Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

Sveikos mamytes,

na, matau visos labai domites ir norit adeniumu. Tai va, pas mane sudygo virs 50 vnt. ivairiu rusiu. Zadu dali parduoti. Jei domina, parasykit i AZ savo e-maila, i kuri atsiusciau daugiau info, kai tik issodinsiu daigelius i atskirus indukus.
O seklos buvo siu gelyciu:
http://www.public.fo...u-rozes-adeniu/

beje, gyvenu vilniuje, bunu kartais ariogaloje, retkarciais jonavoje, karmelavoje.
kaip reiketu siust daigelius net neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kyca: 06 gegužės 2010 - 08:26
QUOTE(kyca @ 2010 05 06, 10:03)
Sveikos mamytes,

na, matau visos labai domites ir norit adeniumu. Tai va, pas mane sudygo virs 50 vnt. ivairiu rusiu. Zadu dali parduoti. Jei domina, parasykit i AZ savo e-maila, i kuri atsiusciau daugiau info, kai tik issodinsiu daigelius i atskirus indukus.
O seklos buvo siu gelyciu:
http://www.public.fo...u-rozes-adeniu/

beje, gyvenu vilniuje, bunu kartais ariogaloje, retkarciais jonavoje, karmelavoje.
kaip reiketu siust daigelius net neisivaizduoju  g.gif

as jums jau parasiau vakar del seklyciu. su visais duomenim, kokiu rusiu noriu, rasiau i el pasta kur nuorodoj, ir i telefona parasiau, bet nesulaukiau ziniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 05 06, 08:41)
mačiau skelbimuose mergina kviečia kooperuotis ir pirkti iš užsienio mirksiukas.gif aš dar neapsisprendžiau unsure.gif
ale kaip gražu wub.gif tik įdomu, kodėl ji juos į vazonėlių šoną pasodino unsure.gif
plemba, ir aš noriu pati užauginti, bet man tik vienodų sėklų nereikia biggrin.gif o vln nieko nepažįstu, kas augintų ir galėtųme keistis.. nebent auginti ir dovanoti... bet kiek reikia užauginti, kad negaila būtų atiduoti biggrin.gif

zuzla, kur matei? gal konkreciau? unsure.gif paziurineciau gal ir as prisideciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 05 06, 13:00)
zuzla, kur matei? gal konkreciau? unsure.gif  paziurineciau gal ir as prisideciau mirksiukas.gif

čia mirksiukas.gif
Atsakyti
as taip pat kycai siandien rasiau,neatsake g.gif gal laiko neturi
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 05 06, 13:18)
as taip pat kycai siandien rasiau,neatsake g.gif gal laiko neturi

merginos, gavau jusu az smile.gif butinai atsiusiu info, kai ja parengsiu. visa augaliuku inventorizacija padarysiu savaitgali ir tada graziai padarysiu wordini dokumenta su nuotraukytem, kainom ir nusiusiu jums visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kyca @ 2010 05 06, 14:29)
merginos, gavau jusu az smile.gif butinai atsiusiu info, kai ja parengsiu. visa augaliuku inventorizacija padarysiu savaitgali ir tada graziai padarysiu wordini dokumenta su nuotraukytem, kainom ir nusiusiu jums visoms smile.gif

o gal galima butu pas jus atvykti anksciau? savaitgali isvykstu. kad ir siandien galeciau atvaziuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 05 06, 14:07)
o gal galima butu pas jus atvykti anksciau? savaitgali isvykstu. kad ir siandien galeciau atvaziuot ax.gif

ei raminkis mergaite hihihi.gif sąlygos visoms vienodos turi būt, bo dar pagriebsi, ką aš užsisakiau, o po inventorizacijos paaiškės, kad nebeturi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 05 06, 15:21)
ei raminkis mergaite hihihi.gif sąlygos visoms vienodos turi būt, bo dar pagriebsi, ką aš užsisakiau, o po inventorizacijos paaiškės, kad nebeturi biggrin.gif

as uzsisakaiu jau vakar ryte, kai dar nebuvo ideta jokio skelbimo. gavau nuoroda is forumietes, ir surasiau sarasiuka ko noriu. rasiau seklomis, nes buvo parasyta tik apie seklas. o cia sarasiukas, dar buvo skelbta kad 20 seklu 8 lt, tai va mano 20tukas:
bangkhia(2)

amber red (1)

darassamhee(1)

yellow amber(1)

mahaa heng(2)

marina(2)

sticky chewy (1)

to be rich(1)

sweety pink(6)

mini chocky pink (1)

champoo sumraan (1)

luscious (1)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seseilgakase: 06 gegužės 2010 - 13:43
QUOTE(seseilgakase @ 2010 05 06, 14:35)

oho bigsmile.gif tai turėsi visą plantaciją thumbup.gif na aš tik porą daigelių užsisakiau smile.gif
Atsakyti
na, as maniau kad mergycka turi ir seklyciu. augalu as irgi daug neimsiu 4u.gif
Atsakyti
na tai lauksim info biggrin.gif
as kam tik berasau,nieks neatraso verysad.gif nors siandien rasiau vienam zmogui del sekliuku,sake kokia savaite reik palaukti,kol jo setos seklos isdygs.mat ju daigumas dar neaiskus.bet sicia gal iseis jau augaliuku isigyt smile.gif
Atsakyti