Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

nufotkinsiu...
maniskiai turetu but apie puses metu amziaus...
Atsakyti
stai manoji trijule..visi trys skirtingo dydzio..pavadinimai skiriasi,tai gal veisles biski kitokios,del to jie nevienodi g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

gal pjaut virsunes,kad storetu?ar dar per anksti?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 11 18, 08:55)
stai manoji trijule..visi trys skirtingo dydzio..pavadinimai skiriasi,tai gal veisles biski kitokios,del to jie nevienodi g.gif

user posted image

user posted image
user posted image
gal pjaut virsunes,kad storetu?ar dar per anksti?? g.gif

cia tikrai adeniumai, jie daznai auga nevienodai, net tos pacios rusies, tad viskas su jais gerai - atrodo tikrai sveiki ir linksmi thumbup.gif . O virsunes pjauti dar tikrai anksti, tegul uzauga bent 10 cm. aukscio, tuomet bus matyti, ar linke stypti i virsu, ar is karto ir patys sakosis - tuomet geriau nejudinti ir leisti augti naturaliai mirksiukas.gif . kaudeksas formuojasi nepriklausomai nuo genejimo, tad jeigu adeniumas graziai auga naturalus, geriau toki ir palikti - as viena ir isstypusi palikau nenugeneta (siaip genejau 6 men amziaus, nes per vasara labai sparciai augo), nes matau, kad leidzia ir nemazai sakeliu is karto virs kaudekso - bus idomu, kaip formuosis pats toliau.

sekmes auginant drinks_cheers.gif
Atsakyti
o jusu dickiai,kokia kaina?ar visgi nenorit parduot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 11 18, 11:10)
o jusu dickiai,kokia kaina?ar visgi nenorit parduot? g.gif

parduodamu dickiu nebera - gal po puses metu dabartiniai mazuciai pataps dickiais lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū teoingai už gražias tvarkingas prižiūrėtas mylėtas plumerijas; Pasistengsiu jas tinkamai prižiūrėti 4u.gif
Atsakyti
merginos kodel nebesigiriat kaip jusu storuliai auga? g.gif
Atsakyti
ką čia girsies,kai kažko lapai džiūna ir turbūt vieną prarasiu.. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 11 25, 15:21)
merginos kodel nebesigiriat kaip jusu storuliai auga? g.gif

Neblogai auga numetė kelis lapelius per rudenį, tik vat dabar nežinau kaip bus kovoju su vyru biggrin.gif jei stovi miegamajame ant palangės , o mes mėgstam pravedint miegamąjį prieš miega, anksčiau užtenkdavo orlaidės , o dabar vyras vis langą atidaro, manau nelabai patiks gėlytėm g.gif
Atsakyti
as irgi ko gero viena prarasiu verysad.gif kazkoks suminkstejes,kotas spalva pakeites.. blink.gif
ziuresim kaip ziema istvers..gal ne vieno neliks doh.gif
o del lapu,tai ko gero turi mest lapus g.gif man fikusas meto lapus,o ir adeniumai kelis lapukus prarade,bet manau taip turi buti
Atsakyti
na as jau netekau vieno adeniumo verysad.gif verysad.gif verysad.gif doh.gif
Atsakyti
ir aš verysad.gif ir dar su vienu neaišku.Čia aš kalbu apie mano sėtus
Atsakyti