Na turistaujant siauciant pugoms ir vetroms gal ir svarbu tas atsparumas vandeniui, bet pati esu girdejus per televizijos laida, kad tarkim lietuvoje beveik neimanoma perzengti kad ir maziausios 800ml palapinems duodamos ribos Seimai padidejus, paprasta 4 vietu pakeitem i dvieju kambariu 3+3 plius didelis koridorius, vaiksciojamo aukscio ir labai panasi i Cobre tik man pavyko nusipirkti beveik atsitiktinai uz 80 litu Statos lygiai taip pat lengvai kaip elementarioji 4 vietu (du sulankstomi pagaliukai) ir kambariai visai lengvai prisisega is vidaus . Draugai pamate vien del aukscio ir vietos visi uzsipavydejo ir netgi pradejo ieskoti kazko panasaus . Ziauriai patogu turistaujant su seimyna ir net nera kalyginti su poilsiu tose kisenese. Dar mums butinus du pripuciamus ciuzinius isgijom ir manau kad poilsis tiesiog karaliskas bus prie taip mylimu lietuvos ezeru
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 07 08, 00:57)
Na turistaujant siauciant pugoms ir vetroms gal ir svarbu tas atsparumas vandeniui, bet pati esu girdejus per televizijos laida, kad tarkim lietuvoje beveik neimanoma perzengti kad ir maziausios 800ml palapinems duodamos ribos
oi, nebepamenu, kokio atsparumo buvo musu pirmoji palapine, bet po to, kai mus permerke per audra, tai as jau norejau didesnio atsparumo. Be to mums aktualu buvo ne tik Lietuvos audras, kad atlaikytu
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 07 08, 00:57)
Na turistaujant siauciant pugoms ir vetroms gal ir svarbu tas atsparumas vandeniui, bet pati esu girdejus per televizijos laida, kad tarkim lietuvoje beveik neimanoma perzengti kad ir maziausios 800ml palapinems duodamos ribos
Linkiu nepakliuti i didesne liuti, nes su 800 - galesit "plaukioti" palapinej. ( As cia nepiktai, o tik patirtim dalinuos). Bandykit papildomai ispurksti vidu ir siules su impergnantais, turesit maziau bedos. Sekmes ir graziu kelioniu
QUOTE(baka2 @ 2012 07 08, 20:14)
Linkiu nepakliuti i didesne liuti, nes su 800 - galesit "plaukioti" palapinej. ( As cia nepiktai, o tik patirtim dalinuos). Bandykit papildomai ispurksti vidu ir siules su impergnantais, turesit maziau bedos. Sekmes ir graziu kelioniu
ir musu, jei ir neperlydavo, tai dregme zymiai labiau jausdavosi viduje, nei, kad dabartineje palapineje. dabartineje, tai ar lietus, ar audros, dregme nelabai jauciasi. aisku, cia kalbu apie lietu, kur tarkim per nakti pila, kaip is kibiro, o diena vel sausa ir smagu. nes jei kelias dienas merkia, tai be abejo, kad palapinej irgi jausis.
impregnatoriu ir as naudodavau anksciau. dabar, kad ir vezuosi si savim bet taip ir patingiu apsipurksti bet nieko, pernai per turistaujant dvi dienas pralijo su pertraukelem, bet viskas gerai, miegojom labai komfortiskai, sausai.
Sveikos turistes po ilgu svarstymu ieskojimu nusipirkom pagaliau palapine. Naudoti dar neteko, isbandysim kogero tik kitamet, bet pastate buvom prie namu, labai viskas patiko ir pateisino visus lukescius bei poreikius. Didele, auksta visur, daug langu, ventiliacijos angu, tinkliukai ne tik ant lauko duru bet ir ant miegamojo abieju duru, uzuolaidos ant visu langu, prieangis nerealaus dydzio, isorinis prieangis. Beliko atsinaujinti kai kuri kita inventoriu ir kitamet be baimes keliausim su visais vaikais ir gyvunais Palapine musu stai tokia:
Kampa Croyde 6.
Ai dar labai man patiko ir manau didelis pliusas - vidaus grindys sujungtos su siena ir apsaugotos maksimaliai kad nepapultu nei lasas dregmes.
