Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

seseilgakase, as kaip suprantun kyca pardavineja tik daigiukus, o tie daigeliai yra is tu seklyciu, kur ydejo nuoroda.
smile.gif
Atsakyti
na turbut, paaiskins viska kai susidelios.. siaip man pas ja rozines labai grazios. va sitos sweety pink wub.gif
Atsakyti
Merginos jeigu reikia galiu parsiusti seklyciu is ebay,tikrai nebrangiai gaunasi 4u.gif
Atsakyti
Ar bandete kuri patresti adeniuka,jog geriau augtu?
Atsakyti
QUOTE(Renata M. @ 2010 05 09, 17:21)
Ar bandete kuri patresti adeniuka,jog geriau augtu?

Aš patrešiu. Kai pradeda augti ir skleistis nauji lapukai. Maniškiams nieko blogo nenutiko. Žiema netrešiu, tik palaistau retkarčiau vandenuku.
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2010 05 09, 21:50)
Aš patrešiu. Kai pradeda augti ir skleistis nauji lapukai. Maniškiams nieko blogo nenutiko. Žiema netrešiu, tik palaistau retkarčiau vandenuku.

Jei nepaslaptis ax.gif Kokiom trasom patreset?
As siandiena saviskius palaisciau ,tokiu humistaru(tai sakneliu trasa,padedanti greiciau issisaknyti),paziuresim kas bus,tikiuosi nenumirs ax.gif
Atsakyti
vienam rusiškam forume adeniumų augintojas pataria tręšti trąšomis, kuriose yra lygus NPK santykis pvz 20:20:20 g.gif
Atsakyti
idomu kur kyca dingo.. laukiu nesulaukiu to sarasiuko su nuotraukom.. blush2.gif
gal jau kuriai nors atsiunte?
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 05 10, 12:01)
idomu kur kyca dingo.. laukiu nesulaukiu to sarasiuko su nuotraukom.. blush2.gif 
gal jau kuriai nors atsiunte?

schmoll.gif
Atsakyti
taigi,laukiam g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 05 10, 10:54)
vienam rusiškam forume adeniumų augintojas pataria tręšti trąšomis, kuriose yra lygus NPK santykis pvz 20:20:20 g.gif

Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
na kaip jusu adeniumai? gal nuotraukas ikelkit, idomu paziuret smile.gif renata, tu jau pasodinai seklas? o ar labai svarbu i zemes imaisyt smelio, keramzito, ar ko ten..? turiu universaliu zemiu "gele", vitaplant firmos. ar i tokia galu sodint, ar reikia kokiu dar priemaisu? blush2.gif
Atsakyti