Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VII

QUOTE(krikstole @ 2007 10 08, 11:29)
mergaites, o kur butu galima skydliaukes echoskopija pasidaryt, privaciai, kad nereiktu ilgu eiliu laukt?  unsure.gif

Man skydliaukes hormonu tyrimus per pusdieni padare klinikoj prie Topolio parduotuves( Kaune) ten nera jokiu eiliu, kaina pries metus buvo 35 lt.
sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2007 10 08, 21:27)
Sveikos,
As esu 18-ta savaite  nestuke.gif  Man itaria struma. Siandien israse kruva tyrimu, bet as taip supanikavau, kad puoliau iekoti info be tyrimu rezultatu. Jeigu pasitvirtins, kad tikrai turiu sia liga, ar verta nerimauti del busimo vaikelio? Labai bijau apsigimimu ir visokiu ligu. Ar yra koks gydymas, kad nenukentetu leliukas? Labai busiu dekinga uz atsakymus

tik nepergyvenk ir nepanikuok,nes greiciausiai ir medikai pasakys,kad viskas gerai ir nekenkia leliukui thumbup.gif be je man gydytojas sake,kad per nestuma gali padidet skydliauke,bet gal nieko nebus baisaus rolleyes.gif nenusimink
Atsakyti
QUOTE(dainutė# @ 2007 10 08, 22:50)
Man skydliaukes hormonu tyrimus per pusdieni padare klinikoj prie Topolio parduotuves( Kaune) ten nera jokiu eiliu, kaina pries metus buvo 35 lt.
sekmes smile.gif

Tai cia turbut Via Medica, Kazanaviciaus? reiks pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2007 10 08, 21:27)
Sveikos,
As esu 18-ta savaite  nestuke.gif  Man itaria struma. Siandien israse kruva tyrimu, bet as taip supanikavau, kad puoliau iekoti info be tyrimu rezultatu. Jeigu pasitvirtins, kad tikrai turiu sia liga, ar verta nerimauti del busimo vaikelio? Labai bijau apsigimimu ir visokiu ligu. Ar yra koks gydymas, kad nenukentetu leliukas? Labai busiu dekinga uz atsakymus

Svarbiausia nepanikuoti, stresas kenkia visiems, o nestuke.gif ypatingai. Juo labiau, kad nieko dar nežinai, greičiausiai viskas bus gerai. Nėštumas visokių pokštų organizme prikrečia. O jeigu kas nors ir nevisai gerai su tavo skydliauke, tai tikrai ne pasaulio pabaiga. Svarbiausia nesijaudink (beje stresas skydliaukei labai kenkia). Yra visokių pakankamai saugių gydymo metodų, gydytojai viską pasakys...

Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2007 10 09, 09:40)
Tai cia turbut Via Medica, Kazanaviciaus? reiks pabandyti smile.gif

aha cia pas kazanaviciu
Atsakyti
QUOTE(lelli @ 2007 10 09, 10:33)
tik nepergyvenk ir nepanikuok,nes greiciausiai ir medikai pasakys,kad viskas gerai ir nekenkia leliukui  thumbup.gif  be je man gydytojas sake,kad per nestuma gali padidet skydliauke,bet gal nieko nebus baisaus  rolleyes.gif  nenusimink

QUOTE(Hedera @ 2007 10 09, 11:59)
Svarbiausia nepanikuoti, stresas kenkia visiems, o  nestuke.gif ypatingai. Juo labiau, kad nieko dar nežinai, greičiausiai viskas  bus gerai. Nėštumas visokių pokštų organizme prikrečia. O jeigu kas nors ir nevisai gerai su tavo skydliauke, tai tikrai ne pasaulio pabaiga. Svarbiausia nesijaudink (beje stresas skydliaukei labai kenkia). Yra visokių pakankamai saugių gydymo metodų, gydytojai viską pasakys...

