Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VII

la, visoms likimo suvestom moterim 4u.gif . Norejau paklausti, kiek dienų reikia pragulėti Vilniuje pas gydytoja Baranauską, jodo terapijai? g.gif . Mat jau vasario 29d. reik ten prisitatyti... tai nežinau, kaip susiplanuoti viska, kur mažiausią vaikiuką padėti.... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tetulyte @ 2008 02 05, 12:37)
la, visoms likimo suvestom moterim  4u.gif . Norejau paklausti, kiek dienų reikia pragulėti Vilniuje pas gydytoja Baranauską, jodo terapijai?  g.gif . Mat jau vasario 29d. reik ten prisitatyti... tai nežinau, kaip susiplanuoti viska, kur mažiausią vaikiuką padėti....  g.gif  g.gif  g.gif

Labutis. Baranauskas laiko 3 paras, po to skanuoja kiek yra likę tavy radiacijos, jei norma- išleidžia, jei daug - dar palieka kelioms dienoms. Kad greičiau išsisklaidytų radiacija reikia vežtis daug vandens, daug gerti, labai švariai nutrint kūną (aš net pilingą su kava dariaus), persirengt svariais rūbais prieš skanuojant, jei tik įmanoma kuo daugiau vėdint palatą. dar vežiaus laisvinamųjų ir gėriau. 4u.gif Jei dar kas neaišku klausk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 02 05, 21:16)
Labutis. Baranauskas laiko 3 paras, po to skanuoja kiek yra likę tavy radiacijos, jei norma- išleidžia, jei daug - dar palieka kelioms dienoms. Kad greičiau išsisklaidytų radiacija reikia vežtis daug vandens, daug gerti, labai švariai nutrint kūną (aš net pilingą su kava dariaus), persirengt svariais rūbais prieš skanuojant, jei tik įmanoma kuo daugiau vėdint palatą. dar vežiaus laisvinamųjų ir gėriau.  4u.gif  Jei dar kas neaišku klausk 4u.gif

unsure.gif unsure.gif unsure.gif , o tai prieš skanuojant persirengti viršitinius rūbus? Ir ar jie budami palatoje taip pat negauna radiacijos? O šeip tai nelabai įspūdingai tos procedūros skamba verysad.gif . Tik tikuosi, kad viskas praeis skaldžiai.... Nes baisu taip kaip preiš operaciją smile.gif .
Atsakyti
sveikos 4u.gif sian buvau pas daktarus atsakymu, sake nieko baisaus nera.... ti uzdegimai ir turetususitvarkytviskas ir hormonai thumbup.gif esu labai laiminga.... cool.gif
Atsakyti
sveikinu thumbup.gif , o man tai ryt punkcijos atsakymas, bet kažkaip labai jau ramiai jaučiuosi, tai gal viskas gerai ir bus g.gif bent jau taip tikiuosi smile.gif
Atsakyti
na man kai punkcija padare, nmiegojau kiekviena nakty, labai bijojau doh.gif ir sian kai pas daktarus vaziavau, tai maniau kd numirsiu is baimes, labai bijojau atsakymu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tetulyte @ 2008 02 06, 11:00)
unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif , o tai prieš skanuojant persirengti viršitinius rūbus? Ir ar jie budami palatoje taip pat negauna radiacijos? O šeip tai nelabai įspūdingai tos procedūros skamba  verysad.gif . Tik tikuosi, kad viskas praeis skaldžiai.... Nes baisu taip kaip preiš operaciją  smile.gif .

Gauna ir tie rūbai tos radiacijos, bet vis ne prei kūno. Aš laikiau juos tašėj, kuo toliau patraukus nuo lovos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2008 02 04, 14:38)
Siandien paskyre operacijos data - 21 vasario.

vos pora kartu gulejau ligonineje ir tai taip seniai buvo... ka reiktu paimti?
naktiniai, chalatas, tapkes, asmens higienos reikmenys - aisku

o puodeliai, sauksteliai? reikia tokiu dalyku? kazkieno pasakojime viena ausim lig ir teko girdeti, kad ir termometra savo reikejo nestis  g.gif

ko nors dar reikejo specifinio?

idomu ar su savo masina vaizuojant, turesiu jegu atgal parvairuoti, ar kazka prasyti pagalbos  g.gif

Sveikos 4u.gif
siandien operavo mano mamai skydliauke. Yra lekste ir irankai,stikline.Termometrai irgi. Vaziuot i operacine duoda baltinius, o siaip visus kitus rubus reikia tureti, pasiimkit savus ranksluoscius:4u: Dar yra mokamu palatu, kur pirma diena kainuoja 80lt, o sekancios po 50lt. Jose yra mikrobange, TV, saldytuvas. Mano mama ir taip gerai papuole: triviete palata su dusu ir wc.
sekmes kurios dar operuosis 4u.gif

Tiesa mama operavo KMUK, del kitu miestu nezinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kendi: 06 vasario 2008 - 19:54
QUOTE(Joliuke @ 2008 02 06, 19:28)
Gauna ir tie rūbai tos radiacijos, bet vis ne prei kūno. Aš laikiau juos tašėj, kuo toliau patraukus nuo lovos. 4u.gif

tai didelis ačiuks 4u.gif , už išsamų paaiškinimą. Lauksiu tos 29 dienos.... ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Dekui Kendi uz atsakyma 4u.gif
mokama palata - beveik kaip viesbutis gaunasi smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Jungiuosiu ir aš į jūsų būrelį ax.gif

Jei trumpai - visi tie požymiai ( nuovargis, prakaitavimas, plaukų slinkimas, smaugimo jausmas ir t.t.) vargina jau seniai. Kad strumą turiu , žinojau.
Pernai darant tyrimus echoskopu pastebėta daug nedidučių mazgelių ir vienas 1*1,4 cm. Iki šių metų pradžios visi hormonai būdavo normoj.
Prieš pora savaičių viena naktį pasidarė labai silpna, gyvenime dar taip nebuvę ... Kaltė buvo suversta gripo epidemijai, sūnus tuo momentu taip pat sirgo. Gripas kaip ir praejo, taciau silpnumas taip ir isliko. Atlikus kraujo tyrimus rasta Laisvojo trijodtironino (LT3)padidejimas. Norma 0,8-6,5 , o rado 7,4 mastau.gif
Ar kam nors kas nors panašaus buvę ? g.gif
Gydytoja kazka minejo apie vaistus Metizol unsure.gif idomu, ka tai galetu reiksti ...
Atsakyti
Sveika prisijungus aushrinė 4u.gif

As irgi dar viena klausima turiu ax.gif kazkaip pamirsau pasiteirauti kiek mazdaug gali uztrukti biuletenis, kai operuoja. Ligonineje kaip supratau labai trumpai laiko, tik 4 dienas, o kiek paskui dar namie reikes buti? noriu pasiplanuoti darbelius...

pas mus sninga thumbup.gif
Atsakyti