Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

kazkada man vienos butelkos kvepalu uzteko, o dabar 15 butelku per mazai. kuo toliau tuo daugiau noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
tikiu, kad visom moterim tas pats. Kuo daugiau turi, tuo daugiau nori. Pasakysiu atvirai, pati kvepalu neperku jau 2 metai, mano vaikinas tai daro uz mane ir be jokiu progu. dabar turiu tik 4, nes visada atsiranda nauji, kai vieni is senesniu pasibaigia. Armani Diamonds(nuostabus kvapas), Kalvin Klein escape, Versace red jeans woman, ir dar kiti Armani, tik neatsimenu pav. doh.gif
Atsakyti
Siuo metu turiu 3 smile.gif
Atsakyti
As jau sergu... Manau, kad jau sergu. Ne tik jau apsikrovusi buteliukais visa veidrodi, bet ir sarasa susidariusi, kokius pirksiu pagal eile smile.gif. Kvapai pagal sezonus, progas ir nuotaikas sudelioti.
Vasarai prie kvapu priderinu ir to kvapo pieneli, ar lasjona, kartais ir dezodoranta.

Atsakyti
Turiu 8 kvapus 4u.gif Bet ,kaip pastebiu,gan dažnai būna taip,kad "neturiu kuo pasikvėpinti " doh.gif ....
Atsakyti
QUOTE(ull @ 2008 07 23, 13:09)
As jau sergu... Manau, kad jau sergu. Ne tik jau apsikrovusi buteliukais visa veidrodi, bet ir sarasa susidariusi, kokius pirksiu pagal eile smile.gif. Kvapai pagal sezonus, progas ir nuotaikas sudelioti.
Vasarai prie kvapu priderinu ir to kvapo pieneli, ar lasjona, kartais ir dezodoranta.

Ui negaliu lotuliukas.gif
Nors negalima juoktis, cia jau rimta problema g.gif
Turi tik 3, bet tikrai mazai verysad.gif
Atsakyti
Šiuo metu turiu 5 buteliukus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zidinga @ 2008 07 25, 20:31)
Šiuo metu turiu 5 buteliukus.  ax.gif

vargšiukė, užjaučiam cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alisa1 @ 2008 07 25, 15:34)
Turiu 8 kvapus  4u.gif Bet ,kaip pastebiu,gan dažnai būna taip,kad "neturiu kuo pasikvėpinti " doh.gif ....

as turiu 9 bet irgi daznai buna kad nera kuom pasikwepint doh.gif bet cia as rimtaj g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2008 07 26, 00:34)
as turiu 9 bet irgi daznai buna kad nera kuom pasikwepint doh.gif  bet cia as rimtaj g.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif as irgi totali ligone doh.gif mano kolekcijoj
Guerlanas:
shalimar, eliziejaus laukai, AA winter delice miniukas, Insolence, Mitsouko miniukas
YSL Cinema
Aigner Black
Diorai
Pure poison ir Tendre poison
Lolita lempicka L
Escada rock in rio miniukas

ir man dar mazai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miss devil @ 2008 07 25, 23:42)
lotuliukas.gif as irgi totali ligone doh.gif mano kolekcijoj
Guerlanas:
shalimar, eliziejaus laukai, AA winter delice miniukas, Insolence, Mitsouko miniukas
YSL Cinema
Aigner Black
Diorai
Pure poison ir Tendre poison
Lolita lempicka L
Escada rock in rio miniukas

ir man dar mazai  doh.gif

dabar kaip tik swajoju apie dior pure poison biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2008 07 26, 00:44)
dabar kaip tik swajoju apie dior pure poison biggrin.gif

biggrin.gif geeeeeeeeeeris, tik turi viena dideli minusa, o gal net sakyciau pliusa, kai ji uzsidedu vyrai manes bijo, jie tada sumenkeja, susiguzia salia sito kvapo blush2.gif
Atsakyti