Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

Tikrai auga pas mus, yra daug auginanciu siuos augalus. As pati sejau 10 seklu isdygo visos ir puikiai augo thumbup.gif tik ziedu dar nesulaukiau rolleyes.gif
Atsakyti
Man dar plumerijų 20 sėklų
Atsakyti
noreciau ir as,bet ar nenumirs velei ziemos sulauke doh.gif
Atsakyti
Tai kokia seklyciu kaina?pamacius nuotraukas as tiesiog isimylejau sias geles wub.gif. Tai niekaip nerandu plumeriju foto. Gal kas galite ikelti?
Atsakyti
QUOTE(Koralė @ 2011 02 01, 16:40)
Tai kokia seklyciu kaina?pamacius nuotraukas as tiesiog isimylejau sias geles wub.gif. Tai niekaip nerandu plumeriju foto. Gal kas galite ikelti?

bene treta puslapeliu atgal yra nuorodeles...
Atsakyti
Sveikos smile.gif
as ir noreciau seklu smile.gif gali but mixas, nera skirtumo. Maciau parasyta buvo kad 70 seklu apie 10 lt. Tai man gerai butu tiek plumeriju uz 10 lt tiek adenium uz 10 lt. smile.gif
Atsakyti
prie to sarasiuko pridekit prie mano 150 adeniumu dar 30 plumeriju
Atsakyti
Na as irgi prisideciau jeigu kas nors is Kaunieciu priglaustu mano 20 adeniumo seklyciu, noreciau mixo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilmaw: 01 vasario 2011 - 16:32
sveikos... 4u.gif
ymeskit nuoroda is kur renkates.. man kasko sunkiai sm krauna... nervas ima laukiant.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2011 01 26, 17:11)
as pasirasau. kas dar sutinkat?

o gal pvz kas nori mixu uzsisakinet? imt toki va dideli paka, ir tada jau dalintis???
http://cgi.ebay.com/...=item2a0b04409e

lyg apie cia kalbėta...ar panasiai... rolleyes.gif
Atsakyti
tai cia dabar kokiu budu ka darot? as nelabai suprantu... ax.gif cia imat viena ta dideli paka ir po to dalinsites ar kaip? g.gif
Atsakyti
Tai tada mane priskaiciukokit uz 10 litu ir adeniu ir uz 10 plumeriju.

Turiu klausima:tarkim atsiuncia kazkam is musu i lietuva tas seklytes. Tai jeigu atsiuncia pvz i Kauna tai i Vilniu vel pastu? g.gif Ir kaip tada mesimes per pora miestu moket? Dar vienas dalykas:siulau siustis pavasari kai silta, nes kitaip seklos susals. Tai tada gal nereik taip skubet visom rasyt kam ko reikia? Vistiek nuo to greiciau nebus.
Atsakyti