Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VII

QUOTE(#Mia# @ 2007 10 02, 20:04)
Man yra cista (ir mazgu, bet desinej pusej viskas), pastoviai punkcijas daro, bet sake lauks kol smarkiai nebloges, nes jei cista ispjaus jos prades daugintis/plisti. O visos striumos is karto nenori pjauti, nes viena puse sveika.
O pasitikrint nueik ir ne pas viena gydytoja, atsisakyti operuotis visada spesi, o kazka praziopsoti negerai  blush2.gif
Dar dreba rankos, apatija, plauku slinkimas.... Daug tu pozymiu yra, bet savi bjauriausi  biggrin.gif . As sakiau, kad arba striuma, arba klimaksas, ale kad tos menesines niekaip nesibaigia  biggrin.gif

rankos dreba dazniausiai rytais,plaukai slenka kuokstais,galvojau gal po nestumo normalu,bet,kad nezmoniskais kiekiais,sakau busiu kaip ta varlyte anekdote-eisiu palaidais su vienu plauku lotuliukas.gif ,juokas juokais,pirmadieni ainu pas daktaru,duos siuntima ir ziuresim kaip cia kas.
Atsakyti
Sveikutes uogeles 4u.gif
Pagaliauvakar pasiskambyjau Baranauskui thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir maziaus visi tyrimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tai su kolegom ,is tos laimes, puse nakties gathering.gif O ryte sesta keliausi visas pavarges ir darbelin islekiau doh.gif
Dienele buvo doh.gif Ryskus miego trukumas. Gerai kad, is pat ryto, kapitonas supratingas pasitaike. Toki puoda kavos su sokoladiniais saldainiais pastate. O saldainiukai su brendziu...
Ka reiskia senatve.
Atsakyti
QUOTE(fatali @ 2007 10 05, 22:01)
Sveikutes uogeles  4u.gif
Pagaliauvakar pasiskambyjau Baranauskui  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Ir maziaus visi tyrimai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tai su kolegom ,is tos laimes, puse nakties  gathering.gif O ryte sesta keliausi visas pavarges  ir darbelin islekiau  doh.gif
Dienele buvo  doh.gif Ryskus miego trukumas. Gerai kad, is pat ryto, kapitonas supratingas pasitaike. Toki puoda kavos su sokoladiniais  saldainiais pastate. O saldainiukai su brendziu...
Ka reiskia senatve.

Sveikinu nuosirdžiai su geromis naujienomis thumbup.gif As jau vaziuosiu kitą savaitę pas Baranauską,bet kažkaip labai dreba kinkos ,o liežuvį visai pakerta ,kai su juo reikia kalbėti.Turiu pasidariusi TTH,o daugiau imunoglobuliną gal darys Vilniuje,jau kažką ir bijau daryti,kai pernai "išdurnino".Ziauriai ir man slenka plaukai,tiesiog kuokštais,jau ir paciai baisu darosi ir nagai visi nubyrėjo,tai rekėtų vėl kalcį pasidaryti.Nors pastoviai beveik geriau kalcigraną.O dėl plaukų slinkimo,sakė viena pazystama,kad gerai galvą prieš plovimą itrinti su paprasta nejuoduota druska,palaikyti 10min,o poto isplauti kaip jau paprastai plaunate.Pas ją tai kaip eziukas visur atauginėja,nu as dar kažkaip nebandžiau,gal kas kaip nors kitaip pristabdot tą slinkimo procesą? g.gif O tai tikrai tik vienas plaukas liks ant galvos. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Su plaukais ir as vargstu. Visai nedaug ju liko. Bet niekada ir nebuvo laabai daug.
Esu tikra lietuve - melynu akiu ir penkiu plauku lotuliukas.gif
O su kalciu geriu One Alpa, padeda geriau isisavini ji.
Mums kompensuojamas 100%.
Antra diena vargstu su sloga.
Ka turi omeny sakydama "pernai isdurnino"?
Dukra kompa issiveza, tai reciau pas jumi atleksiu.
Atsakyti
QUOTE(fatali @ 2007 10 06, 17:16)
Sveikutes  4u.gif
Su plaukais ir as vargstu. Visai nedaug ju liko. Bet niekada ir nebuvo laabai daug.
Esu tikra lietuve - melynu akiu ir penkiu plauku  lotuliukas.gif
O su kalciu geriu One Alpa, padeda geriau isisavini ji.
Mums kompensuojamas 100%.
Antra diena vargstu su sloga.
Ka turi omeny sakydama "pernai isdurnino"?
Dukra kompa issiveza, tai reciau pas jumi atleksiu.

