Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

QUOTE(Sirana @ 2007 10 02, 10:05)
Vauuu! Kada tu speji visais pasikvepint? g.gif

Kai noriu - spėju bigsmile.gif O jei rimtai - tai kvėpinuosi pagal nuotaiką, būna, kai kurie pamiršti stovi po mėnesį rolleyes.gif Tiesa, yra keli, kuriuos noriu išsikeisti arba atsikratyti ir jais nesikvėpinu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovistoma: 02 spalio 2007 - 09:20
Bandysiu ir aš suskaičiuoti lens.gif

1. YSL - CINEMA
2. CHANEL - CHANCE
3. CHANEL - COCO MADEMOISELLE
4.CHANEL - NO. 5
5. LR - GLAMOUROUSE
6. LR - POLO SPORT
7. DOLCHE&GABBANA - LIGHT BLUE
8. J.LO - LIVE JENIFER LOPEZ
9. J.LO - STILL
10. Guerlain - L'INSTANT DE GUERLAIN
11.ESCADA - ESCADA
12. Dior - J'ADORE
13. ARMANI - CODE

Atrodo viskas mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inana: 02 spalio 2007 - 09:27
QUOTE(Inana @ 2007 10 02, 10:26)
Bandysiu ir aš suskaičiuoti  lens.gif

9. J.LO - STILL

Kaip tau šitie?
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2007 10 02, 10:30)
Kaip tau šitie?

Sunkoki, turiu pasakyti, bet dovanotam arkliui į dantis nežiūri. Jais kvepinuosi rečiausiai turbūt.
Atsakyti
cia mano nuomone bet Lopez, Britney, Celin Dion, Backham, Crowford......kvepiantys vandeneliai. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šaunu, dar viena tema apie kvepalus. drinks_cheers.gif
Aš keturis turiu, o miniatiūras reiktų irgi suskaičiuot g.gif pamečiau skaičių. blush2.gif
QUOTE(cognac @ 2007 10 02, 09:25)
... turiu dar tris besibaigiancius ir is apyvartos jau isejusius, bet kelia malonius prisiminimus laura biagotti laura, naomicambell naomagic, valentino very valentino.  bigsmile.gif

Kažkada ir mano meilė buvusi... wub.gif ir su atsiminimais gerais asocijuojasi... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 02, 11:20)

Aš keturis turiu, o miniatiūras reiktų irgi suskaičiuot g.gif pamečiau skaičių. blush2.gif

Dolce Vita tokia kvepalų žinovė, maniau, kad ne 4, o visus 24 turės smile.gif
O įdomu, tu apie kvepalus tik šiaip iš smalsumo išmanai, ar dirbi kokioj su kvapais susijusioj srity?
Ir dar įdomu, ar yra čia tarp forumiečių dirbandčių Kristianose ar Sarmose?...
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2007 10 02, 11:33)
Dolce Vita tokia kvepalų žinovė, maniau, kad ne 4, o visus 24 turės smile.gif
O įdomu, tu apie kvepalus tik šiaip iš smalsumo išmanai, ar dirbi  kokioj su kvapais susijusioj srity?
Ir dar įdomu, ar yra čia tarp forumiečių dirbandčių Kristianose ar Sarmose?...

Nedirbu kvepalų srity. schmoll.gif smile.gif O kvepalais domuosi kaip meno kūriniu, menotyra - mano sritis. mirksiukas.gif
Dėl kvepalų pirkimo, - kvapą išbandyt, buteliuku pasigrožėt man užtenka ir miniatiūrų, arba į Kristianą nueit, internete palandžiot ir pasistudijuot... blush2.gif Čia kaip ir meno srityje, juk nesusipirksi visų paveikslų kurie patinka, visų gražių indų ar papuošalų... rolleyes.gif Man svarbiau apie juos išmanyt, o ne turėt. smile.gif

Bet žinoma, jei randu tokius kurie labai susuka galvą, tai jau reikia. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Naudoju 3 buteliukus ir viena miniatiura,dar 2 normalaus dydzio ir viena miniatiura pardavineju SM isparduotuveje,kai ju atsikratysiu,manau padauges vienu tarp naudojamu smile.gif
Atsakyti
L'Occitane "Green tea with mint", Guerlain "Champes Elysees", Guerlain "Terracotta", Guerlain "Shalimar", Guerlain "Aqua Allegoria Winter Delice" (miniatiūra), Van Cleef and Arpel "Murmure".

Šiuo metu tik tiek g.gif
Atsakyti
siuo metu turiu net 6 biggrin.gif man tai net , nes nemegstu n bonkuciu apsikraut. nors atrodo, noriu visos kristianos, bet nea schmoll.gif kasdien kamuotu dilema - sitie ar ane doh.gif schmoll.gif biggrin.gif

QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 02, 11:20)

idomu, ka turi g.gif blush2.gif
zmogus, taip gerai pazistantis kvepalus ir zinantis apie juos, tai smalsu, kuo gi pats kvepia rolleyes.gif

Atsakyti
Dolce Vita, suskaičiuok miniatiūras, įdomu wink.gif.
Atsakyti