Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

QUOTE(foje @ 2008 05 23, 19:37)

foje, 23 Geg 2008 - 19:37, parašė:

foje, 23 Geg 2008 - 19:37, parašė:

Nu va,ir vel prie zodziu kabinejasi doh.gif Siaubas,o ne forumas verysad.gif

Nu va,ir vel prie zodziu kabinejasi doh.gif Siaubas,o ne forumas verysad.gif

tikrai siaubas, ir ką aš čia veikiu blink.gif

Aš tai turiu pora buteliokų su savim (poros mėnesių kelionėj) ir 5 namuose (gailiuosi kad visų su savim neatsitempiau rolleyes.gif) Bet dar noriu poros artimiausiu metu ir nežinau dar kiek tolimesnės ateityj unsure.gif
Atsakyti
laba mielosios paneles ir ponios.Ar priimsit mane i savo gretas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(era_nikaten @ 2008 05 28, 11:50)

era_nikaten, 28 Geg 2008 - 11:50, parašė:

era_nikaten, 28 Geg 2008 - 11:50, parašė:

Priimam visas, bet kokia forma nukvakusias dėl kvepalų ir PRIVALOMAI turinčias gerai išvystytą humoro jausmą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 05 28, 12:17)

Smauglius, 28 Geg 2008 - 12:17, parašė:

Smauglius, 28 Geg 2008 - 12:17, parašė:

Priimam visas, bet kokia forma nukvakusias dėl kvepalų ir PRIVALOMAI turinčias gerai išvystytą humoro jausmą 4u.gif

Che che, sakyčiau gan griežtoki reikalavimai subforumui. biggrin.gif Mano kuklia nuomone, 2/3 čia rašančių tada turėtų čia nė kojos nekelti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 28 gegužės 2008 - 12:13
QUOTE(Africa @ 2008 05 28, 13:13)

Africa, 28 Geg 2008 - 13:13, parašė:

Africa, 28 Geg 2008 - 13:13, parašė:

Mano kuklia nuomone 2/3 čia rašančių tada turėtų čia nė kojos nekelti.

Mano kuklia nuomone 2/3 čia rašančių tada turėtų čia nė kojos nekelti.

Koks švarus ir tikras liktų forumas.... rolleyes.gif Pasvajokim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(era_nikaten @ 2008 05 28, 10:50)

era_nikaten, 28 Geg 2008 - 10:50, parašė:

era_nikaten, 28 Geg 2008 - 10:50, parašė:

Nepaisant kai kurių personų pateiktų atrankos kriterijų, neturėtum jaustis čia kaip po padidinamuoju stiklu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 05 28, 14:12)

jbs, 28 Geg 2008 - 14:12, parašė:

Nepaisant kai kurių personų pateiktų atrankos kriterijų, neturėtum jaustis čia kaip po padidinamuoju stiklu  biggrin.gif

Nepaisant kai kurių personų pateiktų atrankos kriterijų, neturėtum jaustis čia kaip po padidinamuoju stiklu  biggrin.gif

Pataikyta kaip pirštu į akį. Vansi, ne veltui paminėjau tuos du trečdalius. mirksiukas.gif
Atsakyti
O kai dar iš likusio 1/3 tenka atimti tas, kurios čia tik statistika užsiima, tai išvis nekas belieka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 28 gegužės 2008 - 13:30
Prašomės nesikolioti ir ajti pasisakyti labai svarbiu klausimu - nuo kurių kvepalų alpstate tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 05 28, 14:12)

QUOTE(jbs @ 2008 05 28, 14:30)

jbs, 28 Geg 2008 - 14:30, parašė:

jbs, 28 Geg 2008 - 14:30, parašė:

O kai dar iš likusio 1/3 tenka atimti tas, kurios čia tik statistika užsiima, tai išvis nekas belieka  g.gif

O kai dar iš likusio 1/3 tenka atimti tas, kurios čia tik statistika užsiima, tai išvis nekas belieka  g.gif

Ale kandi tamista patapote, tiesiog rūgščiai kandi sakyčiau mirksiukas.gif
Manau, o vis dėlto neveltui tą humoro jausmą piminėjau kaip pagrindinį kriterijų čia būti hihihi.gif

Parfumerija - hobis, kuris liečia labai slidžią sritį, t.y. asmeninį skonį (kurį, būkime biedni bet teisingi, kiekvienas esame linkęs pervertinti) biggrin.gif Taigi, persona, žiūrinti į tą savo asmeninį skonį perdėm rimtai, labai skaudžiai reaguoja į bet kokią špliką savo atžvilgiu, o tai tik dar labiau kelia norą paleisti sekančią špilką biggrin.gif O po to prasideda įsižeidusių personų demaršai iki trenkimo frumo durimis biggrin.gif
Taigi..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 05 28, 13:38)

Smauglius, 28 Geg 2008 - 13:38, parašė:

Smauglius, 28 Geg 2008 - 13:38, parašė:

Taigi, persona, žiūrinti į tą savo asmeninį skonį perdėm rimtai, labai skaudžiai reaguoja į bet kokią špliką savo atžvilgiu, o tai tik dar labiau kelia norą paleisti sekančią špilką biggrin.gif O po to prasideda įsižeidusių personų demaršai iki trenkimo frumo durimis biggrin.gif

Taigi, persona, žiūrinti į tą savo asmeninį skonį perdėm rimtai, labai skaudžiai reaguoja į bet kokią špliką savo atžvilgiu, o tai tik dar labiau kelia norą paleisti sekančią špilką biggrin.gif O po to prasideda įsižeidusių personų demaršai iki trenkimo frumo durimis biggrin.gif

Mano galva nederėtų gąsdinti naujokių, taip tvarkingai pasisveikinusių ir atėjusių su naivia viltimi, kad bus draugiškai priimtos. Tiesiog siūlau savo špilkas pasitaupyti "rimtesniam" reikalui, vietoj to, kad badyt jomis kiekvieną naują čia užsukusį veidą (vardą? nick'ą?).
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 05 28, 14:37)

centifolija, 28 Geg 2008 - 14:37, parašė:

centifolija, 28 Geg 2008 - 14:37, parašė:

Prašomės nesikolioti ir ajti pasisakyti labai svarbiu klausimu - nuo kurių kvepalų alpstate  tongue.gif

Prašomės nesikolioti ir ajti pasisakyti labai svarbiu klausimu - nuo kurių kvepalų alpstate  tongue.gif

neturiu ką pasisakyti tuo klausimu, kadangi esu storžievė bei tvirtai įsirėmusi kojomis į aslą realistė , tai jokie kvepalai man nesukelia alpulio. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(jbs @ 2008 05 28, 14:42)

jbs, 28 Geg 2008 - 14:42, parašė:

jbs, 28 Geg 2008 - 14:42, parašė:

Mano galva nederėtų gąsdinti naujokių, taip tvarkingai pasisveikinusių ir atėjusių su naivia viltimi, kad bus draugiškai priimtos. Tiesiog siūlau savo špilkas pasitaupyti "rimtesniam" reikalui, vietoj to, kad badyt jomis kiekvieną naują čia užsukusį veidą (vardą? nick'ą?).

Nė viena mes nesistengiam nugąsdinti nei naujokų, nei senbuvių, o tos, kurios turi nors kruopelytę humoro jausmoir moka skaityti tarp eilučių, supras tą privalomą reikalavimą tinkamai. biggrin.gif
Atsakyti