Įkraunama...
Įkraunama...

Turistinis inventorius vasarai - koks jis?

QUOTE(AŠA @ 2012 03 02, 12:54)
tai taip, juk mašinoj turbūt buvot nusistatę ne daugiau kaip 20 laipsnių temperatūrą  mirksiukas.gif o jei būtumėt laikę lauke, taip nebebūtų schmoll.gif
mums irgi patinka ir tos idėjos su šaldytom sultim ar ledo kasetėm labai geros, tik ne visur pavyksta iš vakaro užsišaldyt...

Kadangi veikia tik mašinoj, bet ir nuo 220, tai nakvynei įsitempiam pvz. į viešbučio kambarį, jeigu kemoinge - keliam į mašiną pajungtą irgi nuo 220, taip kad normaliai.
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2012 03 02, 13:07)
Kadangi veikia tik mašinoj, bet ir nuo 220, tai nakvynei įsitempiam pvz. į viešbučio kambarį, jeigu kemoinge - keliam į mašiną pajungtą irgi nuo 220, taip kad normaliai.

drinks_cheers.gif ir mes taip darom, bet kai pamiršę išjungt į Jungfraujogą traukinuku išvažiavom visai dienai, tai grįžus man teko mašinytę nuo kalno rident cool.gif laimei, ji įkalnėj buvo palikta rolleyes.gif
bet kokiu atveju, daiktas reikalingas, ūkyje praverčia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2012 03 02, 14:31)
drinks_cheers.gif ir mes taip darom, bet kai pamiršę išjungt į Jungfraujogą traukinuku išvažiavom visai dienai, tai grįžus man teko mašinytę nuo kalno rident cool.gif laimei, ji įkalnėj buvo palikta rolleyes.gif
bet kokiu atveju, daiktas reikalingas, ūkyje praverčia 4u.gif

doh.gif
AŠA, turėjau omeny, kad paliekam pajungtą nuo kempingo 220, tik uždarom mašinoj. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2012 03 02, 14:25)
doh.gif
AŠA, turėjau omeny, kad paliekam pajungtą nuo kempingo 220, tik uždarom mašinoj. biggrin.gif

a, o mes kempinguose niekada neimam papildomai elektros, naudojam mašinos resursus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2012 03 02, 12:54)
tai taip, juk mašinoj turbūt buvot nusistatę ne daugiau kaip 20 laipsnių temperatūrą  mirksiukas.gif o jei būtumėt laikę lauke, taip nebebūtų schmoll.gif
mums irgi patinka ir tos idėjos su šaldytom sultim ar ledo kasetėm labai geros, tik ne visur pavyksta iš vakaro užsišaldyt...

Dar vienas naudingas patarimas, o ir sunaudojamas bigsmile.gif Mes i kelionini saldytuva isidedam marinuotu saldytu(is kameros i leda) saslyku, tai keliones metu viskas, kas buna saldytuve idealiai vesus buna, vietos bereikalingai neuzima ir nuvykus i vieta saslykus galima issikepti, mat uzsienyje, isskyrus Lenkija, kiauliena labai brangi.
Atsakyti
ai tai mums gyvenant mašinoj čia bus netinkamas variantas ax.gif mes kiek buvom prisidėję maisto iš namų,tai savaitę valgėm ir nieko neišmetėm. Tik dėl gėrimų,kad pavėstų, nes su vandeniu buvo galima arbatą plikyti biggrin.gif
Atsakyti
Labai puiki tema.
Mes irgi baiginėjame susipirkti inventorių vasarai. Šiek tiek kerta per kišenę, nes labai daug ko neturėjome, bet bent jau tarnaus ne vieną kelionę.
Viena tik dilema - dėl rūbų džiaustymo. Ar perkate kažkokias mini džiaustykles ir kažką kito sumąstote? Jeigu kempinge nėra medžių, kur virvė pasitarnautų, ką tuomet daryti? blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2012 03 07, 11:49)
Labai puiki tema.
Mes irgi baiginėjame susipirkti inventorių vasarai. Šiek tiek kerta per kišenę, nes labai daug ko neturėjome, bet bent jau tarnaus ne vieną kelionę.
Viena tik dilema - dėl rūbų džiaustymo. Ar perkate kažkokias mini džiaustykles ir kažką kito sumąstote? Jeigu kempinge nėra medžių, kur virvė pasitarnautų, ką tuomet daryti? blush2.gif  doh.gif

tempiu nuo palapines iki masinos. jei karsta, tai tiesiog ant palapines pritvirtinu. bet jus berods be palapines g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 03 07, 13:03)
tempiu nuo palapines iki masinos. jei karsta, tai tiesiog ant palapines pritvirtinu. bet jus berods be palapines  g.gif

Palapinę turime, jau išbandyta - su ja viska tvarkoj.
Mintis tai gera. Kažkaip nesumąsčiau tokio varianto biggrin.gif blush2.gif Dėkui už patarimą 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau siandiena atkeliavo Cia uzsakyta palapine.
Kaina kaip matot 124.99 + 32 svarai pato islaidos. atsiunte per 10dienu pan. Viskas labai liux.
Coleman lakeside 4 delux
Atsakyti
Sveikos turistautojos biggrin.gif 4u.gif

