Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

QUOTE(leliux @ 2007 10 02, 13:49)
idomu, ka turi g.gif  blush2.gif

QUOTE(Annika @ 2007 10 02, 13:52)
Dolce Vita, suskaičiuok miniatiūras, įdomu wink.gif.

Gerai, būtinai parašysiu ir suskaičiuosiu prie progos. drinks_cheers.gif Tik gal kvepalų kolekcijos skyrelyje, ten bus labiau į temą. mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
As suskaiciavau 31 buteliuka.Pries savaite dar trejus atidaviau draugei,dvejus anytai, 1 pardaviau,3 buteliukai stovi atideti-atiduosiu mamai.Dar 2 butelaiciai siuo metu pakeliui is braskiu-Gloria ir Paloma Picasso-kazkaip pasiilgau sito kvapo....
Atsakyti
Čia tai oho thumbup.gif
Ar galima būtų sužinoti - kokie? Nes man patinka kai kurie jūsų naudojami kvepalai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Simara @ 2007 10 02, 14:22)
As suskaiciavau 31 buteliuka.Pries savaite dar trejus atidaviau draugei,dvejus anytai, 1 pardaviau,3 buteliukai stovi atideti-atiduosiu mamai.Dar 2 butelaiciai siuo metu pakeliui is braskiu-Gloria ir Paloma Picasso-kazkaip pasiilgau sito kvapo....

Atsakyti
11 buteliuku 4u.gif
Atsakyti

tokia ispudinga kolekcija butu smagu ir isvysti ax.gif
Atsakyti

Kuo žavi Paloma Picasso? Turiu miniatiūriuką, tai jie man gerokai per aštrūs....
Atsakyti
QUOTE(Dovistoma @ 2007 10 02, 14:32)
Ar galima būtų sužinoti - kokie?

Is Dior turiu Miss Dior wub.gif ir Tendre Poison;Lancome Poeme;Guerlain Champs-Elysees ir Shalimar;Chanlel Coco ir No.5;Givenchy VI -2 buteliukai edt,1 edp,VI summer 2006,Hot couture,Amarige,Amarige d'Amoure;Estee lauder Estee;Thierry Mugler Angel;Jean Paul Gaultier Classique;C.Klein Eternity;T.Hilfiger Tommy Girl;YSL Paris;Versace Crystal noir;Elizabeth Taylor White Diamonds,Diamonds and Sapphires 2 buteliukai;Bulgari Black;Nina Ricci Premier Jour fisson d'ete;Cerruti 1881;Hugo Boss hugo women;Gabriela Sabatini;Victoria's Secret Pink-sita per klaida is Jav atveze-buvau uzsiprasiusi Giorgio Beverly Hills Wings,bet telefonu ne taip suprato doh.gif man jis panasus i Lancome So magic-tik gal kiek lengvesnis.Is pradziu nelabai patiko,bet po to ipratau.Na ir dar Givenchy PI fraiche vyriska priskaiciavau-nukniaukiau is vyro,dabar kartais pati juo mielai kvepinuosi smile.gif labai panasus i Bulgari Black,kuris yra unisex 4u.gif
Atsakyti
1.Chanel Chance
2.Hugo Boss Intence
3.Armani Sense
4.Gucci Gucci II
5.Dezikas J.P Gaultier
6.Hugo Boss Deep Red (atidaviau mamai) smile.gif
7.Dior Addict atsibodo (atidaviau mamai) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simara @ 2007 10 02, 14:56)
Is Dior turiu Miss Dior wub.gif  ir Tendre Poison;Lancome Poeme;Guerlain Champs-Elysees ir Shalimar;Chanlel Coco ir No.5;Givenchy VI -2 buteliukai edt,1 edp,VI summer 2006,Hot couture,Amarige,Amarige d'Amoure;Estee lauder Estee;Thierry Mugler Angel;Jean Paul Gaultier Classique;C.Klein Eternity;T.Hilfiger Tommy Girl;YSL Paris;Versace Crystal noir;Elizabeth Taylor White Diamonds,Diamonds and Sapphires 2 buteliukai;Bulgari Black;Nina Ricci Premier Jour fisson d'ete;Cerruti 1881;Hugo Boss hugo women;Gabriela Sabatini;Victoria's Secret Pink-sita per klaida is Jav atveze-buvau uzsiprasiusi Giorgio Beverly Hills Wings,bet telefonu ne taip suprato doh.gif man jis panasus i Lancome So magic-tik gal kiek lengvesnis.Is pradziu nelabai patiko,bet po to ipratau.Na ir dar Givenchy PI fraiche vyriska priskaiciavau-nukniaukiau is vyro,dabar kartais pati juo mielai kvepinuosi smile.gif labai panasus i Bulgari Black,kuris yra unisex 4u.gif

