Aš norėčiau pasiteirauti kokius patiesalus naudojat palapinėje, kad būtų minkščiau miegoti.
Skaičiau ir kažkaip akį patraukė tokie .
http://pigu.lt/sport...te_25?id=373826
Gal kam teko naudotis tokiu?
Mes naudojamės pripučiamais čiužiniais, na kur galima ir plaukioti ant jų vandenyje
Mes ir naudojam pripučiamus čiužinius
Sveiki, gal patarsite kur įsigyti (aišku nebrangiai) didelę šeimyninę palapinę su prieangiu?
ačiū
ar niekas nebandė palapinėse naudoti tuos čiužinukus kur ant lovų siūlo reklamose? (na dormeo tipo, bet būna jų ir pigesniu kaip Jyspe pvz?)
ačiū už atsakymus
ačiū
ar niekas nebandė palapinėse naudoti tuos čiužinukus kur ant lovų siūlo reklamose? (na dormeo tipo, bet būna jų ir pigesniu kaip Jyspe pvz?)
ačiū už atsakymus
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 05 24, 13:01)
Sveiki, gal patarsite kur įsigyti (aišku nebrangiai) didelę šeimyninę palapinę su prieangiu?
ačiū
ačiū už atsakymus
ačiū
ačiū už atsakymus
siaip mes i gamta vezames daug inventoriaus - palapine, kedutes, staliukai, duju balionas specialus turistavimui, valgiui virti, miegmaisiai, pagalveles (specialiai pirkau , nes miegame ant didesniu), indai, maistas, rubai. Todel ciuziniai pripuciami, nes kitokie uzimtu jau daugiau vietos. Bet imame tuos, kurie skirti miegojimui, abejoju ar tinka su tokiais plaukioti tiesa, esu maciusi juos ir vandenuje naudojamus, bet mes linke pasaugoti - nera labai pigus juk.
mes turim campus palapine 4viete su dideliu prieangiu, http://www.zuklys.lt...?categoryID=794 stai tokia. tiesiog aisku nepigi, bet pirkom ne vienam kartui, o visam gyvenimui, beto nepergyvenam, kad perslaps ir nelakstom vidury nakties lietuje nezinodami ka daryt kai varva ant galvos. tokiu ciuziniu neteko naudoti, turim intex pripuciama ciuzini, aisku su juo neplaukiojam irgi. o siaip irgi turim galybe daiktu. bet visko reikia...
QUOTE(gisa @ 2010 05 24, 16:43)
mes turim campus palapine 4viete su dideliu prieangiu, http://www.zuklys.lt...?categoryID=794 stai tokia. tiesiog aisku nepigi, bet pirkom ne vienam kartui, o visam gyvenimui, beto nepergyvenam, kad perslaps ir nelakstom vidury nakties lietuje nezinodami ka daryt kai varva ant galvos. tokiu ciuziniu neteko naudoti, turim intex pripuciama ciuzini, aisku su juo neplaukiojam irgi. o siaip irgi turim galybe daiktu. bet visko reikia...
Pas mus irgi Campus 6viete Parsisiunciau is Anglijos. Su parsiuntimu kainavo beveik 500 litu pas mus kiek brangiau
Corbe, o per kur pirkot palapine, kaip suprantu, kaip ir viskas LT yra dauuuuuuuuug brangiau
būčiau dėkinga už info
mes turim tą pripučiamą mėlyną čiužinį, mergautinis , bet man jis tos drūžlės, man taip nepatogu ant jo
ir dar tas pūtimas.... naktį jis sušąla...
aj, o kokius paklotus po čiužiniu naudojate, kad netrauktų šalčio iš žemės? na apsaugotų nuo drėgmės ir šalčio?
ir kokius miegmaišius? gal spec kažkokius?
nes mūsų MB senas mergautinis medvilninis o mano maximinis
o dabar sakau reiktų gal susiieškoti kažką padoresnio, ir priedo reikitų ir vaikučiams
ach, kaip prisimenu kai mama ant dujinės mažytės lemputės kepdavo bulves palangoje Gubojos kempinge tokia nostalgija...
