Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

QUOTE(seseilgakase @ 2011 02 02, 16:36)
viskas pakankamai sukonkretinta. tereikia pasivartyt puslapius. is kur uzsakinejam jau nuspresta. imam 1000 seklu mixa uz 50 dol. sioks toks sarasiukas jau susirinko. kas uzsakines ir pirks pageidavo, kad uzsakymas nebutu mazesnis nei 10 lt. taigi po 20-40 seklu niekas nesiterlios.
taigi prasau nepainiot musu ir kitu is kokiu saliu uzsakinesim ir pan.

o del plumeriju dar niekas nenuspresta. nei is kur nei kiek. taigi jei ju kazkas labai nori tegul sudaro sarasiuka kas imtu kiek seklu ir tada rinksimes labiausiai apsimokanti ir pigiausia rinkinuka.

http://cgi.ebay.com/...=item2a0b04409e

visas cia samsalynas kilo po to, kai parasiau, kad siuntinys gali but apmuitintas... Nesakau, kad taip bus, bet imanoma. Paprasysiu, kad siuntejas rasytu mazesne suma, bet ne visada taip iseina, ne visi siuntejai nori blush2.gif

taigi parasiau, kad jeigu butu apmuitinta, tai tada reiktu papildomai pervest po kelis lt... nes as negaliu apsiimt muito islaidu... nzn kiek muitas buna - man rodos apie 20% g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 02, 17:42)

taigi parasiau, kad jeigu butu apmuitinta, tai tada reiktu papildomai pervest po kelis lt... nes as negaliu apsiimt muito islaidu... nzn kiek muitas buna  - man rodos apie 20% g.gif

viskas gerai agnex, jei bus, tai manau nepaliksim ant ledo taves. bent jau uz save garantuoju. o kitu, kurios jau uzsisakiusios ar suzisakineja noriu paklaust ar sutinka "jeigu ka" damoket po kelis litus. ir siaip butu neblogai turet kiekvienos tel nr, ar kita info, kad nepabegtu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2011 02 02, 17:00)
viskas gerai agnex, jei bus, tai manau nepaliksim ant ledo taves. bent jau uz save garantuoju. o kitu, kurios jau uzsisakiusios ar suzisakineja noriu paklaust ar sutinka "jeigu ka" damoket po kelis litus. ir siaip butu neblogai turet kiekvienos tel nr, ar kita info, kad nepabegtu smile.gif

nu jeigu pinigai bus pervesti - pati ziuresis - nepabegs cool.gif
O iki tol - bus visko - nemanau, kad iki galo nei viena taip ir nepersigalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 02, 18:06)
O iki tol - bus visko - nemanau, kad iki galo nei viena taip ir nepersigalvos ax.gif

na, su adeniumais kazkaip manau problemu nebus. yra pakankamai norinciu, o ir gaunasi tikrai nebrangiai ir daug tu seklu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2011 02 02, 15:36)
viskas pakankamai sukonkretinta. tereikia pasivartyt puslapius. is kur uzsakinejam jau nuspresta. imam 1000 seklu mixa uz 50 dol. sioks toks sarasiukas jau susirinko. kas uzsakines ir pirks pageidavo, kad uzsakymas nebutu mazesnis nei 10 lt. po 20-40 seklu niekas nesiterlios.
taigi prasau nepainiot musu ir kitu is kokiu saliu uzsakinesim ir pan.

o del plumeriju dar niekas nenuspresta. nei is kur nei kiek. taigi jei ju kazkas labai nori tegul sudaro sarasiuka kas imtu kiek seklu ir tada rinksimes labiausiai apsimokanti ir pigiausia rinkinuka.

http://cgi.ebay.com/...=item2a0b04409e

niekur neskubam. todel laiko yra. manau uzsakinet reikes kovo vidury

taip pat jei norit uzsisakyt sakot savo uzsakyma seklu skaiciumi o ne pinigais.nes pasiskaiciuot manau galit kiekviena.

cia sarasiukas(dar tiklinamas). kas nori prisijungt raso kiek ir ko nori
Adeniumai:
sanlong - 200
seseilgakase - 150
Ausma(ir evers) - 100
Redulle - 100
chasmina13 - 70
fake – 50
Anitele -  70
Smiltute11- 50

Plumerijų:
sanlong – 100
Chasmina - 20
Redulle - 40
fake - 30
Ausma (ir evers) – 30
Seseilgakase - 40
Smiltute11-20

dar del plumeriju. teks mazint norinciu pageidavimus. nes 500-80dol. manau nemaza suma.na bet plumerijom uzsiimkit kas kitas. paziurekit, yra pasiulymu ivairiu.. 50 seklu - 12.80dol.. na galit pasiziuret cia http://shop.ebay.com...6.c0.m270.l1311

Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 02, 17:06)

Rašykit ir mane į sarašą ax.gif adenium 70 ir plumerijų 20 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Militux: 02 vasario 2011 - 16:58
Sumokesiu tiek kiek reiks tikrai saziningai. nepavesiu aaagnex tikrai. Dziaugiuosi kad bent kas uzsieme sio reikalo ir uzsakys mums tas seklytes, o apie pabegima nera nei kalbos. rolleyes.gif
Atsakyti
As tai manau, kad gerai, jog kazkas sutinka ta uzsakyma daryti, o kad jeigu reiks primest kelis litus, tai is mano puses tikrai problemu nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 02, 17:06)

manau jai reikės po keletą litukų dar pravest pravedinės visos..nes už sėklytes jau bus sumokėjusios tai gaut norės...
Atsakyti
Na mane priskaiciuokirt adenium 50 o plumeriju 40. Del tu keliu lituku papidomai tai tikrai sumokesiu nera net kalbos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Koralė @ 2011 02 02, 20:03)
Na mane priskaiciuokirt adenium 50 o plumeriju 40. Del tu keliu lituku papidomai tai tikrai sumokesiu nera net kalbos. mirksiukas.gif

Tej kiek pvz kainuotu imant tiek sėklyčių? bigsmile.gif
Atsakyti
Taigi skaičiuokit...

50 adeniumų sėklų = 50dol*2,7/1000*50 = 6,75Lt

Plus 3Lt u siuntimą ir pašto išlaidas - 9,75Lt - čia jeigu be muitinės mokesčių

Jeigu su mokesčiais, aš suskaičiuoju 8,2Lt

Taigi su siuntimu 11,2Lt

Jeigu esat iš Kauno - siuntimo išlaidų nebus ax.gif

Dėl plumerijų dar kaip ir nenuspręsta kokios cool.gif

Atsakyti