Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

QUOTE(zuzla @ 2010 05 05, 06:38)
vijana, o jus nepardavinėsit savo daigiukų?

ne smile.gif cia mano eksperimentiniai,

RenataM, o jau sio augaliuko ziedelis labai grazus
New Adenium Obesum "Purple_Doxxon"
reiks ir man kada nusiaubti ebeju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 05 05, 07:38)
vijana, o jus nepardavinėsit savo daigiukų? blush2.gif

Renata M., kiek radau vikipedijoj, tai plumeria yra tropinis medis, o adeniumas krūmas arba, kaip čia pasakyt, medinis sukulentas, žodžiu, skirtingi augalai, bet iš tos pačios šeimos - stepukinių (Apocynaceae) smile.gif

Aciu uz info drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(..vijana.. @ 2010 05 05, 08:06)
ne smile.gif cia mano eksperimentiniai,

RenataM, o jau sio augaliuko ziedelis labai grazus
New Adenium Obesum "Purple_Doxxon"
reiks ir man kada nusiaubti ebeju biggrin.gif

Maniskiai irgi eksperimentiniai,bet nesitikejau,kad ju toks geras sudygimas gali buti bigsmile.gif
Ziuresim kaip toliau jie augs biggrin.gif ,tikiuosi iseis uzauginti ne viena medeli 4u.gif

Pirkau ir ugniamedziu,tai is 10seklu isdygo 5 ax.gif seklos, o is 20seklu kanu sudygo tik 5seklos unsure.gif ,tai kazkaip nesitikejau ,kad ir sie medeliai adeniukai taip gali sudygti sauniai thumbup.gif

Siaubkit ebay,nes ten tokiu groziu yra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata M. @ 2010 05 05, 10:01)
Siaubkit ebay,nes ten tokiu groziu yra  wub.gif

o ten galima paprasta kortele atsiskaityt?
Atsakyti
QUOTE(Renata M. @ 2010 05 05, 09:01)
Siaubkit ebay,nes ten tokiu groziu yra  wub.gif

Groziu tai labai daug, bet butu labai gerai, kad butent tokie ziedeliai ir butu, nes visokiu pardaveju pasitaiko smile.gif
Man regis, kad su paprasta korele negalima atsiskaityti g.gif nors nesu tikra g.gif
Visada naudojuosi Paypalu.
Atsakyti
Cia ne i tema:
Paprasta kortele negalima reikia tureti kreditine(pas mane swedbank),o apmoku as per paypal 4u.gif ,nes jeigu neatkeliautu preke,paypal grazina pinigus 4u.gif
Atsakyti
mačiau aš šian tuos pardavinėjamus adeniumus g.gif ermitaže arti 50 lt kainuoja, bet jie ne obesum, gaila, neįsiminiau pavadinimo doh.gif neturi to kaudekso, tiesiog storos šakos iš žemių unsure.gif nebent tas kaudeksas giliai po žeme, gal reikėjo pakapstyt unsure.gif
Atsakyti
suradau gera filmuka. viskas detaliai isfotografuota. ir net desiniam kamputyje data yra, taigi galima suvot kokiu tempu kinta augalai wub.gif
noriu seklu blush2.gif
http://www.youtube.c...oRpqM57D6k&NR=1
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 05 06, 00:18)

mačiau skelbimuose mergina kviečia kooperuotis ir pirkti iš užsienio mirksiukas.gif aš dar neapsisprendžiau unsure.gif
ale kaip gražu wub.gif tik įdomu, kodėl ji juos į vazonėlių šoną pasodino unsure.gif
plemba, ir aš noriu pati užauginti, bet man tik vienodų sėklų nereikia biggrin.gif o vln nieko nepažįstu, kas augintų ir galėtųme keistis.. nebent auginti ir dovanoti... bet kiek reikia užauginti, kad negaila būtų atiduoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 06 gegužės 2010 - 06:54
O kazi po kiek ten seklyciu pakutije butu (neatkreipiau demesio), nes man brangoka regis, man regis paieskojus ir pigiau butu galima rasti g.gif o seip neblogu spalvyciu yra. smile.gif
Man regis i sonus sodina, nes nori formuoti kaip bonzai medeli g.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2010 05 06, 08:14)
O kazi po kiek ten seklyciu pakutije butu (neatkreipiau demesio), nes man brangoka regis

kažkokiam rusiškam saite mačiau po 3 vnt ir kainavo 6-10 lt, skelbimuose siūlomam saite 3,30 dolcių 5 sėklos g.gif mėnesio gale važiuoju į maskvą, labai noriu ten nusipirkt, tik nežinau kur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 05 06, 07:21)
kažkokiam rusiškam saite mačiau po 3 vnt ir kainavo 6-10 lt, skelbimuose siūlomam saite 3,30 dolcių 5 sėklos g.gif mėnesio gale važiuoju į maskvą, labai noriu ten nusipirkt, tik nežinau kur unsure.gif

Maskvoj g.gif biggrin.gif nebent kur seip uztiktum, nes seklytes juk inportuojamos is tailando pagrinde, ir kazi ar kur parduotuveje rasite smile.gif nebent kur rastumete koki augintoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2010 05 06, 08:25)
Maskvoj g.gif  biggrin.gif nebent kur seip uztiktum

būtent apie užtikimą ir šneku smile.gif nes labai nenoriu prasidėt su siuntimais ir sėklom, bet vat jei užtiksiu - kitas reikalas rolleyes.gif noriu aplankyti botanikos sodas, maž ten bus kas nors įdomaus smile.gif šiaip dar turiu laiko, tai reik paieškot ir augintojų g.gif jau įsivaizduoju vyro reakciją, namie dėl gėlių ramybės neduodu, o čia dar kelionėj ausis praūšiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 06 gegužės 2010 - 07:34