Įkraunama...
Įkraunama...

Kur patartumėte keliauti rudenį/žiemą?

QUOTE(Florestina @ 2007 11 15, 15:37)
Tai kad Kanarai pieciau Maderos, kaip ten gali buti salta.  O i Kanarus kaip tik rekomenduojama vaziuoti Lapkricio-kovo men, nes kitu laiku ten karsta. O i Madera is Vilniaus tikrai nelengva nusigauti. Mano sesuo buvo darbo reikalais, tai po sio vizito nusprende per Londona niekada ir niekur neskristi. lektuvas isskrido ju nelaukes, griztant bagaza atgavo tik po 2 d. O i Kanarus tiesiogiai is Vilniaus skrenda flylal. 4u.gif

Buten, as irgi patarciau i Kanarus, nera ten salta, mes buvome vasari Tenerifeje, buvo apie 25 ir thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja @ 2007 11 16, 13:42)
Jei skrydis netolimas, tai ir šilumos negali būti žiemą. Indija, Šri lanka, Tailandas, Karibai, Meksika  ten šilta, bet skristi reikia ne mažiau pusdienio.

o kuo Egiptas blogai? g.gif Mes praetis metais buvom Sharme vasario vidury, tai buvo +28 ir daugiau. Vidury dienos net eidavom porai valandų į viešbutį nuo karščio slėptis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2007 11 15, 17:37)
Tai kad Kanarai pieciau Maderos, kaip ten gali buti salta.  O i Kanarus kaip tik rekomenduojama vaziuoti Lapkricio-kovo men, nes kitu laiku ten karsta. O i Madera is Vilniaus tikrai nelengva nusigauti. Mano sesuo buvo darbo reikalais, tai po sio vizito nusprende per Londona niekada ir niekur neskristi. lektuvas isskrido ju nelaukes, griztant bagaza atgavo tik po 2 d. O i Kanarus tiesiogiai is Vilniaus skrenda flylal. 4u.gif

Na na šalia Madeiros... Nuo Madeiros dar skrenda 1,5 val, o pagal žemėlapį yra dar žemiau į pusiaują negu Egipto kurortai. Taip ten Golfo srovė, bet kad būtų 15-16 šilumos... Nu ne... Sakau, kai mes važiavome pries 2 savaites tai visokie meteo saitai rodė, kad ten yra dieną 20C, naktį 19C. Realiai dieną 25-29C

O dėl ar kanarus ar tenerifę -Tenerifė pencininkų rojus, Kanarai - daug daug tūso, bet žydrųjų berniukų rojus... Sakė, kad vasarį bus žydrųjų berniukų paradas.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2007 11 28, 07:52)
Na na šalia Madeiros... Nuo Madeiros dar skrenda 1,5 val, o pagal žemėlapį yra dar žemiau į pusiaują negu Egipto kurortai. Taip ten Golfo srovė, bet kad būtų 15-16 šilumos... Nu ne... Sakau, kai mes važiavome pries 2 savaites tai visokie meteo saitai rodė, kad ten yra dieną 20C, naktį 19C. Realiai dieną 25-29C

O dėl ar kanarus ar tenerifę -Tenerifė pencininkų rojus, Kanarai - daug daug tūso, bet žydrųjų berniukų rojus... Sakė, kad vasarį bus žydrųjų berniukų paradas.

As vakar buvau uzejusi i keleiviu terminala, kaip tik vyko registracijai Hurgada, tai ten buvo tikrai dau semu su ivairaus amziaus vaikais. ax.gif
Atsakyti
Kur patartumete vykti sausi? Itariu visur jau saltoka.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daivushkina @ 2007 12 18, 09:58)
Kur patartumete vykti sausi? Itariu visur jau saltoka..  verysad.gif

Jei turi pinigu, tai ne visur salta, pvz. Karibai, Tailandas, Dubajus ir kt. 4u.gif
Atsakyti
lapkricio vidury savaitei buvom Kanaruose visa seima (sunui 2,5 m.) , Fuerteventuros saloje.. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ispudziai nepakartojami.. pirmaja diena buvo 33 karscio smile.gif siaip labai rami sala, ieskantiems nuotykiu ar tusu tikrai netinka, bet jei norisi nuo visko pailseti ar pabuti su seima , tai Kanaru salos labai labai tinka thumbup.gif ziema temperatura nebuna zemiau 20... paprastai vid. temp. ziema buna 24 ... zodziu, cia buvo musu pirmosios atostogos su seima ir visiems labai labai thumbup.gif beje, skridom is Airijos, kelione truko 4 val. tai su vaiku truputi prailgo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivushkina @ 2007 12 18, 13:16)
Daug neturiu  ax.gif

Man per Kaledas ir Maltoje visai faina buvo, ir Rodas patiko, net issimaudeme (ta prasme Rode). g.gif O siaip tai kolegos vazinejo i Egipta, labai buvo patenkinti ir nebrangu, ir silta. 4u.gif
Atsakyti
Visur, kur per karsta rugpjuti ir liepa:) Kaip Makalius sake - Turkija super, Graikija, ypac Kreta, Sicilija (Italija).. ir klimatas svelnesnis, kainos mazesnes, silta tikrai bus pakankamai...
Atsakyti
dekui uz pasiulymus,bet Turkija manes siuo metu netraukia,manau kad pasirinksiu kokia sala,buvau neseniai Madeiroje dabar teks kokia kita apziureti g.gif
Atsakyti
Ka galit pasiukyti gruodzio menesiui, tik ne kalnus ir kad nebutu labai brangu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orintano @ 2008 07 20, 21:49)
Ka galit pasiukyti gruodzio menesiui, tik ne kalnus ir kad nebutu labai brangu smile.gif

Agentūros siūlo Egiptą arba Kanarus. O šiaip jei mėgstat keliauti be grupės- tai gruodį geriausia lankyti Pietų Europą. Tikrai labai gera, svarbiausia, kad nekaršta. Aš gruodžio pradžioje ruošiuosi į Lisaboną.
Atsakyti