Pasigyriau
Kampa Croyde 6.
Ai dar labai man patiko ir manau didelis pliusas - vidaus grindys sujungtos su siena ir apsaugotos maksimaliai kad nepapultu nei lasas dregmes.
Pasigyriau
Puiki palapine
QUOTE(murmur @ 2012 09 12, 18:29)
Palapine musu stai tokia:
Kampa Croyde 6.
Pasigyriau
Kampa Croyde 6.
Pasigyriau
Papasakokit placiau apie sia palapine Irgi i ja dairausi, siltasis sezonas jau arteja... Kiek viduj miegamuju? 2? Po kiek plocio? Ar visi 6 guleti gali? Cia tam, kad zinociau, kokio plocio pripuciamus ciuzinius pirkti.
Ir kitas klausimas visoms keliautojoms Ar kas bandet bagazine ant stogo? Is isores pasiziurejau, man pasirode nedidele ji, kazin, ar i ja tilptu stai tokia palapine, miegmaisiai 6 zmonems, rubai, minimalus indai?
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 20, 11:40)
Papasakokit placiau apie sia palapine Irgi i ja dairausi, siltasis sezonas jau arteja... Kiek viduj miegamuju? 2? Po kiek plocio? Ar visi 6 guleti gali? Cia tam, kad zinociau, kokio plocio pripuciamus ciuzinius pirkti.
Ir kitas klausimas visoms keliautojoms Ar kas bandet bagazine ant stogo? Is isores pasiziurejau, man pasirode nedidele ji, kazin, ar i ja tilptu stai tokia palapine, miegmaisiai 6 zmonems, rubai, minimalus indai?
Kazi kiek nepapasakosiu, nes praktiskai neisbandem dar jos Nusipirkom rugsejo menesi, sia vasara isbandysim tai gal kazka konkretesnio galesiu pasakyti.
Miegamieji viduj 2, atsisega siena ir galima sujungti i viena. Mano nuomone 6 ten tikrai tilps. Esant reikalui ir vidiniam prieangyje pasidejus ciuzini galima miegoti laisvai. As pries perkant sia palapine ziurejau atsiliepimus cia (yra ir nuotrauku daug paziuret ir atsiliepimu parasyta):
http://www.ukcampsit...a-Croyde-6/1425
Ismatavimai visi ir aprasymas yra gamintojo puslapyje (dabar jau ideta naujos kolekcijos palapine, bet parametrai visi tie patys, apziurejau neradau skirtumu:) :
http://www.kampa.co....berth/croyde-6/
Del stogo bagazines - esam mes ja naudoje ir ateityje teks kogero. Ju yra ivairiu dydziu, musu buvo didziausia is imanomu. Butent sios palapines yra 2 maisai gana dideli ir sunkus, i stogo bagazine manau sudetumet palapines maisus, miegmaisius ir indus. 6 zmoniu rubai kazi jau ar tilptu, be to ir svorio limitas kazkoks yra (palapines maisai abudu kartu sveria netoli 40kg).
O i masinos bagazine ka desit? Pas mus situacija irgi panasi gaunasi, butinai reiks stogo bagazines, nes keliaujantys bus 5 zmones ir vienas didelis suo. Neisivaizduoju kaip susitalpinsim ir iki kiek susimazint reiks inventoriu kad visi tilptume. O dar turint galvoje kad reiks vezimeli lopsini isidet Norisi autobusa nusipirkt
QUOTE(murmur @ 2013 02 21, 10:26)
O i masinos bagazine ka desit? Pas mus situacija irgi panasi gaunasi, butinai reiks stogo bagazines, nes keliaujantys bus 5 zmones ir vienas didelis suo. Neisivaizduoju kaip susitalpinsim ir iki kiek susimazint reiks inventoriu kad visi tilptume. O dar turint galvoje kad reiks vezimeli lopsini isidet Norisi autobusa nusipirkt
Aciu uz atsakyma, taip ir pagalvojau jau, kad viena sunu teks "ismesti" miegui i prieangi
Nera pas mus masinoj bagazines 7viete ji, vietoj bagazines-sedimos vietos. Net jei viena sedyne istrauksim, tai tilps ten, duok Dieve, saldytuvas, sulankstomas stalas ir dujine virykle su balionu. Daugiau nieko Net po sedynem neina pakisti nei patalynes, nei miegmaisiu, jos labai zemos(kazin, o gal eina jas paaukstinti, nebandziau).
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 21, 09:39)
Aciu uz atsakyma, taip ir pagalvojau jau, kad viena sunu teks "ismesti" miegui i prieangi
Nera pas mus masinoj bagazines 7viete ji, vietoj bagazines-sedimos vietos. Net jei viena sedyne istrauksim, tai tilps ten, duok Dieve, saldytuvas, sulankstomas stalas ir dujine virykle su balionu. Daugiau nieko Net po sedynem neina pakisti nei patalynes, nei miegmaisiu, jos labai zemos(kazin, o gal eina jas paaukstinti, nebandziau).
Mes vaikystej su tevais kai turistaudavom, tada dar miegmaisiu nebuvo kompaktisku. Tai patalyne tiesdavom ant siedyniu (dabar jei vaikiskos kedutes tai neiseis taip), dali daiktu po kojom susikraudavom, kojas ant ju uzkele vaziuodavom.
Siems metams dar planas isigyti spintele kompaktiska pastatoma (dujine viryklyte ir baliona turim), kedes patogias kompaktiskai susilankstancias, ciuzinius (bet tie stori pripuciami vietos daug uzima ane? ). Miegmaisius tik du turim, bet man juose klaustrofobija, tai manau pirksiu patalyne normalia nestora ir viskas. Be to manau kad teks ismokti rubu pasiimti minimaliai (as susidedu visiems gyvenimo atvejams, visa spinta beveik ).
QUOTE(murmur @ 2013 02 21, 10:53)
Mes vaikystej su tevais kai turistaudavom, tada dar miegmaisiu nebuvo kompaktisku. Tai patalyne tiesdavom ant siedyniu (dabar jei vaikiskos kedutes tai neiseis taip), dali daiktu po kojom susikraudavom, kojas ant ju uzkele vaziuodavom.
Siems metams dar planas isigyti spintele kompaktiska pastatoma (dujine viryklyte ir baliona turim), kedes patogias kompaktiskai susilankstancias, ciuzinius (bet tie stori pripuciami vietos daug uzima ane? ). Miegmaisius tik du turim, bet man juose klaustrofobija, tai manau pirksiu patalyne normalia nestora ir viskas. Be to manau kad teks ismokti rubu pasiimti minimaliai (as susidedu visiems gyvenimo atvejams, visa spinta beveik ).
Po kojom-ziauriai nepatogu, kai ilgos keliones Vyresniojo sunaus kojos dabar jau netelpa normaliai, reikia jam istiesti, tai kai 1,80 bernas istiesia kojas, tai net priekyje jos atsiranda prie vairo
O patalynes mums pirkti nereiks, nes turim paprastus pledus, kuriuos naudojam ir namuose vasaros metu uzsikloti, kurie jau patikrinti keliose kelionese:nei per salti, nei per karsti O pripuciami ciuziniai tai intex firmos gamybos, nezinau, cia geri laikomi ar ne? Laikem sveciams permiegoti ar patiems kur sveciuose, bet kad taip miegoti kasdien pora savaiciu-tai nebandem.
O rubus ismoke pasiimti minimaliai, juk vaziuojam i siltus krastus, svarbiausia, maudymosi kostiumeliai, o jie vietos daug neuzima Su bridzais ir patogia avalyne ir taip vaziuoju kelioneje, isimetam tik pakaitinius marskinelius ir apatinius rubus-o ko daugiau reikia? Mes vaziuojam ilsetis, pamatyti pasaulio, o ne vaikscioti po restoranus ar teatrus
Na kai dideli vaikai tai tada jau vien jiems vietos kiek reikia as savo mazuliukus suguldyciau 8 i ta palapine, dideli gi ir 6 susispaude gal guletu
Mums siemet i siltus krastus isvaziuoti neiseis, tai rubu visokiu reiks lietuviskiems orams
Mums siemet i siltus krastus isvaziuoti neiseis, tai rubu visokiu reiks lietuviskiems orams