Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

Plumerija - kambarinis augalas. Gal gas zinote lotyniska pavadinima? blush2.gif

Radau saltini, kur parasyta, kad Adenija yra laaaaaaaaaabai NUODINGA blink.gif Gal kas zinote ar tai tiesa???????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koralė: 05 vasario 2011 - 11:56
šian guglas neveikia? mastau.gif
Atsakyti
Kodel neveikia?Pas mane jis kaip tik itin greitas
Atsakyti
Sveikos,
Jei ne per vėlu, priimkit ir mane į adeniumų sėklų užsakymą - nei nežinau kiek prašyt galima, jei jau limitas išsidalintas...Norėčiau gal 10 sėklų, gal ir daugiau, gal tas, kas darėsi kelių šimtų sėklų užsakymą pasidalintų? Aš vilniete, atsiųsčiau tas reikalingas sumas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Koralė @ 2011 02 05, 12:00)
Kodel neveikia?Pas mane jis kaip tik itin greitas

tai ten ir galima rasti atsakymus rolleyes.gif ir kas yra plumerija, ir koks jos lotyniškas pavadinimas, ir ar tikrai Adenium yra nuodingas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Koralė @ 2011 02 05, 11:54)
Plumerija - kambarinis augalas. Gal gas zinote lotyniska pavadinima? blush2.gif

Radau saltini, kur parasyta, kad Adenija yra laaaaaaaaaabai NUODINGA blink.gif Gal kas zinote ar tai tiesa???????

Plumeria (common name Frangipani) , Scientific Name: Plumeria rubra L.

http://gaspadorius.l...es/tinutras.htm
Balti Adenium syvai labai nuodingi. Pjaustant šakas, genėjant ar skiepijant mautis pirštines. Jei namuose yra mažų vaikų arba naminių gyvūnų, geriau šio augalo atsisakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 05 vasario 2011 - 12:08
QUOTE(Koralė @ 2011 02 05, 12:54)

Taip - nuodingas, tik, as tai jo nevalgau... mirksiukas.gif nemanau, kad ir jus ruosiates valgyt cool.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma Toza. Beje gugle tokios medziados apie adenium kaip nuodinga augala is vis nesu maciusi, bet kad knigoi taip raso, o gugle nzn kur ieskot, tai klausiu Jusu, gal kas zino. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Koralė @ 2011 02 05, 12:07)
Aciu uz atsakyma Toza. Beje gugle tokios medziados apie adenium kaip nuodinga augala is vis nesu maciusi, bet kad knigoi taip raso, o gugle nzn kur ieskot, tai klausiu Jusu, gal kas zino. blush2.gif

http://gaspadorius.l...es/tinutras.htm
Atsakyti
QUOTE(Koralė @ 2011 02 05, 12:07)
Beje gugle tokios medziados apie adenium kaip nuodinga augala is vis nesu maciusi, bet kad knigoi taip raso, o gugle nzn kur ieskot, tai klausiu Jusu, gal kas zino. blush2.gif

tai tame pačiame gugle, toj pačioj vikipedijoj parašyta "The toxic sap of its roots and stems is used as arrow poison for hunting large game throughout much of Africa"
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti