Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

QUOTE(Ausma @ 2011 01 28, 12:39)
Nežinau g.gif  Iš aukciono niekada nesu pirkusi, bet, man atrodo, kad didelio susidomėjimo miksais ten nėra. Mano nurodyti aukcionai jau baigėsi ir nebuvo nei vieno statymo. Tai dabar vėl pratęsti. Kainos niekas nekelia. Tai gal užtektų pakelti nedaug, kad laimėtume g.gif Ar ten yra nurodytas kėlimo žingsnis? Neatkreipiau dėmesio. Kur parduodamos konkrečios veislės, ten taip, prie įspūdingesnių kainos kyla labai greitai. Šių mišinių trūkumas tas, kad nenurodytos veislės, kurios sumaišytos. O sprendžiant iš paveiksliukų, kai kurias jau turiu. O kad jų visų rūšis yra adenium obesum, aš puikiai suprantu mirksiukas.gif Aš imčiau už 10 lt., kiek ten sėklų beišeitų ax.gif Pasižaidimui, nes niekada nesu sėjusi blush2.gif

sakot kad suprantat, ber vistiek rasot veisles. ne veisles sumaisytos, o spalvos, nes veisles ir rusys vienodos smile.gif
beto kaip jau minejau pasiskaiciuokit, nepatingekit, ir parasykit kiek imsit seklomis, o ne pinigais mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai skaiciuosit, tai skaiciuokit mazdaug kursa 2.65, nes panasiai tiek nuskaiciuoja mokant per paypal... nzn, kodel daugiau, bet taip yra...

Atsakyti
Imciau, merginos, ir as kokiu 50 seklu adenium ir kazkiek plumeriju smile.gif na, irgi, kad suma butu uz 10-20 lt. o spalvos man nera svarbu, gali buti mixas 4u.gif
Atsakyti
Man 70 sėklų.O plumerijas iš kur užsakinėsit?Man čia visai nieko
Atsakyti
4u.gif o jai man tik kokiu 20 sėklyčiu per akis...(ytariu kad nepriimsit i kompanija unsure.gif )
Atsakyti
as taip pat 50 seklyciu adeniumu ir plumeriju nors 10 jei sakysites jas. clap.gif
Atsakyti
Kad aaagnex sąlyga buvo tokia-bent jau už 10Lt rinktis.O 70 sėklų gaunasi 9,28Lt(beveik 10 ax.gif )
Atsakyti
tai koperuokites po kelias is vieno miesto...
Nes sunku suziuret, kai prasideda 50 pervedimu po 3Lt, nuo kuriu dar po 1,4Lt bankas atima... blush2.gif
Atsakyti
gal kas priglaustu man 20 seklyciu prie savo kiekio uzsakytu...daugiau tikrai neturiu kur nei suset,nei kam parduot viena tokia del gelyciu kvaistelejusi tesu... doh.gif
spalvos nesvarbu..miksas man butu super..jai ka lauksiu pasisakymu ziniu...
Atsakyti
Ar cia yra Alytiskiu? nera manau sad.gif tai as tada tiksliai imsiu 80 seklyciu kad butu nemaziau 10 lt. ir kad neapsunkint aaagnex darbo clap_1.gif
Atsakyti
Aš imsiu 100 sėklų. 20 iš jų galėsiu persiųsti jums Evers, jeigu tinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2011 01 29, 23:35)
Aš imsiu 100 sėklų. 20 iš jų galėsiu persiųsti jums Evers, jeigu tinka rolleyes.gif

va cia jau kazkas panasaus i konkretuma thumbup.gif
tik reikia dar pagalvot kur galima butu susirasinet del tokiu dalyku. nes tuoj visa tema surasysim. ir kolkas dar nelabai kas aisku. na, bet kaip ten bebutu, viskiek manau jau geriau del siu reikalu tema virsuj, negu visai jos nesimato smile.gif

o cia man labai patinkanti nuotrauka, nezinau kodel, bet pamacius kazkaip "uzkabino"
ir dar ziedukas virsuje besiskleidziantis
user posted image
Atsakyti