Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

QUOTE(Heilė @ 2008 10 02, 08:11)
Ai, čia tik pradedančiųjų ir nesigilinančiųjų klaidos. mirksiukas.gif
Mane labiau žudo, kai mano draugė sako - pirkau kvepalus. Sakau - kokius? Atsakymas - Moschino/Dioras/Hermes ir pan. Klausiu - kokius? Atsakymas - Taigi, pasakiau jau. Daugiau nežinau. doh.gif  doh.gif

Tai dar gerai, kad neatsako tik "skanius" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2008 10 02, 09:11)
Ai, čia tik pradedančiųjų ir nesigilinančiųjų klaidos. mirksiukas.gif
Mane labiau žudo, kai mano draugė sako - pirkau kvepalus. Sakau - kokius? Atsakymas - Moschino/Dioras/Hermes ir pan. Klausiu - kokius? Atsakymas - Taigi, pasakiau jau. Daugiau nežinau. doh.gif  doh.gif

Pradedanciuju ka? As nesiruosiu pvz. pradet dirbt tarp kvepalu. O kvepintis nepradedu,visa gyvenima kvepinausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerberda @ 2008 10 02, 09:28)
Pradedanciuju ka? As nesiruosiu pvz. pradet dirbt tarp kvepalu. O kvepintis nepradedu,visa gyvenima kvepinausi ax.gif

Pradedančių gilintis, domėtis, nagrinėtis. Kvepinasi praktiškai visi, bet ne visi žino ką nors daugiau, nei tai, kad skaniai kvepia va ta rūšis žydram buteliuky... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerberda @ 2008 10 01, 22:36)
As grubiai imu ir porusius vadinu irgi rusimis, nes skiriasi kvapas. Man skirtingi kvapai yra rusys. Nesigilinu as kaip istikro reikia lietuviskai kalbeti, tiesiog taip pripratus.

O be reikalo nesigilinat. Čia taip negerbiat kalbos, kuria bendraujate, ar tų, su kuriais bendraujate? O gal savęs?
Atsakyti
Net neturiu ka daugiau jum pasakyt , kad pavadinau kvepalus rusimis tai vadinasi visu negerbiu. Durniau nesugalvosi. Jau neturit prie ko prisikabint. Beprasmiska su jumis kalbet.
Atsakyti
oops
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingunn: 02 spalio 2008 - 11:39
QUOTE(Ingunn @ 2008 10 02, 12:38)

Argumentuotas pasisakymas lotuliukas.gif
Atsakyti
ir vel drake... doh.gif biggrin.gif ir vel senbuves su naujokemis.... biggrin.gif lietuva juk didele ir tarmiu daug..nu mergatei rusis skamba normaliai...

cia kaip panevezieciai sako ne laiptine bet narvelis.. biggrin.gif

jessssus jvana.....is kur cia pas tave tiek gerio... swoon.gif ar visi buteliukai kibiriukai...?..ar ir miniukai ieina ar tokiu neturi..?...ir dar klausimas...klausimais tave apipilsiu...kur tu juos laikai....? spec lentynas turi ? ar kur..?

pas mane kokie 42 bonkutes reikia perskaiciuoti is tikro.... visi po 50 ml...100ml neperku ir neziuriu kad pigiau iseina..nes vistiek ir tu 50ml nesunaudosiu..... schmoll.gif o po 30ml man atrodo kad per mazai.....isitikimas kazkoks kvailas...
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 10 03, 07:15)
jessssus jvana.....is kur cia pas tave tiek gerio... swoon.gif  ar visi buteliukai kibiriukai...?..ar ir miniukai ieina ar tokiu neturi..?...ir dar klausimas...klausimais tave apipilsiu...kur tu juos laikai....? spec lentynas turi ? ar kur..?

Miniuku turiu kiek, bet ju neskaiciavau.. Galvoju.. Turiu 2 Clinique Aromatix Elixir, EL Sensouos, Lancome Tresor, EL Pleasures, Hermes Elixir de Merveilles, Chanel Gardenia.

Meginuku visas maiselis.

O as kaip ir tu anskciau galvodavau, kad 30ml per mazai, imciau 50ml, bet paskaiciavus, tai 100ml labiau apsimoka, tai dauguma yra 50 - 100ml dydzio. Dabar pergalvoju, kad man tokiu dydziu kaip ir nereikia ir reiktu galvoti apie mazesnius.. Bet.. Tigro kailio nepakeisi, o mane GAL su laiku imanoma kiek "pataisyti" smile.gif

Atsakyti
Šiuo metu turiu tik 7(bet norečiau dar bent 9) , tai čia toks mažmuožis , lyginant su kažkieno 95 doh.gif , kur jūs juos laikote visus 95 buteliukus? smile.gif Čia turbūt daugiau pusė Sarmos moteriškų kvepalų. bigsmile.gif

Atsakyti
tai as tada galima sakyti visai visai mazai turiu- trejus lotuliukas.gif ir 4-tu ieskau ax.gif
o 95 tai jau kazkokia- kvepamanija lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aislanda: 07 lapkričio 2008 - 14:23
QUOTE(ievakajus @ 2008 11 07, 13:00)
Šiuo metu turiu tik 7(bet norečiau dar bent 9) , tai čia toks mažmuožis , lyginant su kažkieno 95 doh.gif , kur jūs juos laikote visus 95 buteliukus? smile.gif Čia turbūt daugiau pusė Sarmos moteriškų kvepalų.  bigsmile.gif

Kolekciju temoje yra nuotraukos. Netingesi - susirasi smile.gif
Atsakyti