gal pradzioj pabandom maziau. nes 10 rusiu po 5 seklas, tai jau visai nemazai gaunasi. nzn, ar reikia jum tiek? jei labai norit, galim bandyt, bet as uz maziau gal
Papildyta:
ir dar pagalvojau, gal norit pabandyt dar plumeriju koki viena pakeli uzsisakyt? pabandyt man jas dar labai idomu butu.
Papildyta:
ir dar: ten yra mixai po 100seklu 9.99dol. tai ar ne labiau apsimoka??? issidalintumem tada
QUOTE(seseilgakase @ 2010 06 03, 00:13)
kad sunku ju gaut. pati visur ieskojau, viena pirkau jau paauginta, tai dziaugiuosi db labai. o seklas siunciausi, tai kazkaip man nelabai sekasi su dygimu, nors stengiausi sudaryt salygas kuo palankesnes..bet matyt nepakankamai.
turiu db 5 mazutelycius augaliukus, ir kankinuosi as su jais. sokineju vis.. diena ant palanges pietines, saules uztenka, vakare po lempa, dar pripilu bonkutes karsto vandesns pakisu po loveliu(apsuktos ranksluosciu). ir nakciai taip darau, tik lempa isjungiu, apdengiu pledu, tai dar ryte buna silta. nu kazko streikuoja, palaikau dregme, dengiu su maisiuku, vedinu, pelesio nera ne trupucio. ir kaip keista - vakare, po lempos proceduru, suminksteja kaudeksiukas, vat ir nesuprantu del ko. zeme dregna(purskiu), turetu viskas but gerai.. po nakties(kai isvynioju is pledo) kaudeksai vel atsistate ir kieti buna.. tai taip ir nesuprantu ka as ne taip darau. db dar su jais idejau 3 seklas, ziuresiu kaip jom seksis. kolkas sukietejo, kaip ir su pirmuoju bandymu.. ziuresim kaip toliau bus..

turiu db 5 mazutelycius augaliukus, ir kankinuosi as su jais. sokineju vis.. diena ant palanges pietines, saules uztenka, vakare po lempa, dar pripilu bonkutes karsto vandesns pakisu po loveliu(apsuktos ranksluosciu). ir nakciai taip darau, tik lempa isjungiu, apdengiu pledu, tai dar ryte buna silta. nu kazko streikuoja, palaikau dregme, dengiu su maisiuku, vedinu, pelesio nera ne trupucio. ir kaip keista - vakare, po lempos proceduru, suminksteja kaudeksiukas, vat ir nesuprantu del ko. zeme dregna(purskiu), turetu viskas but gerai.. po nakties(kai isvynioju is pledo) kaudeksai vel atsistate ir kieti buna.. tai taip ir nesuprantu ka as ne taip darau. db dar su jais idejau 3 seklas, ziuresiu kaip jom seksis. kolkas sukietejo, kaip ir su pirmuoju bandymu.. ziuresim kaip toliau bus..

akivaizdžiai persistengei

QUOTE(seseilgakase @ 2010 06 03, 16:52)
gal pradzioj pabandom maziau. nes 10 rusiu po 5 seklas, tai jau visai nemazai gaunasi. nzn, ar reikia jum tiek? jei labai norit, galim bandyt, bet as uz maziau gal
Papildyta:
ir dar pagalvojau, gal norit pabandyt dar plumeriju koki viena pakeli uzsisakyt? pabandyt man jas dar labai idomu butu.
Papildyta:
ir dar: ten yra mixai po 100seklu 9.99dol. tai ar ne labiau apsimoka??? issidalintumem tada
Papildyta:
Papildyta:
galima ir taip... Man tai nera skirtumo... Tik tiek, kad jei tie mixai bus nesuskirstyti, tai, kad nesigautu, kad viena gaus vienos rusies, kita - daugiau

Tinka man ir plumerijos

seseilgakase - o gal tu turi kreditine ir galetum sumoket? Nes man tai vyro reiktu prasyt

QUOTE(Oli_vija @ 2010 06 03, 17:56)
akivaizdžiai persistengei
kam tie pledai? kam tas šildymas vasaros vidury ? statyk ant pietinės palangės ir pamiršk šokinėjimą
ir kotus mažiau spaudyk, nes nuo čiupinėjimo kasdien pamyriot gali 

Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 03, 17:59)
galima ir taip... Man tai nera skirtumo... Tik tiek, kad jei tie mixai bus nesuskirstyti, tai, kad nesigautu, kad viena gaus vienos rusies, kita - daugiau
Tinka man ir plumerijos
seseilgakase - o gal tu turi kreditine ir galetum sumoket? Nes man tai vyro reiktu prasyt

Tinka man ir plumerijos

vat ir as neturiu, nemoku as su tuo ebejum. siunte man seklas viena forumiete, kuri pati is ebejaus siuntesi. tai jei jum labai svarbu kokios spalvos bus, tada galima sakytis butent tokios kokios norit pora kokiu pakeliu, ar kokius tris. ir tada ta mixa, nes man nelabai svarbu, turiu db bordo, auga dar violetinis, rozinis, tai kazkaip nera skirtumo tos spalvos. svarbu kad isdygtu bent

