Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

1. Cristobal Balenciaga
2. BVLGARI BLV
3. Ted Lapidus Woman
4. Tiffany Trueste
5. BVLGARI au the Blanc
6. Armad Basi in Red
7. Ungaro Fleur de Diva
8. Boss woman - liko keli lasai
9. D&G Light Blue - vel nusipirkau, reikia ispakuoti wub.gif
10. Halloween Freesia (dar svarstau gal sau palikti g.gif )

Kol kas siam momentui tiek blush2.gif
Atsakyti
Visada sakydavau, kad vieni kvepalai - būtinybė, dveji - normalu, treji - puiku, o daugiau tai jau pasileidimas lotuliukas.gif Na, dabar laikas į savo spintutę akį užmest... g.gif tataigi: vieni tikri kvepalai (perfume), keturi EDP ar EDT ir dar penketas miniukų blush2.gif O apie norus tai jau nekalbu, bet panorėsiu ir gal praeis... tongue.gif arba ne... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovistoma @ 2007 10 02, 15:10)
Miss Dior - čia Miss Dior Cherie? ax.gif Tendre poison - tikrai labai patiko, bet po to atšalau jiems kažkodėl  g.gif .Turejau ir Chanel nr5, šiuo metu pasilikau tik dezodorantą ir turėjau ir Coco, na bet man Chanel kažkokie mistiški kvapai - nesiduoda analizei jie man - tai nepatinka, tai patinka, tai vėl kažkas  rolleyes.gif Givenchy hot Couture  thumbup.gif  . Vis galvoju vyrui nupirkti Givenchy Pi - dabar jau galutinai apsisprendžiau - pirksiu  rolleyes.gif Turėjau ir Cerruti 1881 - niu labai geras kvapas, bet prie manęs nelipo - o ir senokai tas buvo  unsure.gif
Reiks bandyti kitus Jūsų išvardytus kvepalus  drinks_cheers.gif man Jūsų skonis labai priimtinas  thumbup.gif
Dar noriu Simaros paklausti - kaip jums - CD ADDICT ir DUNE? ax.gif ir CK OBSESSION  cool.gif

Miss Dior klasikini turiu.Jau ir seniau buvau uosciusi,bet tada jis man per astrus atrode kazkaip,ir tik si pavasari "pribrendau" jiems-nusipirkau rinkini thumbup.gif Jokio astrumo,klasikinis şiprinis kvapas,visiems gyvenimo atvejams.Miss Dior Cherie uosciau is testerio,kai jis tik pasirode,bet kiek pamenu,tasyk nelabai patiko,kad net ant bloterio nepurskiau.Is cia mano isvardintu kvepalu,jau ilgus metus visada esantys kolekcijoje-White Diamonds,Diamonds and Sapphires,Chanel No.5(nors paskutiniu metu jiems kiek atsalau),Tendre Poison,Eternity ir Champs-Elysees.Visi kiti-laikini.Ilgaamziais kolekcijoje turbut taps ir Miss Dior,Poeme bei Bulgari Black.Siaip mano skonis kvepalams "banguoja".Kai tik pradejau jais dometis ir naudotis,labai patikdavo sunkus kvapai-Rochas Femme,Mystere,YSL Opium,Paloma Picasso,Angel,Venezia.Vienu metu kelis metus is eiles kvepinausi tik White Diamonds,kartkartemis juos pakeisdana Cacharel Loulou ir Gucci No.3-pastarasis beje,fantastiskas klasikinis(jei neklystu irgi şiprinis)kvapas.Labai gaila,bet daugiau nebegaminamas verysad.gif Po to kazkaip ant gaiviu kvapu patrauke-buvo toks laikotarpis.O dabar ziuriu-vel stipresni patinka,net ispeiktaji Angel vel isigyjau,bet naudoju ji tik ziema.Hot couture patinka edt,parfumuotam vandenyje man netiko kazkokia karti nata.Cerruti 1881 turiu nauja versija-buteliuko kamstukas ne ruzavas matinis,o svelniai morkinis blizgantis.Si versija pasirode kitokia,ne tokia intensyvi kaip pirmoji... Siaip pastebejau,kad dazniausiai i man patinkanciu kvepalu sudeti ieina bergamote,vanile ir apelsinas.
CD Addict taip pat esu turejusi.Dar kai jie tik pasirode,Gedimino prospekte priesais einancios merginos paklausiau,kuo pasikvepinusi ax.gif ,nes sleifas buvo fantastiskas thumbup.gif Pasirode-Addict.Po kiek laiko drauge man padovanojo Addict rinkini,bet ilgai kvepintis jais negalejau-lipnus ju saldumas man buvo per stiprus.Dune taip pat esu turejusi,berods,2 kartus.Naudojausi jais isskirtinai ziema.Man jie gal kiek per "sausi".Bet kazkodel vel knieti juos isigyti bigsmile.gif I Obssesion taip pat labai teigiamai ziuriu.Ne viena karta jau beperkanti juos buvau.Man jie panasiausi i kazkada labai patikusius Jean Desprez "Bal a Versaille"(kaip gaila,kad ju naujoji versija,gaminama JAV,tera tik apgailetina parodija verysad.gif Na,o ideja vyrui nupirkti Givenchy PI-puiki thumbup.gif Kuri galvojate pirkti-Pı ar PI fraiche?Bet kokiu atveju,abu kvapai labai gerai laikosi.As saviskiui nupirkusi buvau PI all over shampoo.Bet jis mazai naudoja,tai as inikau-ir ka galiu pasakyti-vienas geriausiu sampunu plaukams,kuriuos esu turejusi-pralenkia net Loreal professional bigsmile.gif
P.S.atleiskite,kad toks ilgas postas isejo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(biologė @ 2007 10 02, 19:58)
Visada sakydavau, kad vieni kvepalai - būtinybė, dveji - normalu, treji - puiku, o daugiau tai jau pasileidimas lotuliukas.gif 

