Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

2- Ninna Ricci ir Gyvenchy
Atsakyti
Sveikos! As esu pamisusi del kvepalu, turiu ju 12 ir noriu dar, dar dar... lotuliukas.gif . Noreciau paklausti merginu, kurios turi virs 10 kvepalu, ka apie tai mano jusu vyrai? Mano vyras sito visiskai nesupranta, sako, kad as esu nenormali, ar negaila man tokiu pinigu kazkokiems kvepalams...Dabar vel uzsimaniau vienu kvepalu, bet bijau pagalvoti kokia bus jo reakcija, jei as ir juos nusipirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2007 10 17, 19:22)
Sveikos! As esu pamisusi del kvepalu, turiu ju 12 ir noriu dar, dar dar... lotuliukas.gif . Noreciau paklausti merginu, kurios turi virs 10 kvepalu, ka apie tai mano jusu vyrai? Mano vyras sito visiskai nesupranta, sako, kad as esu nenormali, ar negaila man tokiu pinigu kazkokiems kvepalams...Dabar vel uzsimaniau vienu kvepalu, bet bijau pagalvoti kokia bus jo reakcija, jei as ir juos nusipirksiu biggrin.gif

o ar vyrui butina viska zinot? blush2.gif biggrin.gif
manau, jis irgi turi kazkoki hobi ar pomegi, silpnybe kam irgi isleidzia dali savo pinigiuku. tai kodel tavo pomegio kvepalams irgi negalima laikyt kaip kokio hobio, kurio tai lb reikia, kuri tu lb myli rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 10 17, 19:25)
o ar vyrui butina viska zinot?  blush2.gif  biggrin.gif
manau, jis irgi turi kazkoki hobi ar pomegi, silpnybe kam irgi isleidzia dali savo pinigiuku. tai kodel tavo pomegio kvepalams irgi negalima laikyt kaip kokio hobio, kurio tai lb reikia, kuri tu lb myli  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif sutinku su leliux smile.gif kai nežino, kas , kaip ir už kiek, tai ir galvos tiems vyrams neskauda rolleyes.gif
Atsakyti
Na o as turiu nedaug, tik 7:
1. Cerruti 1881
2. Davidof ECHO
3. Elizabeth Arden ARDEN BEAUTY
4. Kenzo L*EAU PAR KENZO
5. Versace TIME FOR PLEASURE
6. Paco Rabanne ULTRAVIOLET
7. Jennifer Lopez LIVE
Atsakyti

maniskis neburba, tik paklausia kokiu uzsinorejau sikart, ir be problemu nuperka smile.gif jam tik labai nepatinka kai reikia eit i kristiana ar sarma, nueinam, tai prasideda mano visu kvepalu tyrinejimas ir ieskojimas dar idomesniu kvapu, ar naujoviu uostymai lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu jo... as tai siuo metu tik 4...
1. Escada
2. Paris Hilton
3. Morgan Love
4. Net neiskaitau...dovanoti cool.gif
Atsakyti

As ir siek tiek pamisus blush2.gif ,turiu 15 ir visus nupirkes vyras,ne vienu pati nepirkus.Kaip parnese paskutinius tai perspejau,kad laikinai nepirktu,nes visi buteliukai beveik pilni,yra 3 buteliukai,kuriais dar ne nespejau pasikvepint. ax.gif
Atsakyti
Gyvenchy ir Oriflame firmos. Nesu kvepalu apsesta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2007 10 17, 20:22)

Na, as turiu virs 15 kvepalu rolleyes.gif Vyras nieko nesako, tik kartais, pajuokauja, kad jam mane pasivyt be sansu kvepalu skaicium biggrin.gif
Atsakyti
1.CHANEL-CHANCE wub.gif
2.CHANEL-COCO MADEMOISELLE thumbup.gif
3.GUCCI II blink.gif (dovanoti,visiskai ne mano skonio)

Atsakyti
na, turiu as tik 3... vienus super gerus, kuriu kvapas man siaubingai patinka, o kitus tokius "lengvesnius" smile.gif taciau neesu kokia kvepalu maniake ax.gif
Atsakyti