Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

As ten visai nesigaudau tuose uzsakymuose.. unsure.gif
Atsakyti
butu gerai kad kas darote uzsakyma informuotumet placiau visai zaliukus sio srityj... 4u.gif kokia iseina parsiuntimo kaina..ir taip tt..
Atsakyti
niekas nesiima uzsakinet sad.gif as nelabai irgi gaudausi ten su tais apmokejimais ir pan. plius korteles neturiu. unsure.gif
Atsakyti
Nejau neatsiras nei vienos kuri nori seklyciu ir moka uzsakinet? sad.gif tai kaip db bus.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Redulle @ 2011 01 26, 14:04)
Nejau neatsiras nei vienos kuri nori seklyciu ir moka uzsakinet?  sad.gif  tai kaip db bus.... unsure.gif

neįsivaizduoji turbūt koks darbas, tai ir stebiesi biggrin.gif

Ypač, kai norinčių n, o nori po 2 sėklytes kiekvienos rūšies doh.gif
Atsakyti
jeeee!!! agnex atsirado biggrin.gif zuikeli, sutik imtis, gali po lita is kiekvienos uz darba prasyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2011 01 26, 14:09)
jeeee!!! agnex atsirado biggrin.gif zuikeli, sutik imtis, gali po lita is kiekvienos uz darba prasyt biggrin.gif

nu jau aciu, bet ne - dar nuo praeito karto šturiu 2 zmoniu atrinktas ir siaip likusiu seklu nemazai... man uzteks ax.gif
Atsakyti
Aš čia taip pasvarsčiau cool.gif Visgi - jeigu jau tikrai neatsiras norinčių imtis šito vergiško darbo tai tada gerai - aš galiu apsiimt... BET

1. Po 2 sėklas nerūšiuosiu ax.gif mažiausiai po 10 vienos rūšies... Ir rūšių 50 neimsim ax.gif
2. Pinigai iš anksto
3. Už pavedimus norėsiu po 1,50Lt + siuntimas Lietuvoj dar 1,50Lt, jei norit minkštam voke gaut ar registruotai - tada tarsimės atskirai, nes bus dar daugiau ax.gif
4. Pirksit kiekviena ne mažiau kaip už 10 Lt
5. Pačios išsirinksit ko norit ir nuspręsit iš kur užsakinėjam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 26, 16:13)
....aš galiu apsiimt... BET

1.
2.
3.
4.
5.

Va čia tai charakteris thumbup.gif nėr ko grybaut po dvi-tris sėklas, tikrai šuniškas darbas..
Atsakyti
as pasirasau. kas dar sutinkat?

o gal pvz kas nori mixu uzsisakinet? imt toki va dideli paka, ir tada jau dalintis???
http://cgi.ebay.com/...=item2a0b04409e
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seseilgakase: 26 sausio 2011 - 16:15
QUOTE(seseilgakase @ 2011 01 26, 17:11)
as pasirasau. kas dar sutinkat?

o gal pvz kas nori mixu uzsisakinet? imt toki va dideli paka, ir tada jau dalintis???
http://cgi.ebay.com/...=item2a0b04409e

Čia man rodos, kad ir 20 rušių, bet visos sumaišytos... Tai ar jums taip tinka?
Poto gali būt, kad viena gaus visas vienodas sėklas, kita skirtingas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 26, 18:33)
Čia man rodos, kad ir 20 rušių, bet visos sumaišytos... Tai ar jums taip tinka?
Poto gali būt, kad viena gaus visas vienodas sėklas, kita skirtingas ax.gif

man tinka. istikro nesigainioju as ten tu spalvu, juk ka ten jie raso ir kokius paveikslelius rodo irgi nebutinai gali but tiesa. visaip su kompu patobulina ir pan. na jei atsidas norinciu, tada butinai reikia uzsakinet.dar prie to paties ir plumeriju ziurinejau tokius didesnius pokus. tai va padarytum du uzsakymus, dideli adeniumu ir.. na gal ne toki dideli plumeriju biggrin.gif
Atsakyti