Na o man pasiseke, as is Senuku per pazistamus, kurie turi ten dideles nuolaidas, isigijau Easy Camp Torino 500 tik uz 167 Lt
Per Jonines isbandysim, tikiuosi daiktas geras ir ilgam pravers
Na mums pernai metais buvo tokia situacija kad palapinės reikėjo greitai, tai nelabai turėjom laiko rinktis - nulėkėm į JYSK ir nusipirkom - gal apie 80 lt kainavo... miegmaišius tada gal už 60 lt/vienam prigriebėm (parašyta kad iki minus 3 laipsniu miegot galima).. palapinė be jokių ten navarotų - 4 žmonėms, gaila kad su prieangiu tada nebuvo (bus ateityje proga palapinę pasikeisti).. tai va atlaikė ne tik pernai metų žygius, bet ir šio savaitgalio liūtį... teko kažkur Kelmės rajone miegot naktį iš penktadienio į šeštadienį - liko sausa.... beje, pasirodo šiuolaikiniai turistrai išradingi - į tokias palapines dar pripučiamus čiužinius pasiima - tai visai kaip namuose jautiesi tada
o perkant palapine tikrai labai svarbu,kad butu dviguba+labai gerai tinkleliai nuo vabzdziu, nes gamtoj "kazkodel" pilna nemeiliu skruzdiu ir pan. ir ne maziau svarbu kiseneles, nes tada mazesne netvarka gaunas. is karto net ir nakti randi mobilu, prozekturiu ir t.t. ir prieangis super svarbu, dar labai gerai jei yra dvejos durys. vienos su prieangiu, kitos be. kai sausa prieangyje gali laikyt visus daiktus, juos pasiimt neatidarant palapinines, o kai slapia pro prieangi gali vaiksciot, kad i palapine neprinestum purvo. (kai sausa tai tingis per prieangi landziot:} tada pravercia durys be prieangio) aij dar patiko langelis palapinej :} tereik atsisegt vidinio sluoksnio langiuka, kad matytum,kas aplink palapine slampineja. jei moki tyliai naudotis uztrauktuku slampinetojas nematys,kad spoksai i jo kojas :}
ir dar.. pirkdami palapine negalit buti tikti, kas joje bus kol neiskleisit. su mumis pirko lyg ir identiska palapine, emem is tos pacios lentynos salia gulincias palapines, o va vienoj kisenytes, kitoj langiukai ir panasus smulkus skirtumai. o tos smulkmenos kartais atrodo tokios svarbios
(maniske outwell firmos keturviete is senuku, kainavo nuo 300 iki 400, tiksliai nebepamenu. bet tikiuos bent pusei gyvenimo uzteks )
ir bent jau mes nekreipem demesio i palapines su 1000 ar 1500 apsauga nuo vandens.. ant musiskes buvo parasyta 5000 bet itariu, kad truputi prasilenkta su realybe skaiciuojant
ir dar.. pirkdami palapine negalit buti tikti, kas joje bus kol neiskleisit. su mumis pirko lyg ir identiska palapine, emem is tos pacios lentynos salia gulincias palapines, o va vienoj kisenytes, kitoj langiukai ir panasus smulkus skirtumai. o tos smulkmenos kartais atrodo tokios svarbios
(maniske outwell firmos keturviete is senuku, kainavo nuo 300 iki 400, tiksliai nebepamenu. bet tikiuos bent pusei gyvenimo uzteks )
ir bent jau mes nekreipem demesio i palapines su 1000 ar 1500 apsauga nuo vandens.. ant musiskes buvo parasyta 5000 bet itariu, kad truputi prasilenkta su realybe skaiciuojant
Nors mes dažniausiai keliaujam dviese, bet pirkom keturviete, kad būtų patogu ir daug vietos vartytis Su prieangiu, yra iš abiejų šonų tinkleliai nuo uodų, galima prieangi neužsegt, dvigubu pamušalu ir panašūs privalumai.. ir mokėjom maximoje kažkur apie 100lt tik, nes akcija buvo, nuolaidos joms..
mūsų kažkas panašaus į http://www.coleman.c...260B727_500.jpg
tik kažkaip mūsų man gražesnė..
mūsų kažkas panašaus į http://www.coleman.c...260B727_500.jpg
tik kažkaip mūsų man gražesnė..
Sveiki,
Mane konkreciai domina inventorius kopimui i kalna, pvz. MontBlanc'as. Iki zygio savaite, o inventoriaus (kates, batai, bachilai, lazdos, salmai, kuprines ir t.t.)beveik nulis , tad bet kokia pagalba welcome - paskolinti (uz atlygi aisku), parduoti, patarti kur nebrangiai rasti, ir pan.
Is karto dekui visiems atsiliepusiems.
Mane konkreciai domina inventorius kopimui i kalna, pvz. MontBlanc'as. Iki zygio savaite, o inventoriaus (kates, batai, bachilai, lazdos, salmai, kuprines ir t.t.)beveik nulis , tad bet kokia pagalba welcome - paskolinti (uz atlygi aisku), parduoti, patarti kur nebrangiai rasti, ir pan.
Is karto dekui visiems atsiliepusiems.
Sveiki visi, taigi prisireikė atnaujinti turistinį inventorių. Kur pirkti? Gal kas žino tikrai gerą firmą, kurioje būtų galima rasti viską nuo...iki?
QUOTE(ruutka @ 2007 10 01, 12:12)
Sveiki visi, taigi prisireikė atnaujinti turistinį inventorių. Kur pirkti? Gal kas žino tikrai gerą firmą, kurioje būtų galima rasti viską nuo...iki?
kokio konkreciai reikia inventoriaus? kur keliausi? ar reikia miegmaisio, palapines, tracking batu ar basuciu, kupriniu, lazdu vaiksciojimui ir t.t. ko tiksliau ieskai pirkti?? ir kokiame mieste esi?
QUOTE(Smurka @ 2007 10 10, 16:37)
Man reiktų normalios kuprinės. Bet kai pasižiūrėjau kainas Beveik nuo 300 litų prasideda
aš nusipirkau už 200 lt per išpardavimą, tikrai labai gera ir jau treti metai laiko NorthLand firmos. Bet mačiau be išpardavimo tokios beveik 400 lt kainuoja
Mums palapinės jau naujos reikėtų.Kažkur akis užkliuvo, kad apsiprekina Varšuvoje tokiais dalykėliais.Kur kiti pirkote palapines?