Įkraunama...
Įkraunama...

Kur patartumėte keliauti rudenį/žiemą?

Norėčiau keliauti ten ,kur nekaršta, bet šiltas vanduo ,nes mūsų jūra man per šalta.Kelionė neturėtų viršyti 1500 lt KUR ir KADA VYKTI?Patarkite.
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 02 10, 07:58)
Norėčiau keliauti ten ,kur nekaršta, bet šiltas vanduo ,nes mūsų jūra man per šalta.Kelionė neturėtų viršyti 1500 lt KUR ir KADA VYKTI?Patarkite.

Keliauk dabar į Egiptą, nes vėliau ten bus karšta. Už tokią kainą, manau daugiau niekur nepavyks schmoll.gif
Atsakyti
Aha, man irgi atrodo, jog Egiptas tinkamiausia vieta tavo turimiems kriterijams. smile.gif

Beje, jei galetum truputi prideti, rekomenduociau Dominykos respublika... thumbup.gif
Atsakyti
O ką, į Dominiką tereikia prie 1500 tik truputį pridėti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 02 22, 17:43)
O ką, į Dominiką tereikia prie 1500 tik truputį pridėti? blink.gif

Gerai lietuviskose kainose nesiorientuoju, bet inete maciau kelioniu pasiulas uz, berods, 2100 litu... rolleyes.gif
Atsakyti
Tai geriausia rugpjūčio ar rugsėjo pradžioje važiuoti į Bulgariją.
Atsakyti
O gal žinote kokios tempratūros būna tuo metu? g.gif ax.gif
Atsakyti
KUR IR KADA dainose apdainuotas ''barchatnyj sezon''? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Spalio menesy Turkijoje (ANtalijoje). Oras diena apie 20-25, nakti 10, vanduo apie 23. Man patiko smile.gif
Atsakyti
Mes pernai kai Marmary buvom, tai spalį kai kuriom dienom net iki 30 sušildavo, o naktys būdavo vėsesnės, bet tikrai ne tokios vėsios. Gal apie 15 laipsnių, bet ne 10
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 04 09, 22:23)
KUR IR KADA dainose apdainuotas ''barchatnyj sezon''? g.gif  g.gif  g.gif

na kiek pamenu, rusiskas posakis "barchatnyj sezon" reiskia ankstyvaji rudeni KRYME. Per bobu vasara. Jei ko nepainioju smile.gif
Atsakyti
Rugsėjo mėnesį buvom Kroatijoj, vanduo šiltas, jūra švari, oras apie 25 laipsnius vidutiniškai. Ekskursijų kainos pakenčiamos. Tai vienas iš variantų, kur galima mėgautis saulute ir vandeniu, kai pas mus jau vėsoka.
Atsakyti