Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

QUOTE(pavasaris3 @ 2010 06 04, 10:05)
Gal galėtumėt ir mane prie užsakymo prijungti?
Labai norėčiau smile.gif

Galima...
Seklu bus daugiau nei pakankamai, jei pavyks aukcione laimet - jau susizymejau uz ka galima butu pastatyt pirmadieni anksti ryte...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 04 birželio 2010 - 09:09
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 04, 11:08)
Galima...
Seklu bus daugiau nei pakankamai, jei pavyks aukcione laimet - jau susizymejau uz ka galima butu pastatyt pirmadieni anksti ryte...

jeee clap.gif
Atsakyti
Bijau kazka zadet, bet jeigu pavyktu taip kaip tikiuosi, tai bus ir rusiu daug ir pigiai... (1-2Lt uz 10 seklu) - Nu nebent labai kaina aukcione uzkiltu...

Zadu statyt 22 aukcionuose visuose adenium obesumi skirtingi porusiai(seklu bus 30-100 vienos rusies), is kuriu tikiuosi bent 10 laimet ax.gif

Taigi - plumerias pirksim ta mixa, kur 100 seklu, 6 rusys 12$

Surasykit kas noresit butent plumeriju...

beje - pinigu prasysiu tik tada, kai gausiu pas save seklas, o tai uztruks mirksiukas.gif

pirmadieni tikiuosi pateikt sarasa - ka gausim mirksiukas.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 04 birželio 2010 - 10:52
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 04, 12:48)
Bijau kazka zadet, bet jeigu pavyktu taip kaip tikiuosi, tai bus ir rusiu daug ir pigiai... (1-2Lt uz 10 seklu) - Nu nebent labai kaina aukcione uzkiltu...

Zadu statyt 22 aukcionuose visuose adenium obesumi skirtingi porusiai(seklu bus 30-100 vienos rusies), is kuriu tikiuosi bent 10 laimet ax.gif

Taigi - plumerias pirksim ta mixa, kur 100 seklu, 6 rusys 12$

Surasykit kas noresit butent plumeriju...

beje - pinigu prasysiu tik tada, kai gausiu pas save seklas, o tai uztruks mirksiukas.gif

pirmadieni tikiuosi pateikt sarasa - ka gausim mirksiukas.gif  cool.gif

per daug ziurek nepristatyk, nes jei laimesi aukcione viska, neturesi kur kist.
as uz plumerijas. nu aisku man pagr aspektas kaina, jei ten sakai kad pigiau kaip padarysi, nu tai ziuresim, aisku ir adeniumu neatsisakau, o spalvos, kaip jau minejau man nesvarbu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 06 04, 12:12)
per daug ziurek nepristatyk, nes jei laimesi aukcione viska, neturesi kur kist.
as uz plumerijas. nu aisku man pagr aspektas kaina, jei ten sakai kad pigiau kaip padarysi, nu tai ziuresim, aisku ir adeniumu neatsisakau, o spalvos, kaip jau minejau man nesvarbu drinks_cheers.gif

tai as tik atsizymejau kol kas dar nei vieno nestaciau. Kai statysiu matysiu kiek statyt... O ten gi aukscionai kas minute baigiasi, tai jei neatsizymesiu, tai paprasciausiai galima nespet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 04, 13:19)
tai as tik atsizymejau kol kas dar nei vieno nestaciau. Kai statysiu matysiu kiek statyt... O ten gi aukscionai kas minute baigiasi, tai jei neatsizymesiu, tai paprasciausiai galima nespet ax.gif

nu aisku, siaip tai su tais pirkimais, as nelabai suprantu, paskaiciau, tai kazkokio paypalo reikia biggrin.gif ne man cia blush2.gif
o viena panele sake kad pristato tik po menesio kazkur. tai laukt ilgai reikes, as jau nekantrauju. ir aciu tau uz pastangas thumb_yello.gif
Atsakyti

Sveikos merginos,ar galima butu ir man dar prisijungti,jei liktu atliekamu sekliukiu paimciau... ax.gif Noreciau as po nedaug,bent kelias adeniumo ir plumeriju pabandyciau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 06 04, 12:34)
Sveikos merginos,ar galima butu ir man dar prisijungti,jei liktu atliekamu sekliukiu paimciau... ax.gif Noreciau as po nedaug,bent kelias adeniumo ir plumeriju pabandyciau... smile.gif

Gerai. Tiksliau parasysiu pirmadieni... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 04, 11:37)
Gerai. Tiksliau parasysiu pirmadieni... ax.gif

Gerai,lauksiu 4u.gif
Atsakyti
šaunuolės, kaip jūs greit čia viską suorganizavot thumbup.gif
aš šiandien vakare parašysiu ko reikia, po darbo ramiai apžiūrėsiu ir išsirinksiu mirksiukas.gif
beje, manau, kad ir aš plumerijų norėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(errrn @ 2010 06 04, 13:48)
šaunuolės, kaip jūs greit čia viską suorganizavot thumbup.gif
aš šiandien vakare parašysiu ko reikia, po darbo ramiai apžiūrėsiu ir išsirinksiu mirksiukas.gif
beje, manau, kad ir aš plumerijų norėsiu ax.gif

nu tu paziurek, bet siaip as zadu pirkt tas, kur pigesnes, didesnes pakuotes (100vnt), nebent tau butent kako konkretaus reikia...
ir tada paskelbciau sarasiuka, ka pavyko laimet... nes labai dideliu kainu nesiruosiu moket... ax.gif
Atsakyti
na nieko ypatingo nenoriu, visi man jie labai gražūs wub.gif
tai kai bus sąrašiukas ir išsirinksiu bigsmile.gif
Beje, norėsiu ir adeniumų ir plumerijų mirksiukas.gif
Atsakyti