Turejom mes prikabinama nameli, bet paskaiciavom kad jis neapsimoka ir pardave ieskomes palapines. Ne jyske ir ne senukuose, norim geros kad ilgai tarnautu. Issirinkau viena tokia, prie jos galima nusipirkti ivairiu priedu (grindu kilimas ir pan.). Svarbiausia man didelis prieangis, aukstis - kad atsistojus vaiksciot galima butu na ir zinoma atsparumas. Ka manot apie tokia, ar verta ji tu pinigeliu? O gal geriau cia vietoj ieskoti, ar pas mus brangiau tokie dalykai kainuoja?
http://www.singersou...-2012-p2553.asp

inventoriu visa turim (visa gyvenima turistaujam), pradejom nuo lenkiskos palapines, skyfo, nutarem pabandyt " kulturingesni" poilsi ir nusipirkom prikabinama nameli. Bet va griztam prie palapines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2012 06 29, 14:09)
Svarbiausia man didelis prieangis, aukstis - kad atsistojus vaiksciot galima butu na ir zinoma atsparumas. Ka manot apie tokia, ar verta ji tu pinigeliu? O gal geriau cia vietoj ieskoti, ar pas mus brangiau tokie dalykai kainuoja?
http://www.singersou...-2012-p2553.asp

inventoriu visa turim (visa gyvenima turistaujam), pradejom nuo lenkiskos palapines, skyfo, nutarem pabandyt " kulturingesni" poilsi ir nusipirkom prikabinama nameli. Bet va griztam prie palapines  biggrin.gif

As irgi ieskojau palapines, kad gyvenciau joje komfortiskai, neropineciau kaskart, kai noriu ieiti, nebaisus butu lietus nei man, nei daiktams.
Jau daug kartu forume esu imetusi savo palapines nuoroda, dabar kazin ar begamina tokias. Bet as ne pagal pavadinima ziurejau, o tiesiog, kad visus mano reikalavimus atitiktu. Dabar negarantuoju, kuri tiksliai, jos ten dvi panasios, bet esme ne tame. Zodziu tokia kazkokia pas mus.

user posted image

http://www.ukcampsit...vard-Deluxe/370

pirkau is puslapio, kuris jau nebeveikia, tai mums su atvezimu kainavo apie 500 litu. Lietuvoje tokios buvo virs tukstancio, ar ne apie 1,5 tuo metu, lenkijoje irgi brangiau, nei UK. Bet kaip jau sakiau, pirmiausia ieskojau palapines pagal reikalavimus, o radusi tinkama, tiesiog googlinau ir ziurejau, kur pigiausia galiu nusipirkti.

Pasirinkau sia, nes:
1.Auksta visose dalyse. Erdvi.
2. Man uzteko tokio atsparumo vandeniui, kiek isbandem, tai atlaike visas audras ir problemu jokiu neturejom.
3. Kaina irgi buvo svarbi, nenorejau moketi daugiau nei kokius 600litu.
4. Mes 4 asm seima. Berniukas dar mazylis, o mergaite tuo metu buvo paaugle. Galvojau, kad jei mergaite noretu vaziuoti tarkim su drauge kokia kartu, tai papildoma atskira dalis nepamaisys. O kai visiems tinka miegoti kartu, tada turim labai labai erdvu "prieskambari". Na, o kadangi vaikai greit auga, tai dabar jau mes prektiskai belike trise, tai labai dziaugiuosi, kad tos papildomos dvi vietos "nesuvalgo" man palapines turio.
5. Po netiketos naktines audros Slovakijos kalnuose su sena palapine, kai daug daiktu suslapo, labai norejau, kad reikalui esant lengvai juos apsaugociau. Todel tai buvo dar viena priezastis, kodel ieskojau palapines su papildoma is vidaus prisegama dalimi miegojimui. Jei kyla itarimas del lietaus tikimybes, tai mano daiktai lieka saugus, sausi ir jie visada po ranka ir labai tvarkingai ten guli, nesimakaluoja po palapine.
7. Ieskojau su soniniais iejimais. Man tada kazkaip prieskambaryje lieka daugiau vietos (gal cia tik mano isitikinimas toks blush2.gif ). Nors jei norisi atskiros tos dalies prisegamos, tai tada kito varianto ir nera.
8. Ieskojau butent 4+2. Nes 3+3, tai jau nera tada tokios erdvios abi dalys miegojimui, kas atsilieps, jei noresis miegoti visiems tik vienoje dalyje. Antroji dalis kaip ir per didele butu, jei mastyti, kad ji skirta tik papildomai susikrauti daiktus.

Tai siulau ir tau, jei issirinksi sau tinkama, tai paskui jau ieskok pagal pavadinima, gal rasi kazkur pigiau. Tikiu, kad jei turistave, tai tikrai turite savo iprocius ir ko gero kriterijai sudelioti aiskiai, bet ir mano kokia mintis pravers smile.gif Tavo palapine visai smagi, bet man prieangis per mazas lyg ir. O vat, kad apacia pritvirtinta prie sieneliu ir prieangyje, tai pliusas, nes pas mus tiesiog pasitiesia prieangyje gabalas to specialaus patiesalo, tai tas man nelabai patinka smile.gif

Atsakyti