as taip pat noreciau
50 ademuku ir 20 plumeriuku
del pinigeliu ir susitikimo vietos butu gerai, kad parasytumet i az
aciu, lauksiu
(esu is Kauno)
o gal kas gali papasakoti apie pernykščius sėjinukus, kiek paaugo ir kaip pirkti augaliukai laikosi, o tai vis tik apie užsakymus

Gal kas atsakys... perkant rinkinuka pvz 1000seklu, ar jos bus visos ismaisytos, ar bus galima atskirt kur kokia rusis? Is anksto dekoju uz atsakyma
QUOTE(toza @ 2011 02 04, 10:15)
Gal kas atsakys... perkant rinkinuka pvz 1000seklu, ar jos bus visos ismaisytos, ar bus galima atskirt kur kokia rusis? Is anksto dekoju uz atsakyma
bus sumaisytos
jeigu buna atskirai, tai pardavejas paraso - toks kiekis yra vienos rusies, toks kitos ir t.t.

Mišinys yra mišinys - viskas vienoje krūvoje. Aš bent taip suprantu
O pernai pirkti sėjinukai laikosi puikiai
Pavasarį įsigijau 3, rudenį dar 4. Pavasariniai net lapelių nenumetė. Rudeniniai šiek tiek apatinius lapelius nudžiovino, bet laikosi. Gyvena ant pietinės palangės. Kai visai išdžiūsta, šiek tiek palaistau. Todėl ir susigundžiau sėti

QUOTE(aaagnex @ 2011 02 04, 09:28)
bus sumaisytos
jeigu buna atskirai, tai pardavejas paraso - toks kiekis yra vienos rusies, toks kitos ir t.t.

QUOTE(Ausma @ 2011 02 04, 09:31)
Aciu uz atsakymus

man atrodo, kad jau adeniumu kaip ir paveluotai uzsimanet... Seklu bus tik 1000, o jau dabar daugiau norinciu yra
Dalinkites pacios... Is kaunieciu irgi pinigu noresiu is anksto, bent jau daugumos...
Nes praeita karta buvo tokiu, kur norejo, norejo, o taip ir neatvaziavo pasiimt

QUOTE(aaagnex @ 2011 02 04, 16:14)
man atrodo, kad jau adeniumu kaip ir paveluotai uzsimanet... Seklu bus tik 1000, o jau dabar daugiau norinciu yra
Dalinkites pacios... Is kaunieciu irgi pinigu noresiu is anksto, bent jau daugumos...

Aš rezervuoju iš tų, kurios neatvažiuos pasiimti.
Labutis, tai man užteks ir plumerijų, aaagnex, paskaičiuokit kiek man iš viso siuntinukas kainuotų, tuo pačiu pervedimu sumokėčiau, kaži kiek plumerijoms išeitų, ar jau apsispręsta iš kur ir už kiek imsim

gal galite nuoroda dar karta ideti is kur uzsisakinesite ,nes ju labai daug ideta o is kurios issirinkti nesuprantu.
As adenium seklytes siusiuosi pati, nes man toks kolukis (atsiprasau ) nelabai..jei kuriai pritruks, mielai pasidalinsiu ,tikrai atliks...