Jeigu ka,tai prijunkit ir mane prie uzsakymo
Nors as esu vienos forumietes pagalba is ebay uzsisakius 35 seklas uz 14 lt.Tai dabar laukiu.Bet noreciau plumerijas pasisodint

QUOTE(eliss @ 2010 06 03, 18:17)
Jeigu ka,tai prijunkit ir mane prie uzsakymo
Nors as esu vienos forumietes pagalba is ebay uzsisakius 35 seklas uz 14 lt.Tai dabar laukiu.Bet noreciau plumerijas pasisodint 

gerai, tai plumeriju jau 3 nori

QUOTE(seseilgakase @ 2010 06 03, 17:08)

Papildyta:
vat ir as neturiu, nemoku as su tuo ebejum. siunte man seklas viena forumiete, kuri pati is ebejaus siuntesi. tai jei jum labai svarbu kokios spalvos bus, tada galima sakytis butent tokios kokios norit pora kokiu pakeliu, ar kokius tris. ir tada ta mixa, nes man nelabai svarbu, turiu db bordo, auga dar violetinis, rozinis, tai kazkaip nera skirtumo tos spalvos. svarbu kad isdygtu bent

nu tai tada vyra kalbinsiu, kad nupirktu...
man spalva nesvarbu, tik 20 vienodu, tai irgi nereikia

Laba, priimkit ir mane prie uzsakymo? 
man daug irgi nereikia, keliu kokiu seklyciu, kad tik isdygtu ir isaugtu:)

QUOTE(pedyte @ 2010 06 03, 23:23)
Laba, priimkit ir mane prie uzsakymo? 

ok
Turim kazkur 7-8 zmones...
Ziurejau ivairius variantus. Siulau uzsisalyt is sito zmogaus
http://shop.ebay.com...p;_trksid=p3686
Pas ji yra ir rinkiniu ir siaip pvz 100 seklu kai kuriu rusiu po 0.99 ir siuntimas4 dol uz bet koki kieki...
bandysim pastatinet...
Beje, dar 3 zmones is super mamos nori kooperuotis, tai manau visai pigiai turetumem prasisukt...
Ar tiktu kas nors is cia - noreciau pasiulymu kokie jums tiktu... Tada bandysim laimet

Ir dar - plumerijas reiktu uzsakinet atskirai. bet maciau kelis variantus, kur 4$ bet free shipping uz 20 seklu - tai manau jei vienos rusies imam, tai ir uztektu... Gi po 10 nebutina sodint... Kaip manot?
Va sita zmogu turiu omenyj http://shop.ebay.com...n...1513&_pgn=4
iuret, tik kur free shipping, nes siaip pas ji siuntimas nepigus gaunasi, jei siaip
Aisku galima ir kelias rusis imt - tada jau reiktu ziuret, kad kombinuotu vienas zmogus uzsakyma...
Arba jeigu daugiau norinciu butu, tai gal va sitas variantas neblogas? http://cgi.ebay.com/...=item5ad2409a7c
laukiu nuomoniu

wau, jau geriau imam tu 100. nagi, gal atsiras norinciu??? reikia papublikuot daugiau. nes brangu uz 20 seku moket beveik 8dol. man db gal net svarbiau plumerijos negu adeniumai. 
viena forumiete siuntesi sake kad jos greiciau auga negu adeniumai, o dygimas panasus
laaabai grazios rozines, arba baltos su geltonu viduriuku ir roziniais krasteliais

viena forumiete siuntesi sake kad jos greiciau auga negu adeniumai, o dygimas panasus

laaabai grazios rozines, arba baltos su geltonu viduriuku ir roziniais krasteliais

QUOTE(seseilgakase @ 2010 06 04, 00:39)
wau, jau geriau imam tu 100. nagi, gal atsiras norinciu??? reikia papublikuot daugiau. nes brangu uz 20 seku moket beveik 8dol. man db gal net svarbiau plumerijos negu adeniumai. 

Kodel 8$ uz 20 - tik 4$... bet as irgi manau, kad imam 100 - gautumem daugiau rusiu... O poto jums paskaiciuosiu kiek noresit - kas liks idesiu skelbima - gal kas nupirks

Zodziu, kai jau bus nupirkta imesiu sarasiuka ir galesit issirinkt

[quote=seseilgakase,2010 06 04, 00:39]
wau, jau geriau imam tu 100. nagi, gal atsiras norinciu??? reikia papublikuot daugiau.
Gal galėtumėt ir mane prie užsakymo prijungti?
Labai norėčiau
wau, jau geriau imam tu 100. nagi, gal atsiras norinciu??? reikia papublikuot daugiau.
Gal galėtumėt ir mane prie užsakymo prijungti?
Labai norėčiau