailand.eu - Bėda tik kad reikia dar nusipirkti bilietus į Švedija iš Kauno o tai dar + 100Lt
Atsakyti
QUOTE(Kros @ 2011 12 10, 03:34)
Pigiausios ir egzotiškiausios kelionės dabar butų į Tailandą. Skrydžiai i abi puses iš Švedijos į Phuket salą Tailande nuo 2000 SEK- 800Lt, Krabi salos 1500 SEK - 600 Lt. Viešbučiai nuo 15 USD. http://forumthailand.eu  - Bėda tik kad reikia dar nusipirkti bilietus į Švedija iš Kauno o tai dar + 100Lt

labai geros kainos 4u.gif ,bet tik artimiausioms dienoms mirksiukas.gif
Atsakyti