Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

kai merginos uzsakineksit parasykit mastau gal ir as noreciau...kiek seklyciu ir po kiek su siuntimu iseitu... 4u.gif nesigaudau visai o nugrybaut nenoriu...uzsuksiu daznai i temuke paskaitinet...( man daug nereikia.. zinoma nedvieju seklyciu,bet daug irgi ner kur det... 4u.gif )
Papildyta:
o del spalvyciu manau nera negraziu...ypac kai teaugini viena dar...
Atsakyti
tai gerai, va dar norinciu yra? as imciau jauciu kokiu 100-200 seklu(jei sita rinkini imtumem) ir dar aisku priklauso nuo to, kiek plumeriju ir kaip su jom bus.
Atsakyti
O aš labiau spalvas norėčiau žinoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2011 01 26, 17:46)
as imciau jauciu kokiu 100-200 seklu

o bože blink.gif ką tu su jom darysi?? laukus sėsi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2011 01 26, 18:46)
tai gerai, va dar norinciu yra? as imciau jauciu kokiu 100-200 seklu(jei sita rinkini imtumem) ir dar aisku priklauso nuo to, kiek plumeriju ir kaip su jom bus.

4u.gif o cia visos tokiais kiekiais... blink.gif ...ar jos labai nedygios... g.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif nu as misliju kad pavasari turetu neblogai dygt. dar turiu nemazai norinciu draugiu kurios ims is manes tiek seklas, tiek jau jau sudygusius augalus. tai va, puse isdalinsiu. o su kitom laukus uzsesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
ziuriu uzsakymas dar nejuda ...kada daugmaz zadate sakytis ir kokiais kiekiais..as nekantri... blush2.gif
Atsakyti
AS TAIP PAT SUTINKU SU VISOM SALYGOM KAD TIK SEKLYCIU GAUT clap.gif LB JAU NORIU clap.gif
Atsakyti
Nejuda 4u.gif . Kol kas, jeigu sakytis 1000 seklu - nera pakankamai zmoniu ax.gif
Nes kiek cia yra norinciu - kokios 5-6. neimsit gi po 200 seklu? Taip, kad arba reikia i mazesnius kiekius ziuret arba tada daugiau zmoniu ieskot...

Pacios siulykit ko norit blush2.gif O siaip dar salta - nemanau, kad reikia labai skubet cool.gif
Papildyta:
Parasykit kitos ko norit, kokiais kiekiais? Gal labiau apsimoka tada skirtingas rusis pirkt... tarkim, po 50 vienos rusies... Imtumem kokias 5 rusis - butu aisku brangiau - bet zinotumem kokios bent mazdaug bus?

Pacios ziurekit ko norit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 26, 14:12)
nu jau aciu, bet ne - dar nuo praeito karto šturiu 2 zmoniu atrinktas ir siaip likusiu seklu nemazai... man uzteks ax.gif

tai gal galėtumėt tą likutį sėklų parduot, man tai visai nesvarbu rūšis, man pats sėjimo procesas įdomus, labai norėčiau užsiaugint savo adeniumą smile.gif nors vieną.
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2011 01 27, 17:43)
tai gal galėtumėt tą likutį sėklų parduot, man tai visai nesvarbu rūšis, man pats sėjimo procesas įdomus, labai norėčiau užsiaugint savo adeniumą smile.gif nors vieną.

galiu parduot kelias seklas, tik ju daigumo jau nepasakysiu - visgi pernykstes, o sakoma, kuo ilgiau laikai, tuo prasciau dygsta - neatsimenu, bet lyg ir apie 50 proc tik daigumas antrais metais g.gif ... ax.gif Siemet nebandziau set...

Viso likucio neparduosiu, o ir nepirksi, nes nemazai yra cool.gif Be to reikia paciai didziaja dali atset... ne daug per ziema isziemojo, nes velokai pernai sejau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 27 sausio 2011 - 16:47
susitarsim per až smile.gif
Atsakyti