QUOTE(Ditaxx @ 2008 02 22, 18:44)
Viskas priklauso nuo to, kaip keliauji.
Jei apsistoji kempinge ant Adrijos jūros kranto Kroatijoje kelioms dienoms paiilsėti, va tada ir reikia didelės palapinės, kurioje gali vaikščioti stačias, ramiai ir patogiai persirengti ir t.t., o staliuką, kėdutes ir kitą inventorių laikyti prieangyje.
O jei atvažiuoji į eilinį kempingą pakeliui jau sutemus, ir turi greitai (nes norisi tik miego) ir gerai pastatyti palapinę (mažiau nei per 5 min.) beveik patamsyje, tai tada reikalinga gera, greitai ir lengvai pastatoma palapinė. Didelė, erdvi + patogi = virš 500 lt.
Užpernai mes buvome įsimetę tokią visai pigią iš JYSK, be prieangio, tai pernakvojome Vokietijos kempinge pirmą ir vienintelį kartą
Nepatogu.
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2008 02 25, 00:36)
nesutikčiau. Keliaujam ir nemažai, o miegot visad miegam kempinguose. Dėl prieangio, tai mums jis labai reikalingas. O kur kitur susidėti stalą, kėdutes, dujinę, negi tampyti kiekvieną kartą iki mašinos
Pirkom didesnę, nes kai virš savaitės gyveni palapinėj, tai norisi vistiek šiokio tokio komforto.
QUOTE(margo74 @ 2009 05 19, 13:47)
Na del pacios palapines surinkimo tai as maziausiai pergivenu. Dabar as sau tokia liga isitaisiau su ta palapine, man reikia ir naujo virdulio, nauju puodu ir spinteles sulankstomos,ir dar noriu didesnio stalo nes 6zmones prie mazo staliuko netilps,zodziu
Na jau taip man atsibodo turistauti be komforto,taip norisi kaip olandai kurie puse namu vezasi (maciau foto,kur moteriske llygino marskinius).
Pritariu, tikrai jau norisi komforto , bet ir pripazistu kad palapinej miegoti man labiau patinka tikrai geras jausmas miegoti gamtoje, o tai namie lovoje ir taip prisimiegi. Bet aukstos erdvios palapines jau norisi. O tai kai nusipirkom Easy camp modena atrode tokia gera didele, patogi, o dabar po 10 metu naudojimo vien minusus matau. Musiske nera auksta visada reik vaiksciot palenkus galva, vos tik atvesta oras vakarop ir per nakt tikrai gana daug renkasi kondensato, tai visi saugomes kad tik nesujudintu kas palapines nes gali likt slapias. Kai lija lietus prieangis visada lieka slapias nes per apacia prilija, ir jei nakti miegosi kraste ir siek tiek lieciasi ciuz. su palapine irgi lieka slapia. Po vienos lietaus nakties abu su vyru likom slapi ir patalai suslapo vaikai per viduri miegojo tai sausi. Dabar labai noreciau patogios geros [palapines, kad patogu butu persirengti butu kur daiktus pasideti, ir kad ir trumpam lietui esant butu kur ieit ir prisest po stogu palapinej.
Esu tokia nuziurejusi gal kas esat isbande
PALAPINE
Si su atsiuntimu kainuotu apie 400eur, gal ziema pigiau kainuos