Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

QUOTE(CINEMA @ 2008 07 09, 15:04)
Sveikos! Stai mano kvepaliukai:

CINEMA, o tu gal galetum nufotografuoti savo turimus gerius ir i kolekcijas imesti rolleyes.gif nes vien Hermes'u tiek viename kratinyje turetu grazai atrodyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langoza: 10 liepos 2008 - 11:14
QUOTE(Langoza @ 2008 07 10, 12:13)
CINEMA, o tu gal galetum nufotografuoti savo turimus gerius ir i kolekcijas imesti  rolleyes.gif nes vien Hermes'u tiek viename kratinyje turetu grazai atrodyti  ax.gif

Butinai nufotografuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir aš prie šios temos ax.gif Dievinu kvepalus wub.gif Nesidažau, nesidarau jokių ypatingų manikiūrų - užtenka kuklaus prancūziško manikiūro, bet nepasikvėpinusi iš namų išeiti NEGALIU schmoll.gif Šiuo metu mano kvepalų kolekciją sudaro:
1. Cacharel NOA
2. Hugo Boss WOMAN
3. Hugo Boss INTENSE
4. Giorgio Armani SENSI
5. FERRE klasikiniai
6. Lanvin ECLAT D'Arpege
Atsakyti
turiu 2 :-) naomi campbell at night ir ck euphoria :-)
Atsakyti
šiuo metu turiu:
Burberry "London"
Lagerfeld "Sun Moon Stars"
Kenzo "Amour"
Versace "Crystal noir"
Calvin Klein "Obsession"

šiaip per daug smile.gif paprastai turiu dvejus kokius - per akis.
Atsakyti
Sio metu turiu: Rive Gauche YSL,Opium YSL, Cinema YSL, Salvatore Ferragamo Incanto Dream,Jean Paul Gaultier Classique,Cabochard Parfum Gres, Narciso Rodriguez for Her,Agent Protocateur,Prada Infusion D'Iris plus meginukai ir dar keleta likuciu (negaliu ziuret i ta puse) smile.gif Uzsakiau Aigner ir Hermes Rouge.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 07 13, 08:18)
Uzsakiau Aigner ir Hermes Rouge.

O kuriuos Aigner užsakei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 07 13, 13:41)
O kuriuos Aigner užsakei?  ax.gif

Aigner Explosive Feu de Nuit smile.gif
Atsakyti
Cia ziuriu vos ne "as turiu 10,o as 20,o as taii dar daugiau net nesuskaiciuoju/"
Nemanau kad butina tureti 20 kvepaliuku,abejoju ar imanoma tiek vienetu normalaus turio isnaudot per pora metu.Pati turiu gal 4vnt,pabaigiu o tada ekspermentuoju arba grystu prie senuju,laiko patikrintu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melind@@ @ 2008 07 13, 21:47)
Cia ziuriu vos ne "as turiu 10,o as 20,o as taii dar daugiau net nesuskaiciuoju/"
Nemanau kad butina tureti 20 kvepaliuku,

Tu nemanai, kitos mano, taip kad.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 13 liepos 2008 - 20:52
QUOTE(melind@@ @ 2008 07 13, 21:47)
Nemanau kad butina tureti 20 kvepaliuku

žinoma, kad nebūtina, niekas ir neliepia tiek turėti biggrin.gif paprasčiausiai tai malonu, įdomu, tai hobis, o ne demonstravimas, kokia aš turtinga ar pan mirksiukas.gif

tikrai nepulsim dabar pilti į klozetą savo kolekcijų, tik todėl, kad tau tai atrodo nelabai normalu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(melind@@ @ 2008 07 13, 19:47)
Nemanau kad butina tureti 20 kvepaliuku,abejoju ar imanoma tiek vienetu normalaus turio isnaudot per pora metu.Pati turiu gal 4vnt,pabaigiu o tada ekspermentuoju arba grystu prie senuju,laiko patikrintu  mirksiukas.gif

Gyvenime laikaus taisykles, kad kazka gali kritikuoti tik tuo atveju, jei esi tikra, kad tavo nuomone, remiantis patirtim ir ziniom, yra geresne.

Pagal tave, tu turejau 4 pasikartojancius kvepalu buteliukus.. rolleyes.gif Tad tau lyg ir nederetu siame forume aiskinti kvepalu megejoms, kiek ju tureti, nes taves, regis, tiesiog nevienija sis hobis.. Sakau tai ne del kiekio, o del to, kad pati kalbedama apie kvepalus akcentavai ju kieki, o ne kokius turi...

Cia taip pat kaip zvejui aiskinti, kad zvejojimas nuobodus ir pagavus 4 zuvis, zvejojimas turi sustoti..

Netinkamas kometaras, netinkamoj vietoj.
Atsakyti