Miss Dior - čia Miss Dior Cherie? ax.gif Tendre poison - tikrai labai patiko, bet po to atšalau jiems kažkodėl g.gif .Turejau ir Chanel nr5, šiuo metu pasilikau tik dezodorantą ir turėjau ir Coco, na bet man Chanel kažkokie mistiški kvapai - nesiduoda analizei jie man - tai nepatinka, tai patinka, tai vėl kažkas rolleyes.gif Givenchy hot Couture thumbup.gif . Vis galvoju vyrui nupirkti Givenchy Pi - dabar jau galutinai apsisprendžiau - pirksiu rolleyes.gif Turėjau ir Cerruti 1881 - niu labai geras kvapas, bet prie manęs nelipo - o ir senokai tas buvo unsure.gif
Reiks bandyti kitus Jūsų išvardytus kvepalus drinks_cheers.gif man Jūsų skonis labai priimtinas thumbup.gif
Dar noriu Simaros paklausti - kaip jums - CD ADDICT ir DUNE? ax.gif ir CK OBSESSION cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovistoma: 02 spalio 2007 - 14:13
QUOTE(Annika @ 2007 10 02, 14:43)
Kuo žavi Paloma Picasso? Turiu miniatiūriuką, tai jie man gerokai per aštrūs....

Man irgi jie labai astrus, sunkus tokie... bet kartu ir prabangus. Bet del skonio juk nesigincijamai, yra kam ir patinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
1. Salvador Dali Sea and sun" vasara tikrai patiko
2. D&G "The one" bandau pratintis, bet stipriai abejoju ar iveiksiu 50 ml
3. Carolina Herera "212 sexy" uzstrigau nusipirkus antra buteliuka, liko paskutinis
rutuliukas, fee schmoll.gif
4. Arden "Beauty" visada patinka smile.gif
5. Diesel "Plus plus" keiciasi skonis, davar jau schmoll.gif
6. YSl "Cinema" kol kas nerealu bigsmile.gif
7. Ralph Lauren "Glamourous" visada salia, nuo senai senai wub.gif
8. Ralph Lauren "Ralph" ne mano kvapas schmoll.gif
9. Mex , net nezinau kokie jie ten, apvaliam buteliukyje siaip sau g.gif
10. Hugo Boss "Deep red" liko gal 10 ml, jau fu
11. Cindy Crawford "Waterfals" kazkokia mano klaida biggrin.gif
12. Armani mania nezinau kam pirkau
13. L'occitane "cherry blossom" kol kas tikrai patinka, tik nelaiko
14. L'occitane "rose" fu fu ir dar karta fu
15. L'occitane "magnolia" jega!
16. Yves Rosher "Gardenia" nezinau kas uzplauke kai pirkau blink.gif

tai vat, ir iseina, kad neturiu kuo kvepintis, o savo kvapu taip ir neatrandu verysad.gif
Atsakyti
1. Chanel Allure wub.gif
2. MaxMara
3. Guerlain Samsara, bet miniukas, labai patinka, nors sesuo sakė, kad bobiški unsure.gif
4. EA Green Tea
5. Mexx Woman
6. 212, bet jau neprisimenu, kada jais kvepinaus
7. J. Lopez GLOW, nebepatinka, jau gerus metus nesikvėpinau doh.gif
Atsakyti