drinks_cheers.gif Ta pati ir as siandien pagalvojau,beskaiciuodama savo kvepalus smile.gif dingtelejo mintis,kad nera absoliuciai jokio skirtumo-ar 3-jus,ar 30 turi,ta prasme,kad 3-ju visiskai pakaktu.Bet vel gi,lieptu kas is turimu trejus issirinkti,na niekaip netilpciau i trejetuka-kiekvienas kvapas savotiskai mielas,idomus ir artimas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Annika @ 2007 10 02, 14:43)
Kuo žavi Paloma Picasso? Turiu miniatiūriuką, tai jie man gerokai per aštrūs....

g.gif Kad kazkaip sunku vienareiksmiai pasakyti kuo zavi....Ryskus kvapas,"su charakteriu",ne per saldus...priskiriamas şipriniu kvapu kategorijai kaip ir Miss Dior,YSL "Y",Sisley Eau de Soir,Rochas Femme,Ungaro Diva,Fendi,Mitsuko,Clinique Aromatics Elixir,Gucci No.3(rasau is atminties,jei suklydau,musu skyrelio zinoves pataisys 4u.gif )Siaip sakoma,kad şiprai kaprizingi-skirtingai atsiskleidia ant kiekvienos odos,juos arba megsta arba nekencia.Gal Jums paprasciausiai nepatinka sitos grupes kvepalai?
Atsakyti
Suskaičiavau 12.... O kvepintis vis tiek nėr kuom doh.gif
Atsakyti
Na ir prikaupusios rolleyes.gif
Ash tai visada turiu savo pagrindinius,megstamiausius,jau 10 metu gal,tai bus Gucci Ruch.Na o prie ju dar visada buna kokiu nors pashaliniu,shiuo metu tai Mexx,Armani remix,Cacharel amor amor,Cerruti ,nezzinau gal dar kokie nors metosi.Kiekviename rankinykyje vis buna imestas koks nors buteliukas,net pati nelabai zinau cool.gif .
Beje,ar kvepinates meginukais,kuriuos dalina parfumerijos parduotuvese?Ash kazhkaip pauostau ir tiek,ir paskui kur nors nukishu unsure.gif
Atsakyti
RALPH LAUREN ROMANCE
BEAUTIFUL SHEER - ESTEE LAUDER
Gucci Rush2
ax.gif
Atsakyti
Gucci Rush 2
Calvin Klein- EUPHORIA
CHEAP&CHIC I LOVE LOVE - MOSCHINO
GF FERRE LEI-HER
Atsakyti
Atrodo 26, iš jų 23 "normalūs" buteliukai ir 3 mini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 11 spalio 2007 - 08:22
QUOTE(España @ 2007 10 03, 00:50)
Na ir prikaupusios  rolleyes.gif
Ash tai visada turiu savo pagrindinius,megstamiausius,jau 10 metu gal,tai bus Gucci Ruch.Na o prie ju dar visada buna kokiu nors pashaliniu,shiuo metu tai Mexx,Armani remix,Cacharel amor amor,Cerruti ,nezzinau gal dar kokie nors metosi.Kiekviename rankinykyje vis buna imestas koks nors buteliukas,net pati nelabai zinau cool.gif .
Beje,ar kvepinates meginukais,kuriuos dalina parfumerijos parduotuvese?Ash kazhkaip pauostau ir tiek,ir paskui kur nors nukishu unsure.gif

as irgi nesikvepinu... ax.gif pauostau, patyrineju kvapa, ir padedu i stalciu ar lentyna....
Atsakyti
1.GUCCI RUSH 2
2.LACOSTE Touch of pink
3.HUGO BOSS Femme
4.VERSACE Eau de parfum
5.HUGO BOSS Deep red
6.D&G The one
7.D&G Masculine
8.HUGO BOSS pure purple
9.D&G Light blue
10.GUCCI Envy me
11.JOOP Muse
12.PACCO ROBANNE Ultraviolet
13.CERUTI 1881
14.BVLGARI BLV
15.HUGO BOSS Woman
ax.gif Lyg ir visus isvardinau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(degu @ 2007 10 02, 19:15)
1. Cristobal Balenciaga
2. BVLGARI BLV
3. Ted Lapidus Woman
4. Tiffany Trueste
5. BVLGARI au the Blanc
6. Armad Basi in Red
7. Ungaro Fleur de Diva
8. Boss woman - liko keli lasai
9. D&G Light Blue - vel nusipirkau, reikia ispakuoti wub.gif
10. Halloween Freesia (dar svarstau gal sau palikti  g.gif )

Kol kas siam momentui tiek  blush2.gif

Dar papildziau kolekcija Versace Bright Crystale wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
tikriausiai busiu viena tokia is cia esanciu,kuri turi tik vienus kvepalus.Siuo metu tai D&G light blue.
Nemegstu tureti daug kvepalu,net du butelukai man jau per daug.
visu pirma labai nemegstu kada kvapai susimaiso ant drabuziu.pasipurski vienais,veliau kitais ir kvapai susimaiso.
Antra,visada is esamu isrenku sau megstamiausius ir tada kiti lieka stoveti nepaliesti ilga laika
trecia,visada stengiuos pirkti maza buteliuka,tarkim 25 ml,nes atsibosta greit ir norisi pabaigt ir nupirkt naujus ax.gif
Atsakyti