Įkraunama...
Įkraunama...

Kur patartumėte keliauti rudenį/žiemą?

Nežinau, kurioje temoje geriau paklausti, tai paklausiu čia, gal kažkam būtų nesunku įmesti nuorodą puslapio, kuriame būtų surašytos oro temperatūros pagal mėnesius įvairių šalių/miestų, tikrai žinau, kad toks puslapis yra, bet kažkur aš jį pamečiau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2009 11 28, 16:48)
Nežinau, kurioje temoje geriau paklausti, tai paklausiu čia, gal kažkam būtų nesunku įmesti nuorodą puslapio, kuriame būtų surašytos oro temperatūros pagal mėnesius įvairių šalių/miestų, tikrai žinau, kad toks puslapis yra, bet kažkur aš jį pamečiau, ačiū 4u.gif

Nezinau, apie kuri www kalbi, bet man labai patinka sis, nes galima rasti keliu metu suvestines (history):
tutiempo

Patinka dar sis, nes galima stebeti pagal atskiras vietoves realiu laiku:
wunderground

ir worldweather.org .

Ir aisku, kokrecios salies, i kuria vykstama, meteorologijos stociu puslapiu verta pasinaudoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 28 lapkričio 2009 - 17:32
QUOTE(aisvyde @ 2009 11 28, 15:48)

va sitas neblogas
http://www_meteoprog_lt/lt/
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 04, 10:56)
Tai užsienio saituose ten viskas pigiau, mes galvojam kitais metais į Maroką šauti- tai per Britų saitus ieškojom, ten žymiai pigiau nei LT gaunasi. Tik tiek, kad tektų dar į Londoną skristi, bet net ir  šiuo atveju pigiau išeina. doh.gif

O ko čia ieškoti? Perkat bilietus su Ryanair ir skrendat. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2009 11 29, 15:41)
O ko čia ieškoti? Perkat bilietus su Ryanair ir skrendat. wink.gif

Tai ne tik Ryanair skraido, bet ir AerLingus. Iš Vilniaus tai patogiau su jais. Aš tik konstatavau patį faktą, kad pirkti kelionę iš užsienio organizatorių yra pigiau nei iš Lietuvos.
Atsakyti
Laba, gal kas galetu patarti, kur galima nukeliauti uz 10 000lt(2 suauge ir vaikas 3m). domina tik silti krastai ir ne egiptas.
aciukas!
geru svenciu!
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2009 12 26, 17:49)
Laba, gal kas galetu patarti, kur galima nukeliauti uz 10 000lt(2 suauge ir vaikas 3m). domina tik silti krastai ir ne egiptas.
aciukas!
geru svenciu!

Na čia jau labai šikarnai norite smile.gif Jei keliauti iš Lietuvos tai lieka Kanarų salos, jei norisi kur kitur - galima keliauti iš lenkų, ten mačiau į Goa, Indiją, sausio 10 d. l. gerų kainų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2009 12 26, 20:29)
Na čia jau labai šikarnai norite smile.gif Jei keliauti iš Lietuvos tai lieka Kanarų salos, jei norisi kur kitur - galima keliauti iš lenkų, ten mačiau į Goa, Indiją, sausio 10 d. l. gerų kainų smile.gif

kas gali papasakoti, kaip keliauti per ne lietuviu organizatorius...gal yra kokia temele? niekada su tuo nesusidurusi...bet jauciu teks...
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2009 12 26, 23:51)
kas gali papasakoti, kaip keliauti per ne lietuviu organizatorius...gal yra kokia temele? niekada su tuo nesusidurusi...bet jauciu teks...

Galite keliauti i Kanaru salas. Paziurekite Ecco Holiday tinklalapi (lenku), ten buna neblogu pasiulymu.
Atsakyti
Ritukas 1 , tai ieik i puslapi ir viska emailu susitari, apmoki tau tik belieka pasirupint kad tam tikru laiku ir tam tikroi vietoi butm.O seip istikro dar pigiau viska paciam susiorganizuoti , skrydi ir viesbuti.Mes tai visada tik taip darom.
O tokia seimyna , na ar tu Europoi nori? nes itariu i tolimesnes tai nelabai pinigeliu uzteks. Tai , pas mane tokia pati seima, buvom Nicoi, patys pirkomes bilietus ir nuomavomes apartamentus ir sukainavo mum 800euru, dabar Spalio 28 vaziuojam visi i Malta ir kelione 11dienu mums apsiejo 1000euru( bilietai, apartamentai)
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 09 08, 11:56)
kadangi temos pavadinimas...kur geriau keliauti rudenį, žiemą tai ir noriu jūsų nuomonės...kur geriau rudenį...pvz. spalio gale, lapkritį.....
jei galite patarkit kažką iš primityvių, paprastų kelionių bus gerai ir ten kadangi finansai įdomiau neleistų ir mažas vaikas yra..
pvz. kada baigiasi Turkijoj sezonas....ar tiesa, kad spalio gale jau lietūs?
koks oras Kretoj...ar kitoj Greikijos saloj g.gif ...o gal Maljorka g.gif ....

Kažkodėl į tunisą su 1,8m dukrele nenorėčiau...o į Egiptą nežinau....

patarkit  rolleyes.gif

Ir as tokios pat info ieskau, planuojam kelione spalio pab - lapkricio pradzioj. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 09 08, 12:56)
...o gal Maljorka g.gif ....

Apie Maljorką ir aš galvoju, bet, žiūriu, kd orai lapkričio mėn. jau šalti... sad.gif

QUOTE(Milux @ 2010 10 09, 18:17)
Ritukas 1 , tai ieik i puslapi ir viska emailu susitari, apmoki tau tik belieka pasirupint kad tam tikru laiku ir tam tikroi vietoi butm.O seip istikro dar pigiau viska paciam susiorganizuoti , skrydi ir viesbuti.Mes tai visada tik taip darom.
O tokia seimyna , na ar tu Europoi nori? nes itariu i tolimesnes tai nelabai pinigeliu uzteks. Tai , pas mane tokia pati seima, buvom Nicoi, patys pirkomes bilietus ir nuomavomes apartamentus ir sukainavo mum 800euru, dabar Spalio 28 vaziuojam visi i Malta ir kelione 11dienu mums apsiejo 1000euru( bilietai, apartamentai)

Miliux, norėjau paklausti, gal žinote ką apie kortelę MC prepayd? Esu girdėjus tik "pletkus", kad su ja galima daug sutaupyti... Ar teko susidurti (spėju iš to, kad pati viską savarankiškai organizuojatės blush2.gif)?
Ačiū 4u.gif.
Atsakyti