Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

Kažkaip pas mane jų labai daugėja. Šiuo metu turiu 9 normalaus dydžio (prieš pusmetį buvo 4... doh.gif .O miniatiūrų net nebeskaičiuoju... Turbūt virš 30 bus. Reikės suregistruot tuoj smile.gif. Įdomu, kiek turit jūs? Tiuosi, kad daug drinks_cheers.gif. Tada manęs sąžinė labai negraužtų, kad kvepalam per daug išlaidauju biggrin.gif.
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Oho, ANNIKA, kokia kolekcija turit thumbup.gif
Niu, pas mane dabar liko dvi bonkutes normaliu, (Lacoste- Touch of Pink ir Armani Code wub.gif )
Dar yra like truputi Hugo Boss- Intense ir Hugo Boss -Pure Purple ( senokai ju nenaudoju,nes labai atsibode) ax.gif Uzmirsti stovi ir Oceanus (TBS) , bei Alegria (Adolfo Dominguez) rolleyes.gif
Na ir meginukai : Lancome - Hypnose, Mango - Delirium ir D&G - Feminine
Pas mane tiek 4u.gif
Atsakyti
As turiu KENZO AMOUR, ARMANI CODE ir DKNY 4u.gif wub.gif beje, paskutiniai mylimiausi, maziausiai kvepinuosi su armani code smile.gif
Atsakyti
Aš net bijau skaičiuot savo doh.gif Netoli 20 blush2.gif Kai gausiu siuntinį iš braškių įdėsiu foto i "mano kvepalų kolekcija" mirksiukas.gif
Atsakyti
Siuo metu turiu: Kenzo "Amour", Escada "Magnetism", Chanel "Coco mademoiselle", Kenzo "Flower by kenzo", D&G "Light blue", Paco Rabanne "Black xs", Kenzo Flower le parfum", YSL "Baby doll", Escada "Escada", Aigner "Too feminine",Miss sixty "Miss sixty".... wub.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamorous: 02 spalio 2007 - 07:12
QUOTE(Glamorous @ 2007 10 02, 08:10)

Glamorous, 02 Spa 2007 - 08:10, parašė:

Glamorous, 02 Spa 2007 - 08:10, parašė:

Siuo metu turiu: Kenzo "Amour", Escada "Magnetism", Chanel "Coco mademoiselle", Kenzo "Flower by kenzo", D&G "Light blue", Paco Rabanne "Black xs", Kenzo Flower le parfum", YSL "Baby doll", Escada "Escada", Aigner "Too feminine",Miss sixty "Miss sixty".... wub.gif  ax.gif

Siuo metu turiu: Kenzo "Amour", Escada "Magnetism", Chanel "Coco mademoiselle", Kenzo "Flower by kenzo", D&G "Light blue", Paco Rabanne "Black xs", Kenzo Flower le parfum", YSL "Baby doll", Escada "Escada", Aigner "Too feminine",Miss sixty "Miss sixty".... wub.gif  ax.gif

dar nepaminejau Versace "Bright crystal" ir Britney Spears "In control"... doh.gif smile.gif
Atsakyti
Miniatiūrų šiai dienai 32 smile.gif
Atsakyti
siuo metu pas mane chanel chance, gucci ruch 2, diesel green diesel, puma flowing. smile.gif turiu dar tris besibaigiancius ir is apyvartos jau isejusius, bet kelia malonius prisiminimus laura biagotti laura, naomicambell naomagic, valentino very valentino. bigsmile.gif
Atsakyti
O as nedaug turiu - 3 vnt. - zieminiai, vasariniai ir universalus smile.gif Stengiuosi visada pabaigti ir tik tada isigyti naujus.
Atsakyti
Bus proga ir man susiskaičiuoti 4u.gif
1)Dior ADDICT
2)Dior DIORISSIMO
3)Cacharel EDEN
4)Cavalli SERPENTINE
5)Flower by Kenzo
6)Moschino Moschino
7)Lancome ATRRACTION
8)Laura Biagotti EMOTIONS
9)Burberry TOUCH
10)CK OBSESSION
11)Chanel nr.5 - DEZODORANTAS
12)CRISTOBAL BALENCIAGA
13)Givenchy VERY IRRESTIBLE
14)Givenchy ORGANZA
Miniukas - CD poison 4u.gif
Na dar kūno losjonų pakankamai, bet gi čia kvepalų tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovistoma @ 2007 10 02, 09:50)

Dovistoma, 02 Spa 2007 - 09:50, parašė:

Dovistoma, 02 Spa 2007 - 09:50, parašė:

Bus proga ir man susiskaičiuoti  4u.gif
1)Dior ADDICT
2)Dior DIORISSIMO
3)Cacharel EDEN
4)Cavalli SERPENTINE
5)Flower by Kenzo
6)Moschino Moschino
7)Lancome ATRRACTION
9)Burberry TOUCH
10)CK OBSESSION
12)CRISTOBAL BALENCIAGA
14)Givenchy ORGANZA
Miniukas -  CD poison  4u.gif
Na dar kūno losjonų pakankamai, bet gi čia kvepalų tema  4u.gif

Bus proga ir man susiskaičiuoti  4u.gif
1)Dior ADDICT
2)Dior DIORISSIMO
3)Cacharel EDEN
4)Cavalli SERPENTINE
5)Flower by Kenzo
6)Moschino Moschino
7)Lancome ATRRACTION
9)Burberry TOUCH
10)CK OBSESSION
12)CRISTOBAL BALENCIAGA
14)Givenchy ORGANZA
Miniukas -  CD poison  4u.gif
Na dar kūno losjonų pakankamai, bet gi čia kvepalų tema  4u.gif

Vauuu! Kada tu speji visais pasikvepint? g.gif
Atsakyti
aš turiu Cerruti 1881 žalius, Gucci Envy, Gucci Parfum2, Escada In To Blue , turėjau Yves Rocher Voile d’ambre, bet pamečiau kažkur juos sad.gif
Dar labai noriu Armani Code wub.gif wub.gif
Atsakyti