Labai aciu uz palaikyma. Siaip as prisikaiciau, kad struma, gali sukelti persileidima, o dar blogiau apsigimimus, visokias slpnaprotystes vaikelio ir panasiai. Labai bijau, asaros pacios byra, nors atrodo stengiuos islikti rami. Siandien pridaviau krauja tyrimams, tikiuosi viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2007 10 09, 13:25)
Labai aciu uz palaikyma. Siaip as prisikaiciau, kad struma, gali sukelti persileidima, o dar blogiau apsigimimus, visokias slpnaprotystes vaikelio ir panasiai. Labai bijau, asaros pacios byra, nors atrodo stengiuos islikti rami. Siandien pridaviau krauja tyrimams, tikiuosi viskas bus gerai

tikrai, nesijaudink taip, kol daktarai nepasake savo zodzio huh.gif Gal nieko ir neras bigsmile.gif

pasiskaicius medicinines literaturos galima suzinot, kad sloga gali komplikuotis i plauciu uzdegima su visais padariniais blink.gif

Nurimk ir saugok savo maziuko sveikatele, juk jaucia, kad mama nerimauja 4u.gif
Atsakyti
O gal kas zinote ka kaip Lina Brasiene Via Medikoje, nes pas Kazanviciu tik lapkricio 8 vieta doh.gif
ir kaina jau nebe 35lt, o apie du simtus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krikstole: 09 spalio 2007 - 15:54
QUOTE(krikstole @ 2007 10 09, 16:53)
O gal kas zinote ka kaip Lina Brasiene Via Medikoje, nes pas Kazanviciu tik lapkricio 8 vieta  doh.gif
ir kaina jau nebe 35lt, o apie du simtus cool.gif

Cia matyt uz gydytojo konsultacija tokia kaina g.gif , o jeigu nueini i Via medica registratura ir paprasai padaryt kraujo tyrimus (skydliaukes hormonu)- tai turetu but tik 35 lt.)- mirksiukas.gif
mane ten nusiunte pazistamas daktaras; nuo to karto pati be jokio siuntimo buvau nuejus kelis kartus, nes norejau pasitikrint hormonus, ant tyrymo lapelio buna parasyta norma- gali palygint su savo rezultatais.. thumbup.gif smile.gif
sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2007 10 09, 13:25)

Labas visoms.... 4u.gif įkišiu ir aš savo trigrašį, jei nesupyksit: man skydliaukės hipofinkcija, planuojam leliuką ir žiauriai bijau to paties, prisiskaičiau internete, tai iš viso..... doh.gif pasišnekėjom su šeimos gydytoja, ta nuramino - yra tikimybė, bet ji ne tokia ir didelė, kaip mes iš baimės manom. Taigi - mažiau nervinkis, darykis tyrimus, ir viskas bus OK - kitaip ir būti negali. 4u.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės 4u.gif
Visus tyrimus galima pasidaryti "Endemike" (www.endemik.lt). Aš ten dariausi markerius. Ten viską daro, ir TTH, ir kraujo tyrimus, ir t.t. Ir siuntimo nereikia. Tik pasakiau gydytojai, kodėl ir ko noriu. Atsakymai su nuoroda - norma arba ne. Susiraskite ir nereikės dėl tyrimų laukti eilių. Ten viskas yra parašyta kas kiek kainuoja.
Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2007 10 09, 16:45)
Labas visoms....  4u.gif įkišiu ir aš savo trigrašį, jei nesupyksit: man skydliaukės hipofinkcija, planuojam leliuką ir žiauriai bijau to paties, prisiskaičiau internete, tai iš viso.....  doh.gif pasišnekėjom su šeimos gydytoja, ta nuramino - yra tikimybė, bet ji ne tokia ir didelė, kaip mes iš baimės manom. Taigi - mažiau nervinkis, darykis tyrimus, ir viskas bus OK - kitaip ir būti negali.  4u.gif

Labas, Dangiuk 4u.gif
Jei pas tave hypofunkcija, tai labai nesunku ją pataisyti. tiesiog geri thyroksiną ir viskas. Su hyper šiek tiek sunkiau. O vaistai nuo skydliaukės apsigimimui įtakos neturi. Tiesiog nereikia leist skydliaukei įsisiautėt-reik tikrintis, gert reikiamą vaistukų dozę ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti