Na nezinau, bet jau cia paskaicius as ne uz ka nepirkciau maximinio ultragarsinio drekintuvo
Galeciau parekomenduoti pirkti karstu garu drekintuva, naudojam jau kelias ziemas, ir nesigailiu. Kai rinkausi drekintuva, buvau viska apie juos isiaiskinus, dabar jau nebelabai prisimenu, bet kiek pamenu, drekintuvai buna 3 rusiu: ultragarsiniai, karsto ir salto garo. Ultragarsinio trukumais jau isitikino forumietes, skaiciau, kad jiems rekomenduojama pirkti destiliuota vandeni, o pilant paprasta vandeni, vandeny esancios druskos isskaidomos ultragarsu ir ispuskiamos i ora. Nu nelabai sveikai atrodo.

Salto garo drekintuvuose mechaniniu budu purskiamas saltas vanduo, todel girdisi purkstuvo varikliuko skleidziamas garsas. Karsto garo man atrodo priimtiniausi, ten vanduo tiesiog uzvirinamas ir isgarinamas. Girdisi burbuliavimas, kaip verdant arbatinukui, bet manes tas garsas nenervina, miegu gerai

. Be to man patikimiau atrodo, kad vanduo uzvirinamas, nes man kazkaip paranojiskai atrodo, kad pastovejusiam vandeny gali visko prisiveisti.