Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VII

Hormonai, pasake, norma, buvo biopsija, 4 menesiai tabletes, po 6 menesiu pakartotinas tyrimas. Bet man nieko tai nesako g.gif .

O savijauta doh.gif : silpnumas, svorio kritimas, zema temperatura ir spaudimas, pykina ir t.t. ir t.t. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetlana3: 12 vasario 2008 - 15:53
tai vadinasi nieko blogo nerado, jokių ppakitimų ir dabar gersi tabletes kad tie mazgai mažėtų arba bent jau neaugtų ir vel tikrins po 6 menesiu ar jie neauga ir ar neatsiranda blogų lastelių smile.gif sakyčiau viskas tada tau gerai ir nerimaut nereikia, jei tyrimai ir biopsijos atsakymas geri smile.gif bet aš tik turiu savo nuomone, kad geriausia tuos visus mazgus šalinti, kad paskui nesupiktybėtų g.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eugenita @ 2008 02 12, 16:55)
tai vadinasi nieko blogo nerado, jokių ppakitimų ir dabar gersi tabletes kad tie mazgai mažėtų arba bent jau neaugtų ir vel tikrins po 6 menesiu ar jie neauga ir ar neatsiranda blogų lastelių smile.gif  sakyčiau viskas tada tau gerai ir nerimaut nereikia, jei tyrimai ir biopsijos atsakymas geri smile.gif bet aš tik turiu savo nuomone, kad geriausia tuos visus mazgus šalinti, kad paskui nesupiktybėtų g.gif  unsure.gif  unsure.gif

O ka visi tie skaiciukai bei raidytes reiskia (liaudiska kalba... mm suprantu, kad dydis, o visa kita doh.gif ), terminukai man neikandami blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eugenita @ 2008 02 12, 11:51)
tai va ir aš pasidalinsiu savo ne kokiom naujienom... verysad.gif vasario 21d. guluosi i KMUK operacijai. doh.gif nes rado mazge pakitimų ir kaip iš daktrų kalbos suprantu greičiausiai bus vėž... unsure.gif bet atseit aišku viskas paaiškės operacijos metu... nežinau nei ka galvot, labai pergyvenu, kad tik nebūtų pati baisiausia forma, jei bus 1 ar 2 stadija tai labai bus gerai, nes žinau, kad yra didelė galimybė pasveikti g.gif žodžiu dabar esu panikoj, naktimis nemiegu,visa drebu ir nežinau nei ka galvot verysad.gif

console.gif Nepergyvenk labai. Žinau, kad tai baisu, nes pati tai patyriau. Bet viskas bus gerai. Dažniausiai būna papilinė ar folikulinė karcinoma, o ji lengvai pasiduoda gydymui. Nusiteik tik gerom emocijom, nes ir jos turi didelę įtaką 4u.gif jei kas neaišku ar neramu, rašyk, būtinai padėsim kuo galėsim. Sėkmės 4u.gif
P.S. Kas tave operuos ir kur?
Atsakyti
labai jums ačiu už palikyma smile.gif man jo dabar labai reikia. operuos mane gyd. Kievišas KMUK. tai va dabar ir laukiu tos opercijos, kad greičiau viskas išaiškėtų ir baigtusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetlana3 @ 2008 02 12, 16:45)
O ka visi tie skaiciukai bei raidytes reiskia (liaudiska kalba... mm suprantu, kad dydis, o visa kita  doh.gif ), terminukai man neikandami  blush2.gif

Jei mazgų dydžius rašei mm, tai vienas iš jų tikrai nėra didelis, o tas su cistine degeneracija nemažas g.gif TSH norma 0,27-4,2, tai tu kaip ir telpi į normas. Žodžiu jei punkcija nieko blogo nerado, tai nėra ko ir nervuotis. 4u.gif
Atsakyti
Joliuke, o tu ar jautei kokius simtomus g.gif , nes aš tai nieko nejaučiu... tik neramina šiek tiek padidėje limfmazgiai, dežinėje kuno pusėje. na jie nedideli , bet užčiuopiami... g.gif ar pas jus jie irgi buvo??? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(eugenita @ 2008 02 13, 11:29)
Joliuke, o tu ar jautei kokius simtomus g.gif , nes aš tai nieko nejaučiu... tik neramina šiek tiek padidėje limfmazgiai, dežinėje kuno pusėje. na jie nedideli , bet užčiuopiami... g.gif ar pas jus jie irgi buvo??? cool.gif

Simptomų kaip ir nejaučiau. Na, nebent nuolatinis nuovargis O limfmazgis irgi atrodo buvo padidėjęs. g.gif Tiksliai negaliu pasakyt, nes niekas normaliai netikrino. O kokio dydžio tavo mazgas?
Atsakyti
mano mazgas, kaip ehoskopavo tai nustatė, kad 1,1mm, bet kaune sako kad ryškiai didesnis, nors jie jo nematvo unsure.gif verysad.gif ir dar tas, kad jis labai jau kietas ir nepaslankus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eugenita @ 2008 02 13, 17:17)
mano mazgas, kaip ehoskopavo tai nustatė, kad 1,1mm, bet kaune sako kad ryškiai didesnis, nors jie jo nematvo unsure.gif  verysad.gif ir dar tas, kad jis labai jau kietas ir nepaslankus verysad.gif

Tikriausiai 11mm arba 1,1cm? g.gif Mano mazgas buvo 20mm. kai išpjovė, tai pasirodė šiek tiek mažesnis. O Kaune pas ką lankaisi? Ir iš ko sprendžia apie mazgo dydį?
Atsakyti
lankausi pas Kozlovienę po biopsijos pas Daugintytę, o paskui pas Kievišą rolleyes.gif . na šiaip jis matuotas buvo tik kaip siunte mano vidaus gydytoja, prieš kelis mėnesius tai buvo 11mm, o dabar matosi, plika akimi, kad jis didesnis, nes jis aiškiai pas mane matyt doh.gif padarė biopsija ir kaip daktarė paprasta kalba paaiškino, kad iki vėžio yra 5laipsniai lasteliu sutankejimo tai pas mane jos sutankejusios 5 laipsnyje. tai kaip supratau jau ta liga kaip ir yra verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Kaip laikotės, mergaitės?
Man skauda kaklą ir net labai verysad.gif Ar kam nors taip pat? Neramu kažkaip. Juk taip neturi būti. Darė kaklo echoskopiją, nieko ten nerado g.gif
Atsakyti