Sveikutė,paaiskink,kas tas One Alpa?Aš turbūt mužikė,bet nieko apie jį nežinau?Kas ten per medikamentas rolleyes.gif
O išdurnino Baranauskas todėl,kad tyrimus atsiveziau padarytus iš Panevežio,TTH, IMUNOGLOBULINĄ,dar kažką,nepamenu ax.gif Jau su ta atmintim,tai pas mane žiauriai didelės spragos blush2.gif Telefonas pilnas nuo priminimų lotuliukas.gif
Sveik,nepasiduok slogai,nes poto nuo slogos prasideda ligos,taigi truputi citrinos,ar lietuviško česnako ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
Labas, ar kas nors vartojote vaistus Propylthiouracil, jie Lietuvoj neregistruoti, juos galima isigyti tik Vokieciu vaistineje su deklaracija
Atsakyti
mergaites, o kur butu galima skydliaukes echoskopija pasidaryt, privaciai, kad nereiktu ilgu eiliu laukt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2007 10 08, 11:29)
mergaites, o kur butu galima skydliaukes echoskopija pasidaryt, privaciai, kad nereiktu ilgu eiliu laukt?  unsure.gif

Kaip suprantu Kaune gyveni,tai manau yra daug nedideliu privačiu klinikų kur endokrinologai tau turėtų padaryti skydliaukės echoskopiją.Nes butent endokrinologai yra susiję su skydliaukės gydymu.Taigi pasieskok internete,arba informaciniu telefonu.
Atsakyti
QUOTE(Rubine @ 2007 10 08, 12:49)
Kaip suprantu Kaune gyveni,tai manau yra daug nedideliu privačiu klinikų kur endokrinologai tau turėtų padaryti skydliaukės echoskopiją.Nes butent endokrinologai yra susiję su skydliaukės gydymu.Taigi pasieskok internete,arba informaciniu telefonu.

zinau ir domejausi, tiesiog gal turit ka rekomenduoti...kurie dar ir hormonu tyrimus darytu?
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2007 10 08, 16:20)
zinau ir domejausi, tiesiog gal turit ka rekomenduoti...kurie dar ir hormonu tyrimus darytu?

Visi endokrinologai jums skirs tyrimus pirmiausia hormoninius,kad nustatytų ar skydliaukės veikla nesutrikusi,apčiupinės jums pačią skydliaukę ,nes kartais mazgai yra net rankomis apčiuopiami,tada išklausys nusiskundimus,o jei tiesiog norite profilaktiškai ir greitai,tai eikit pas bet kurį privatų endokrinologą,ir jie viska jums apziurės ir padarys visus reikiamus tyrimus,gaila,kad Kaune nieko nepažįstų,as is Panevezio,bet gal prisijungs kitos merginos ir parekomenduos gydytoją.
Atsakyti
sveikos merginos, o gal zinot gera vidaus organu echoskopuotoja kaune?
Atsakyti
Sveikos,
As esu 18-ta savaite nestuke.gif Man itaria struma. Siandien israse kruva tyrimu, bet as taip supanikavau, kad puoliau iekoti info be tyrimu rezultatu. Jeigu pasitvirtins, kad tikrai turiu sia liga, ar verta nerimauti del busimo vaikelio? Labai bijau apsigimimu ir visokiu ligu. Ar yra koks gydymas, kad nenukentetu leliukas? Labai busiu dekinga uz atsakymus
Atsakyti