Įkraunama...
Įkraunama...

Kur patartumėte keliauti rudenį/žiemą?

QUOTE(Nome @ 2008 09 09, 23:26)
O aš š.m. vasario mėn. 12 dienų buvayu Hurgadoj, daugiau kaip 20 nebuvio nei vieną dieną  cool.gif

Nepasiseke sad.gif. Bet ir siaip Hurgadoje yra labiau vejuota ir pora laipsniu vesiau nei Sharme.
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 09 09, 22:35)
Nepasiseke sad.gif. Bet ir siaip Hurgadoje yra labiau vejuota ir pora laipsniu vesiau nei Sharme.

Tai jau kad taip. Vietiniai sakė, tokios šaltos žiemos nepamenantys-kondicionierius naudojo kaip šildytuvus
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 09 09, 23:44)
Tai jau kad taip. Vietiniai sakė, tokios šaltos žiemos nepamenantys-kondicionierius naudojo kaip šildytuvus

Uzpraeita savaitgali Lietuvoje buvo apie +15, atrode, kad vasara baigesi su lyg kalendoriumi, taciau praeita savaitagi turejome +30, zmones vaziavo prie ezeru maudesi, lyg butu vasara... Oras toks dalykas, kad sudetinga prognozuoti, todel klausimas: "Koks oras Egipte vasario men.?" yra sunkiai atsakomas. Galima pasakyti kaip buvo, bet is to daryti isvadas ir galvoti, kad taip bus ir siais metais, yra pakankamai keblu.
Atsakyti
Margaritos saloj tokiu laiku karsta 4u.gif ir labai viskas ten thumbup.gif
Atsakyti
Mes šį vasarį buvom Tenerifėje - oras buvo super - tris dienas virs 30, kitas 7 dienas - ~25-28 laipsniai. Vieną rytą pora valandų lijo, o po pietų jau ėjome prie vandenyno degintis, maudėmės beveik visas dienas, vanduo nebuvo ypatingai šiltas, bet šiltesnis nei Baltijos jūroje vasarą thumbup.gif Viduryje žiemos tai buvo nepakartojama smile.gif Būtinai ten sugrįšime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulsinėja @ 2008 09 08, 20:02)
Taigi nusprendeme keliauti i siltus krastus,bet tinkamiausias menuo mum yra vasaris ir abejoju,kad kur nors bus silta.Gal turite patirties,kur butu galima sauniai paatostogauti vasario mensi? Noretume prie juros ir siltu atostogu.Labai laukiu patarimu.

Labai geras variantas - Indija. Ten tikrai nesusalsit thumbup.gif temperatūra apie +35, o vandenukas apie +28 biggrin.gif Tik reikia nuspręsti ko nori, prabangaus poilsio, ar pažinties su Indijos kultūra, nes ten laaaaaaaaaaabai daug kontrastų doh.gif

O jei Indija šiek tiek per brangu ir per toli, aš asmeniškai esu labai patenkinta kelione Egiptas-Jordanija-Izraelis, vieną savaitę keliavom po Izraelį ir Jordaniją, o antrą savaitę tiesiog poilsiavom Egipto kurorte. Ir daug pamatėm ir daug sužinojom ir gerai pailsėjom thumbup.gif
Atsakyti
O kur rekomenduotumete skristi spalio pab.-lapkricio pradzioje? 4u.gif Pernai buvom Egipte...labai patiko, siemet irgi panasiu laiku galvojam atostogauti...Bet norisi kitus gal jau, bet Tukijoj jau ne sezonas, Graikijos salose irgi kaip suprantu, Tunisas irgi...Norime svarbiausia silumos daug, kad galim butu guletu pajuryje ar prie baseino, siek tiek pakeliauti dar aisku...Patarkite blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 06 27, 17:23)
O kur rekomenduotumete skristi spalio pab.-lapkricio pradzioje? 4u.gif Pernai buvom Egipte...labai patiko, siemet irgi panasiu laiku galvojam atostogauti...Bet norisi kitus gal jau, bet Tukijoj jau ne sezonas, Graikijos salose irgi kaip suprantu, Tunisas irgi...Norime svarbiausia silumos daug, kad galim butu guletu pajuryje ar prie baseino, siek tiek pakeliauti dar aisku...Patarkite blush2.gif  4u.gif

Tai gal tada į Kanarus, ten sezonas panašiai kaip Egipte. Nu mes tai ant auksinio rudens į Seulą varysim. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(obelaite @ 2008 09 01, 06:26)
Jus issaket mano mintis... kadani uz 6 metu pensija, o saltu ziemu nenoriu, manau Tunisas yra gera mintis,,,,, jau dabar pradejau dometis nuomos kainom.man 43, tiesiog ieskau sirziai malonaus uzsiemimo, o pensijos turetu uztekti nuomai ir pragyvenimui....

Važiuokit į Mauricijų wub.gif Buvusi anglų kolonija, visi šneka angliškai ir/ arba prancūziškai, palyginus su Tunisu tikrai saugiau ir pigiau, nek.turtas brangus jei norėsit su terasa į jūrą, bet brangumas sąlyginis, smarkiai pigiau nei namas Vilniaus senamiestyje smile.gif
Atsakyti
O Rode lapkriti jau vesoka turbut? nezinot?
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2009 07 06, 15:24)
O Rode lapkriti jau vesoka turbut? nezinot?

Aš per Kalėdas buvau- tai nepasakyčiau, kad buvo šalta, mes net maudėmės. g.gif
Atsakyti
Sveikos, keliautojos! 4u.gif Lapkricio men pradzioje su vyru ir 11 men kudikiu norime isvykti i poilsine kelione. Draugai atkalbineja vaziuoti i Turkija arba Egipta, nes pasak ju tokiu metu jau vesoka... g.gif Kaip jus manot? Musu pagrindinis reikalavimas - siluma ax.gif
Atsakyti