QUOTE(Dovistoma @ 2007 10 02, 15:10)
Miss Dior - čia Miss Dior Cherie?

Tendre poison - tikrai labai patiko, bet po to atšalau jiems kažkodėl

.Turejau ir Chanel nr5, šiuo metu pasilikau tik dezodorantą ir turėjau ir Coco, na bet man Chanel kažkokie mistiški kvapai - nesiduoda analizei jie man - tai nepatinka, tai patinka, tai vėl kažkas

Givenchy hot Couture

. Vis galvoju vyrui nupirkti Givenchy Pi - dabar jau galutinai apsisprendžiau - pirksiu

Turėjau ir Cerruti 1881 - niu labai geras kvapas, bet prie manęs nelipo - o ir senokai tas buvo
Reiks bandyti kitus Jūsų išvardytus kvepalus

man Jūsų skonis labai priimtinas

Dar noriu Simaros paklausti - kaip jums - CD ADDICT ir DUNE?

ir CK OBSESSION
Miss Dior klasikini turiu.Jau ir seniau buvau uosciusi,bet tada jis man per astrus atrode kazkaip,ir tik si pavasari "pribrendau" jiems-nusipirkau rinkini

Jokio astrumo,klasikinis şiprinis kvapas,visiems gyvenimo atvejams.Miss Dior Cherie uosciau is testerio,kai jis tik pasirode,bet kiek pamenu,tasyk nelabai patiko,kad net ant bloterio nepurskiau.Is cia mano isvardintu kvepalu,jau ilgus metus visada esantys kolekcijoje-White Diamonds,Diamonds and Sapphires,Chanel No.5(nors paskutiniu metu jiems kiek atsalau),Tendre Poison,Eternity ir Champs-Elysees.Visi kiti-laikini.Ilgaamziais kolekcijoje turbut taps ir Miss Dior,Poeme bei Bulgari Black.Siaip mano skonis kvepalams "banguoja".Kai tik pradejau jais dometis ir naudotis,labai patikdavo sunkus kvapai-Rochas Femme,Mystere,YSL Opium,Paloma Picasso,Angel,Venezia.Vienu metu kelis metus is eiles kvepinausi tik White Diamonds,kartkartemis juos pakeisdana Cacharel Loulou ir Gucci No.3-pastarasis beje,fantastiskas klasikinis(jei neklystu irgi şiprinis)kvapas.Labai gaila,bet daugiau nebegaminamas

Po to kazkaip ant gaiviu kvapu patrauke-buvo toks laikotarpis.O dabar ziuriu-vel stipresni patinka,net ispeiktaji Angel vel isigyjau,bet naudoju ji tik ziema.Hot couture patinka edt,parfumuotam vandenyje man netiko kazkokia karti nata.Cerruti 1881 turiu nauja versija-buteliuko kamstukas ne ruzavas matinis,o svelniai morkinis blizgantis.Si versija pasirode kitokia,ne tokia intensyvi kaip pirmoji... Siaip pastebejau,kad dazniausiai i man patinkanciu kvepalu sudeti ieina bergamote,vanile ir apelsinas.
CD Addict taip pat esu turejusi.Dar kai jie tik pasirode,Gedimino prospekte priesais einancios merginos paklausiau,kuo pasikvepinusi

,nes sleifas buvo fantastiskas

Pasirode-Addict.Po kiek laiko drauge man padovanojo Addict rinkini,bet ilgai kvepintis jais negalejau-lipnus ju saldumas man buvo per stiprus.Dune taip pat esu turejusi,berods,2 kartus.Naudojausi jais isskirtinai ziema.Man jie gal kiek per "sausi".Bet kazkodel vel knieti juos isigyti

I Obssesion taip pat labai teigiamai ziuriu.Ne viena karta jau beperkanti juos buvau.Man jie panasiausi i kazkada labai patikusius Jean Desprez "Bal a Versaille"(kaip gaila,kad ju naujoji versija,gaminama JAV,tera tik apgailetina parodija

Na,o ideja vyrui nupirkti Givenchy PI-puiki

Kuri galvojate pirkti-Pı ar PI fraiche?Bet kokiu atveju,abu kvapai labai gerai laikosi.As saviskiui nupirkusi buvau PI all over shampoo.Bet jis mazai naudoja,tai as inikau-ir ka galiu pasakyti-vienas geriausiu sampunu plaukams,kuriuos esu turejusi-pralenkia net Loreal professional
P.S.atleiskite,kad toks ilgas postas isejo
Papildyta:
QUOTE(biologė @ 2007 10 02, 19:58)
Visada sakydavau, kad vieni kvepalai - būtinybė, dveji - normalu, treji - puiku, o daugiau tai jau pasileidimas

Ta pati ir as siandien pagalvojau,beskaiciuodama savo kvepalus

dingtelejo mintis,kad nera absoliuciai jokio skirtumo-ar 3-jus,ar 30 turi,ta prasme,kad 3-ju visiskai pakaktu.Bet vel gi,lieptu kas is turimu trejus issirinkti,na niekaip netilpciau i trejetuka-kiekvienas kvapas savotiskai mielas,idomus ir artimas
Papildyta:
QUOTE(Annika @ 2007 10 02, 14:43)
Kuo žavi Paloma Picasso? Turiu miniatiūriuką, tai jie man gerokai per aštrūs....

Kad kazkaip sunku vienareiksmiai pasakyti kuo zavi....Ryskus kvapas,"su charakteriu",ne per saldus...priskiriamas şipriniu kvapu kategorijai kaip ir Miss Dior,YSL "Y",Sisley Eau de Soir,Rochas Femme,Ungaro Diva,Fendi,Mitsuko,Clinique Aromatics Elixir,Gucci No.3(rasau is atminties,jei suklydau,musu skyrelio zinoves pataisys

)Siaip sakoma,kad şiprai kaprizingi-skirtingai atsiskleidia ant kiekvienos odos,juos arba megsta arba nekencia.Gal Jums paprasciausiai nepatinka sitos grupes kvepalai?