Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

QUOTE(massandra @ 2007 10 15, 20:02)
tikriausiai busiu viena tokia is cia esanciu,kuri turi tik vienus kvepalus.Siuo metu tai D&G light blue.
Nemegstu tureti daug kvepalu,net du butelukai man jau per daug.
visu pirma labai nemegstu kada kvapai susimaiso ant drabuziu.pasipurski vienais,veliau kitais ir kvapai susimaiso.
Antra,visada is esamu isrenku sau megstamiausius ir tada kiti lieka stoveti nepaliesti ilga laika
trecia,visada stengiuos pirkti  maza buteliuka,tarkim 25 ml,nes atsibosta greit ir norisi pabaigt ir nupirkt naujus ax.gif

Tikriausiai...
Nereikia purksti ant tu paciu drabuziu skirtingus kvepalus. Tada tikrai kvapai nesusimaiso.
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(massandra @ 2007 10 15, 20:02)
tikriausiai busiu viena tokia is cia esanciu,kuri turi tik vienus kvepalus.Siuo metu tai D&G light blue.
Nemegstu tureti daug kvepalu,net du butelukai man jau per daug.
visu pirma labai nemegstu kada kvapai susimaiso ant drabuziu.pasipurski vienais,veliau kitais ir kvapai susimaiso.
Antra,visada is esamu isrenku sau megstamiausius ir tada kiti lieka stoveti nepaliesti ilga laika
trecia,visada stengiuos pirkti  maza buteliuka,tarkim 25 ml,nes atsibosta greit ir norisi pabaigt ir nupirkt naujus ax.gif

Bet kiek reikia valios nenusipirkti naujų norimų... g.gif ir kaip lengva piniginei... 4u.gif. Bet iš kitos pusės, smagu gi save palepinti 21-u buteliuku kvepalų... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2007 10 15, 23:40)
Bet kiek reikia valios nenusipirkti naujų norimų...  g.gif  ir kaip lengva piniginei...  4u.gif. Bet iš kitos pusės, smagu gi save palepinti 21-u buteliuku kvepalų...  lotuliukas.gif

oj kaip smagu thumbup.gif
Atsakyti
8, pasikvepinu pagal nuotaika ir ora rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2007 10 15, 23:40)
Bet kiek reikia valios nenusipirkti naujų norimų...  g.gif  ir kaip lengva piniginei...  4u.gif. Bet iš kitos pusės, smagu gi save palepinti 21-u buteliuku kvepalų...  lotuliukas.gif

jei netycia tureciau tiek kvepalu,tai ir susidet netureciau kur.Per daug jau mazas bendrabucio kambarelis mano,o dar reikia dalintis su dvem sugyventinem.knygom neuztena vietos,o ka jau kalbeti apie kvepalus doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(degu @ 2007 10 15, 19:46)
Dar papildziau kolekcija Versace Bright Crystale   wub.gif  wub.gif  wub.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Turiu 5 ir man per daug. Tiesiog kažkaip netyčia atsirado jų tiek pas mane. Dažniausiai turiu dvejus kvepalus ir viskas.
Neįsivaizduoju kaip jūs, kurios turite jų virš 10, juos naudojat ir sunaudojat. rolleyes.gif
Pvz. Therry Mugler "Angel" dažniausiai purkšteliu 2-3 kartus ir tai kvepia ilgai, ilgai, na tikrai 8-10h gal net ir daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 16 spalio 2007 - 15:43
Aš turiu tik trejus tongue.gif na vieni mano patys patys mėgstamiausi visąlaik yra pas mane, jei baigiasi, aš juos vėl turiu, o kitus dvejus-kaitalioju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2007 10 16, 17:06)
Aš turiu tik trejus tongue.gif na vieni mano patys patys mėgstamiausi visąlaik yra pas mane, jei baigiasi, aš juos vėl turiu, o kitus dvejus-kaitalioju smile.gif

Įdomu, kokie jie?
Atsakyti
Turiu trejus, kurių man visai pakanka rolleyes.gif
Atsakyti
Na aš tai turiu
Annick Goutal CHEVREFEUILLE
Annick Goutal MANDRAGORA
Chanel No.5
Cacharel LOU LOU
Versace CRYSTAL NOIR
Guerlain VERY IRRESISTABLE
Sarah Jessica Parkes COVET
Cacharel ANAIS ANAIS
Hermes UN JARDIN DE MEDITERRANEE
Hilfigger TOMMY GIRL
Armani EMPORIO

Ir manau, artimiausioj ateity įsikalsiu Chanel No.19 (pasiilgau šito kvapo)
O šiaip tai man labai smagu kiekvieną rytą nuspręsti kaip noriu šiandien kvepėt. Kad kvapai nesusimaišytų, išeitis paprasta: niekuomet nepurškiu ant drabužių, tik ant kūno, kur nesiliečia su rūbu ir išpurškus keletą paspaudimų į orą, pakišu galvą, t.y. plaukus.
Atsakyti
turiu tik vienus.kazkaip nekaupiu kvepaliuku.vienus pabaigiu tada jei yra noras bandau kitus, arba perku tokius kokius turejau
Atsakyti