Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

as jau ir antro neturiu verysad.gif verysad.gif nesuprantu kas darosi doh.gif
is apacios kaip sudziuves kazkoks asr supuves doh.gif doh.gif doh.gif
nors lieju tikrai retai...
Atsakyti
As tai 2 irgi netekau, bet pas mane salygos prastos ziemos metu labai blush2.gif

Beto nemazai turiu, o ir seklu like, kad ir mazesnio daigumo, bet man dar uzteks... Pavasari vel sesiu biggrin.gif
Atsakyti
ir pas mane,neaišku,ar išgyvens unsure.gif didieji suminkštėję visai,bet lapelius auginas.Nesuprantu,ar reik paliet ar ne,dabar retai laistau g.gif
Atsakyti
o ar nesakiau, ko reikia mažiems adeniumams žiemą rolleyes.gif
Atsakyti
o ko jiems reik? doh.gif doh.gif doh.gif
vat ir pas mane viskas prasidejo nuo suminkstejimo...
velniop..nebepirksiu ir nebeauginsiu jei neimanoma per ziema islaikyt..gal per karsta gal reik vesiau kur laikyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2011 01 04, 14:17)
o ko jiems reik? doh.gif  doh.gif  doh.gif

papildomo apšvietimo ir 30 laipsnių šilumos.. jie tiesiog sunyko..
o tada juokėtes ir sakėt, neišgyvens, reiškia nelemta, o dabar taip sielojates smile.gif
Atsakyti
eiktu, maniskiai tai laikosi tvirtai. laikau kokiu 18-19 laipsiu temp. sviesos mazoka, nes dar kiek atokiau nuo palanges, ir ne visada ryte atitraukiu uzuolaida...rudens sejinukai ir tie laikosi.jau numetus as juos, tikrai nesokineju, tik kartais atsiminus gausiai palaistau, kai minkstet pradeda. po kokios dienos vel kietut kietuteliai. man dygo jie nekaip. o va db tai neturiu problemu. ir galvos nesuku. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 01 04, 14:20)
o tada juokėtes ir sakėt, neišgyvens, reiškia nelemta, o dabar taip sielojates smile.gif

pas mane 18-19 ir ųiarinė pusė, bet dar guvi mano 5 visi 4u.gif

QUOTE(seseilgakase @ 2011 01 04, 14:57)
eiktu, maniskiai tai laikosi tvirtai. laikau kokiu 18-19 laipsiu temp. sviesos mazoka, nes dar kiek atokiau nuo palanges, ir ne visada ryte atitraukiu uzuolaida...rudens sejinukai ir tie laikosi.jau numetus as juos, tikrai nesokineju, tik kartais atsiminus gausiai palaistau, kai minkstet pradeda. po kokios dienos vel kietut kietuteliai. man dygo jie nekaip. o va db tai neturiu problemu. ir galvos nesuku. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2011 01 04, 15:08)
pas mane 18-19 ir ųiarinė pusė, bet dar guvi mano 5 visi 4u.gif

gyvi ir mano prie 22, bet jei aniems netiko, kaip spėju, panaši temperatūra, tai reikėjo kažką keisti smile.gif na tokia tik mano nuomonė
Atsakyti
Maniskiai, tai kazkur 18-19 laipsniu stovi temperaturoj... ax.gif

Stovi ant stalo, daigykloj, deja ji toli nuo lango ir sviesos mazai...

Kol kas zuvo joje vienas, bet silnas buvo, stipresni gyvena... Sokinet apie juos nesiruosiu - kiek isgyvens, tiek uzteks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 01 04, 15:20)

nesisieloju visai lotuliukas.gif jau papildomo apsvietimo 3 geliukam nesiruosiu irenginet..
neauga tai neauga..kitos uztat puikiai auga thumbup.gif
visom gelem ta taikau-jei nelemta tai nelemta..o jei prisitaiko tai gyvena ir zydi.
Atsakyti
Maniesiems adeniumams trūko vandens,kai paliejau gerai,iškart stiebai sutvirtėjo smile.gif
Atsakyti