Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

as taip pat noreciau
50 ademuku ir 20 plumeriuku
del pinigeliu ir susitikimo vietos butu gerai, kad parasytumet i az
aciu, lauksiu

(esu is Kauno)
Atsakyti
o gal kas gali papasakoti apie pernykščius sėjinukus, kiek paaugo ir kaip pirkti augaliukai laikosi, o tai vis tik apie užsakymus ax.gif
Atsakyti
Gal kas atsakys... perkant rinkinuka pvz 1000seklu, ar jos bus visos ismaisytos, ar bus galima atskirt kur kokia rusis? Is anksto dekoju uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2011 02 04, 10:15)
Gal kas atsakys... perkant rinkinuka pvz 1000seklu, ar jos bus visos ismaisytos, ar bus galima atskirt kur kokia rusis? Is anksto dekoju uz atsakyma

bus sumaisytos

jeigu buna atskirai, tai pardavejas paraso - toks kiekis yra vienos rusies, toks kitos ir t.t. ax.gif
Atsakyti
Mišinys yra mišinys - viskas vienoje krūvoje. Aš bent taip suprantu smile.gif O pernai pirkti sėjinukai laikosi puikiai ax.gif Pavasarį įsigijau 3, rudenį dar 4. Pavasariniai net lapelių nenumetė. Rudeniniai šiek tiek apatinius lapelius nudžiovino, bet laikosi. Gyvena ant pietinės palangės. Kai visai išdžiūsta, šiek tiek palaistau. Todėl ir susigundžiau sėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 04, 09:28)
bus sumaisytos

jeigu buna atskirai, tai pardavejas paraso - toks kiekis yra vienos rusies, toks kitos ir t.t. ax.gif

QUOTE(Ausma @ 2011 02 04, 09:31)
Mišinys yra mišinys - viskas vienoje krūvoje. Aš bent taip suprantu smile.gif

Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės. Aš mielai paimčiau po 10 sėklų adeniumų ir plumerijų, jei kas su tokiais kiekais terliosis.
Atsakyti
man atrodo, kad jau adeniumu kaip ir paveluotai uzsimanet... Seklu bus tik 1000, o jau dabar daugiau norinciu yra g.gif Dalinkites pacios... Is kaunieciu irgi pinigu noresiu is anksto, bent jau daugumos...

Nes praeita karta buvo tokiu, kur norejo, norejo, o taip ir neatvaziavo pasiimt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 04 vasario 2011 - 16:15
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 04, 16:14)
man atrodo, kad jau adeniumu kaip ir paveluotai uzsimanet... Seklu bus tik 1000, o jau dabar daugiau norinciu yra g.gif Dalinkites pacios... Is kaunieciu irgi pinigu noresiu is anksto, bent jau daugumos...

Nes praeita karta buvo tokiu, kur norejo, norejo, o taip ir neatvaziavo pasiimt cool.gif

Aš rezervuoju iš tų, kurios neatvažiuos pasiimti.
Atsakyti
Labutis, tai man užteks ir plumerijų, aaagnex, paskaičiuokit kiek man iš viso siuntinukas kainuotų, tuo pačiu pervedimu sumokėčiau, kaži kiek plumerijoms išeitų, ar jau apsispręsta iš kur ir už kiek imsim g.gif
Atsakyti
gal galite nuoroda dar karta ideti is kur uzsisakinesite ,nes ju labai daug ideta o is kurios issirinkti nesuprantu.
Atsakyti
As adenium seklytes siusiuosi pati, nes man toks kolukis (atsiprasau ) nelabai..jei kuriai pritruks, mielai pasidalinsiu ,tikrai atliks...
Atsakyti