Įkraunama...
Įkraunama...

Kur patartumėte keliauti rudenį/žiemą?

QUOTE(orintano @ 2008 07 20, 20:49)
Ka galit pasiukyti gruodzio menesiui, tik ne kalnus ir kad nebutu labai brangu smile.gif

Poilsinės kelionės žiemos sezonui gerokai pabrangusios blink.gif Dar niekada neteko matyti tokių kainų pvz. į Egiptą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.P @ 2008 06 27, 14:47)
Jums nuoširdžiai patariu pradėti nuo Turkijos,tai būtų puikiausias startas

O man Turkija thumbup.gif , bet tai būtų ne puikus startas, o finišas, nes po jos nesinori niekur kitur o tik į turkiją, nes už sąlyginai mažus pinigus niekur negausi tokio aptarnavimo ir serviso bigsmile.gif
Atsakyti
Patarčiau ten, kur šilta smile.gif Į Ispaniją, Graikiją, Kretą, ar Italiją.. 4u.gif (čia tokiems kaip aš, nemėgstantiems didelių karščių ir dėl to negalintiems pasirinkti kokios Ispanijos rugpjūtį smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 07 28, 15:35)
Ačiū, galvojau, galvojau, kad dar kažką draugė sakė. Teisingai, kur tik pasisuksi- vien rusai.
Papildyta:
Dar pridėčiau Maltą ir Portugaliją. Taip ir darau. drinks_cheers.gif

temos neskaiciau, bet ziema patarciau vykti i kanarus, karibus, meksika - geras oras garantuotas ir civilizacijos pakanka smile.gif
Atsakyti
ziema reikisa vaziuoti i kita pusiauji smile.gif ten tada vasara yra smile.gif
pietu amerika, afrika smile.gif pas mus salta, o ten silta
Atsakyti
Aš truputuką įsiterpsiu blush2.gif

Kreta, Rodas, Ispanija, Maljorka, Chalkidikė, Sicilija, Riminis.... juk nėra taip brangu smile.gif
Atsakyti
Bet ir Europoje yra nebrangių šalių, pvz. Lenkija, Graikija, Portugalija, Čekija, Slovakija ir kt. Man lengviau tik dėl to, kad gyvenu su tėvais, nes per maža alga, kad gaučiau kreditą būstui, nors esu pildžiusi prašymą keletą kartų. Tai ir leidžiu kelionėms per metus sutaupytus pinigus. Vyro nėra, vaikų irgi- tai kur tuos pinigus dėti, vis tiek nuvertės.
Ir Jums sėkmės kelionėse. 4u.gif
Atsakyti
Labai daug vietu galima aplankyti rudeni ir ziema. As kai nemegstu karsciu,tai man norisi vaziuoti bet kur.Ypac koki lapkricio menesi, kada LT tik tamsu ir ukauja rudens vejai su lietum. tada pats tas - vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2008 08 18, 21:55)
Labai daug vietu galima aplankyti rudeni ir ziema. As kai nemegstu karsciu,tai man norisi vaziuoti bet kur.Ypac koki lapkricio menesi, kada LT tik tamsu ir ukauja rudens vejai su lietum. tada pats tas - vacation4.gif

Mes irgi važinėjam gruody, buvom Maltoje, Rodo s., PAryžiuje ir kitur. Tada ir žmonių mažiau, ir viešbučiams nuolaidos. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

su žmona galvojame kur nors praleisti 3 šaltus lietuviškus mėnesius - gruodį, sausį, vasarį. Arba nuo lapkričio. Norėtume į kokią šiltą šalį, gali būti ir kur nors toliau (pvz kokia dominikos respublika). Kadangi čia lankosi tokia masė daug patyrusių keliautojų, pagalvojau, gal kas nors yra turėjęs tokios patirties? Kiek suvokiu, logiška būtų pasirinkti tokią šalį, kurioje menesio pragyvenimo išlaidos 2 žmonėms panašus kaip čia, Lietuvoj.

Gal kiek ir padrikai išdėsčiau mintį, atleiskit smile.gif Būtų įdomu išgirsti ką jūs manot smile.gif

Dėkui iš anksto.
Atsakyti
Galbut Margaritos sala tiktu.
Atsakyti
QUOTE(Thadd @ 2008 08 30, 13:28)
Kiek suvokiu, logiška būtų pasirinkti tokią šalį, kurioje menesio pragyvenimo išlaidos 2 žmonėms panašus kaip čia, Lietuvoj.

Azijos šalyse bus netgi žymiai pigiau. Kodėl nepakeliavus po Indiją, Kiniją, Tailandą ir t.t.? tik vizas aišku reik susitvarkyt. Ir kiek suprantu, patirties turit tokiose kelionėse, ar kaip? unsure.gif
Atsakyti