Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

QUOTE(Annika @ 2007 12 03, 20:37)
O kuriuos brauktum? wink.gif Įdomu.

Cindy rolleyes.gif abu cool.gif
o siaip tai dar HB Deep red toks nelabai man isipaisantis prie kitu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 12 03, 22:52)
Cindy  rolleyes.gif  abu  cool.gif
o siaip tai dar HB Deep red toks nelabai man isipaisantis prie kitu  rolleyes.gif

Taip ir maniau, kad sakysi, jog nepatinka Cindy smile.gif. Man patinka jie abu. Waterfalls buvo visiškai atsitiktinis pirkinys. Kveplais visiškai nesidomėjau. Norėjau rinkinuko su dušo žele. Taigi nuėjau į Sarmą, pauosčiau, patiko, įsigijau smile.gif. Man jie tokie vasariniai, gaivūs, neįpareigojantys, panašiai kaip ir EA Green Tea. O senieji Cindy Crawford man patinka jau seniai, pirmą kartą išbandžiu prieš kokius 5 metus, tada atrodė per brangu, nenusipirkau. Nusipirkau tik šį rudenį biggrin.gif. Patinka tikrai labai. Man jie tokie šilti, mieli. Iš esmės nesu "žvaigždžių" kvepalų gerbėja, bet šitie dveji ir dar Naomi Campbel Naomagic man tinka ir patinka thumbup.gif .
O Deep Red man taip skaniai kvepia... vyšnių kompotuku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2007 12 03, 22:11)
Man patinka jie abu.

tai ir lb saunu thumbup.gif
as tai is tavo kolekcijos lb noriu cerruti rolleyes.gif galvoju, pavasariop juos isigyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 12 03, 22:26)
tai ir lb saunu  thumbup.gif
as tai is tavo kolekcijos lb noriu cerruti  rolleyes.gif galvoju, pavasariop juos isigyti  ax.gif

Ir aš aplink Cerutti 1881 jau kelis metus ratus suku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 03 gruodžio 2007 - 23:05
QUOTE(BlackDee @ 2007 12 04, 00:05)
Ir aš aplink Cerutti 1881 jau kelis metus ratus suku  drinks_cheers.gif

Tai gal Parfumexpresso akcija paskatins ciupt juos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 12 03, 22:26)
tai ir lb saunu  thumbup.gif
as tai is tavo kolekcijos lb noriu cerruti  rolleyes.gif galvoju, pavasariop juos isigyti  ax.gif

QUOTE(BlackDee @ 2007 12 03, 23:05)

Apie šiuos kalbate? user posted image

Kadangi kvepalai išleisti seniai, tad labai pažįstamas kvapas, bet aš ir veltui neimčiau - turi jie tokio kažko įkyraus...

Turiu 7 buteliukus ir 3 miniatiūras 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FREDUCI: 04 gruodžio 2007 - 08:11
QUOTE(BlackDee @ 2007 12 03, 23:05)

o ko taip ilgai ? bigsmile.gif
as tai ir dabar ciupciau,bet man atrodo, kad saltajam sezonui jie schmoll.gif tai laukiu pavaselio rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(FREDUCI @ 2007 12 04, 08:08)
Kadangi kvepalai išleisti seniai, tad labai pažįstamas kvapas, bet aš ir veltui neimčiau - turi jie tokio kažko įkyraus...

o as veltui tai ir britne muset paimciau lotuliukas.gif paskui prastumciau kam nors lotuliukas.gif
o jei rimtai, juk skoniai tai skirtigi visu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 12 04, 08:16)
o ko taip ilgai ?  bigsmile.gif
as tai ir dabar ciupciau,bet man atrodo, kad saltajam sezonui jie  schmoll.gif tai laukiu pavaselio  rolleyes.gif
[:

aj, aš kažkaip iš tolo jais žaviuosi, bet turėt norėčiau nebent 30 ml, šiaip, kartą na karto pauostyt, o kvepintis turbūt nelabai norėčiau, nes labai jau jie savo laiku buvo populiarūs ir dabar vasarą dažnai galima sutikt šį kvapą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 12 04, 09:08)
aj, aš kažkaip iš tolo jais žaviuosi, bet turėt norėčiau nebent 30 ml, šiaip, kartą na karto pauostyt, o kvepintis turbūt nelabai norėčiau, nes labai jau jie savo laiku buvo populiarūs ir dabar vasarą dažnai galima sutikt šį kvapą  unsure.gif

jie buvo pouliarus, ir vel bus populiarus, nes PE kai dejo kibiriukams akcija doh.gif
bet kadangi pavasariop keliu sparnus is LT, tai tas ir populiarumas man ner baisus rolleyes.gif

idomu, ar yra imanoma kokia info rast, kokiose salyse kokie kvapai populiariausi mastau.gif
Atsakyti
su visokiais miniukais turiu apie 30 vnt. kvepaliuku, nors reiktu tiksliau paskaiciuot matyt, daugiau gautusi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 04, 10:32)
su visokiais miniukais turiu apie 30 vnt. kvepaliuku, nors reiktu tiksliau paskaiciuot matyt, daugiau gautusi... g.gif

Tai kada jau desi atnaujinta foto i kvepalu kolekcijas? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(leliux @ 2007 12 04, 09:13)
jie buvo pouliarus, ir vel bus populiarus, nes PE kai dejo kibiriukams akcija  doh.gif
bet kadangi pavasariop keliu sparnus is LT, tai tas ir populiarumas man ner baisus  rolleyes.gif

idomu, ar yra imanoma kokia info rast, kokiose salyse kokie kvapai populiariausi mastau.gif

Galvoju, kad teoriskai imanoma.... Reik surast tos salies koki populiaresni portala apie kosmetika arba panasios pardes kaip Kristiana tinkalpi ir paiekost TOP10 ar pan. Juk krsitianos puslapy yra topai perkamiausiu, tai gal ir ten butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 12 04, 11:18)
Tai kada jau desi atnaujinta foto i kvepalu kolekcijas?  rolleyes.gif
Papildyta:

Galvoju, kad teoriskai imanoma.... Reik surast tos salies koki populiaresni portala apie kosmetika arba panasios pardes kaip Kristiana tinkalpi ir paiekost TOP10 ar pan. Juk krsitianos puslapy yra topai perkamiausiu, tai gal ir ten butu  g.gif

na buvau idejus jau, ten virs 20 yra, tik miniuku pasipilde blush2.gif
Atsakyti