Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

Aš dar net nepasėjau, galvoju kad greitu laiku jau pasisėsiu blush2.gif g.gif
Atsakyti

Mano trims mažyliams šiek tiek daugiau nei penki mėnesiai. Nusipirkau juos lapkričio pabaigoj, kaip suprantu buvo pradėję ruoštis miegui, nes lapelius metė. Tai aš nusprendžiau neleisti jiems miegoti, uždėjau ant radiatoriaus (šiluma apie 25 laipsnius, +- 2 laipsniai) ir kiekvieną rytą papurškinėju žeme aplink juos (šiek tiek didoki vazonai, tai bijau, kad nesupūtų, jei laistysiu). Tai gerą mėnesį jie galvojo ką čia dabar daryt, vieną kitą lapelį nudžiovino ir lėtaaaai, kiekvienas skirtingu greičiu, pradėjo leisti lapelius ir augti clap.gif
Atsakyti
sveikos, kaip sekasi su mazyliais? maniskiai tai stovi vietoj, nei auga, nei lapus meto. pavasario matyt laukia smile.gif
o jeigu apie pavasari, tai as cia taip pagalvojau, gal vel reikia uzsakyma daryt?
as labai noreciau, pamaciau kad pas mane jie gerai auga, tai noreciau uzsiprekint, galu gale jei bus per daug paauginus per vasara parduosiu. kaip manot? ar butu norinciu seklu? vistiek, kol surinksim uzsakyma, kol atsius ir pan... va jei darytumem toki kaip praeitais metais, tai butu ir pigiau ir daugiau smile.gif
Atsakyti
nebeturiu ne vieno doh.gif verysad.gif nezinau kas jiems nepatiko..nyko,minkstejo..sviesos per mazai g.gif
gal kad mazi reikejo kazko ipatingo...noreciau,bet baisu kad vel neissaugosiu... doh.gif
bet jei organizuojat koki uzsakyma,mielai prisijungsiu ir as
Atsakyti
as taip pat prisijungciau jei kas darytu uzsakyma. smile.gif
Atsakyti
aš tai dar turiu sėklyčių iš ano užsakymo,kažkaip praėjo man noras žaist su jom ax.gif tegu tik šie užauga smile.gif
Atsakyti
Ir aš prisijungčiau prie užsakymo, vienai užsisakinėti kiek per brangu
Atsakyti
Ir aš labai norėčiau.O iš kur galvojat užsisakinėti?
Atsakyti
manau, kad iš ebay
Atsakyti
KOKIOS TEN MAZDAUG KAINOS? blink.gif
Papildyta:
LB nekantrauju lb noriu seklyciu ir kuo greiciau clap.gif
Atsakyti
na nera kur skubet. vistiem manau seciau pavasari. per vasara jie man ugteltu, sustoretu, sustipretu, o tada jau ziema manau problemu nekiltu. tik nepamenu kas uzsakinejo praeita kart, atrodo aagnex?ne? jo, per ebay. kuo musu daugiau, tuo jie pigesni gaunasi. nebepamenu kaip ten su jais buvo. atrodo po 20 centu uz viena sekla, ar kiek?
Atsakyti
Maniškai kolkas laikosi visi thumbup.gif 5 adeniumai ir 4 plumerijos, tik ramdžiai mano numirė doh.gif
Atsakyti