būčiau dėkinga už info
mes turim tą pripučiamą mėlyną čiužinį, mergautinis , bet man jis tos drūžlės, man taip nepatogu ant jo
ir dar tas pūtimas.... naktį jis sušąla...
aj, o kokius paklotus po čiužiniu naudojate, kad netrauktų šalčio iš žemės? na apsaugotų nuo drėgmės ir šalčio?
ir kokius miegmaišius? gal spec kažkokius?
nes mūsų MB senas mergautinis medvilninis o mano maximinis
o dabar sakau reiktų gal susiieškoti kažką padoresnio, ir priedo reikitų ir vaikučiams
ach, kaip prisimenu kai mama ant dujinės mažytės lemputės kepdavo bulves palangoje Gubojos kempinge tokia nostalgija...
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 05 24, 19:53)
*Corbe, o per kur pirkot palapine
**ir dar tas pūtimas.... naktį jis sušąla... o kokius paklotus po čiužiniu naudojate, kad netrauktų šalčio iš žemės?
***ir kokius miegmaišius? gal spec kažkokius?
**ir dar tas pūtimas.... naktį jis sušąla... o kokius paklotus po čiužiniu naudojate, kad netrauktų šalčio iš žemės?
***ir kokius miegmaišius? gal spec kažkokius?
Visu pirma tai yra dar viena tema apie turistavima, gal kam pravers
http://www.supermama...;#entry28923548
*As pirmiausiai issirinkau palapine, kokios noreciau, tada jau vedziau pavadinima i Google ir ziurejau kur ji pigiausia: lenkijoje ji kainavo 700 litu, anglijoje radau dar pigiau, buvo nuolaidos dideles Campus palapinems. tada jau ziurejau, kas gali man ja nupirkti ir ideti vezejams. Klausinejau per pazistamus, nes per tarpininkus dar pabrangsta kazkiek.
** kad putimas netaptu vargu, reikia nusipirkti elektrine pompa, uzvesite masina, pajungsite pompa prie degiklio cigaretems (atsiprasau, bet nezinau kaip tas daiktas vadinasi tiksliau ) ir pripusite lengvai ir greitai. As pirkau elementariausia el pompa jyske, veikia puikiai. Kad nebutu salta ir dregme nesijaustu, mes vezames didziule naturalios vilnos antklode, kuria uzmetame ant ciuziniu. galima ir be jos, taciau jei jauciate diskomforta, salti, tada tikrai verta kazkuo panasiu pasirupinti. o ant virsaus as dar uzdedu frotine paklode su gumom, tai pas mus palapine gaunasi jaukus, siltas ir svarus miegamasis
*** kadangi per didelius salcius nevaziuojame i gamta (na, bet nakti kai koks 10 laipsniu, tai puikiai atbuname), tai nusipirkome miegmaisius paprastus, pigius (apie 20 lt), gana plonus, taciau , kad pamusaliukas butu medvilninis, o atsegus butu kaip dekiukas, kad kai karsta, tai butu malonu miegoti, o kai pamusalas poliesterio, nelabai jauku su tokiu. jei salta, lendame i miegmaisi dedames vilnones kojines ir miegame siltai. kai vaikas buvo maziukas, tai palapineje miegodavo su vaikisku paprastu miegmaisiu (flanelinis buvo, su pasiltinimu nedideliu) , ir apklodavome kupranugario vilnos dekiuku. dabar jau turi savo miegmaisi, toki, pati, kaip ir musu.
Corbe
bais dėkinga už tokį iįsamų komentarą
bais dėkinga už tokį iįsamų komentarą
sveikos, gal galite parekomenduoti,kokios firmos pripuciamą čiužinį pirkti,kad tiktų miegoti palapineje kokios firmos, kokia kaina?
iš anksto dekoju už info
iš anksto dekoju už info
Is anglijos ziurejau palapines pagrinde, bet siuntimas arba 300-400lt arba isvis nesiuncia... Meginsiu PL ziureti kur davet linkus