Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

QUOTE(zuzla @ 2010 10 02, 23:23)
o jau parodoj kiek buvo mažylių bigsmile.gif

vieną net išsirinkau, oranžinį rolleyes.gif sakau kokia kaina, sako 15, aš unsure.gif sako dvimetis, vienamečiai po 5-7... sakau, jamu, imk pinigą, o ans kažkur ėjo, sako vėliau... o aš ir persigalvojau.. nes turiu laiko auginti, o pinigų nelabai blush2.gif gaila, kad vienmečio oranžinio nebuvo..

o as parodoj maciau po 7 lt visai mazuliuku, man pasirode net kad ten kokio menesio tik amziaus. beto mazai ju ten buvo. gal jau buvo ispirkta.
o zuzla, tau patarciau seklu nusipirkt, tikrai nereikia sokinet apie jas. dygsta visai neblogai. kuo daugiau auginu, tuo labiau suprantu kad jiem prieziuros beveik nereikia. tik 3 dienas kol dygsta reikia kad butu silciau ir pastovi temp. va kai sildymas prasides pats tas. beto kaip faina augint paciai ir matyt kaip kas vyksta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 10 02, 22:37)
o zuzla, tau patarciau seklu nusipirkt

ot reikėjo tave tada į svečius užkviest, galėtum parodyt, kur man tas sėklas daigint ir dar taip, kad katė nesurastų smile.gif neturiu tam nei vietos, nei sąlygų... turėčiau, tikrai tokio stebuklo nepraleisčiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 10 02, 23:45)
ot reikėjo tave tada į svečius užkviest, galėtum parodyt, kur man tas sėklas daigint ir dar taip, kad katė nesurastų smile.gif neturiu tam nei vietos, nei sąlygų... turėčiau, tikrai tokio stebuklo nepraleisčiau wub.gif

as dar ir pagalvojau gal isiprasyt ekskursijai po tavo grozius.. nes fotkese ziuriu ziuriu ir neatsiziuriu.. blush2.gif dar - kam mamai tokius lobius atidavei? jau vietos pritrukai, ar ir mama geliomane? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 10 02, 22:57)
as dar ir pagalvojau gal isiprasyt ekskursijai po tavo grozius.. nes fotkese ziuriu ziuriu ir neatsiziuriu.. blush2.gif 

dar - kam mamai tokius lobius atidavei? jau vietos pritrukai, ar ir mama geliomane? hihihi.gif

da ladna blush2.gif

prieš tris metus mama mano tuos lobius dramblio ausim vadino, o dabar va pribrendo smile.gif o aš rūšinėms pribrendau, tai kad nepirktų, jai kai kurias atidaviau, o į jų vietą kitų grožių užsisakiau smile.gif o mama, taip, gėliomanė, tik ji daugiausiai lapinių augalų/kaktusų turi, va sanpaulijų kelias pigutes nupirko, dvi rūšines aš padovanojau, dabar orchidėjas bando prisijaukinti smile.gif

atsiprašau už offtopic
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 10 03, 00:12)
o aš rūšinėms pribrendau

va del rusiniu tai sutinku kad jom reikia pribrest.. as kolkas dar pasiziuriu ir sakau kad man idomu bet kad labai grazu - negaliu pasakyt(nesakau kad nuomone nesikeis). man grazu tai, kas dera prie interjero, vazonelio ir t.t. aisku ir augalu idomiu yra, kuriem atsispirt neimanoma, bet nenoriu dar paverst namu dziunglem.. nors zinok jau panaseja... isigyju koki augaleli ir svarstau "va kai turesiu savus namus...tai labai graziai turetu atrodyt ten ir ten.." na o siaip, tai man dar mokytis ir mokytis, skaityt ir skaityt... aplink nelabai yra zmoniu kurie suprastu mano "pasinesima" gelem. gerai kad bent cia pasiskaitau ir suvokiu kad ne viena as tokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 10 02, 22:37)
o as parodoj maciau po 7 lt visai mazuliuku, man pasirode net kad ten kokio menesio tik amziaus. beto mazai ju ten buvo. gal jau buvo ispirkta.
o zuzla, tau patarciau seklu nusipirkt, tikrai nereikia sokinet apie jas. dygsta visai neblogai. kuo daugiau auginu, tuo labiau suprantu kad jiem prieziuros beveik nereikia. tik 3 dienas kol dygsta reikia kad butu silciau ir pastovi temp. va kai sildymas prasides pats tas. beto kaip faina augint paciai ir matyt kaip kas vyksta wub.gif

Aš irgi tik tuos po 7 mačiau mažuliukus ; Oi ne meluoju dar vienas buvo po 15 tiksliai, sakė 2 metų bet man kažkaip mažulis pasirodė; GAl išpirkta, prigrebiau kitokių ramdį, plumeriją, crassula kažkuria
Papildyta:
apie sanpaulijas ir aš jau svarstau , bet irgi bijau džiunglių biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, pagaliau saviskius paauginau - jiems jau 3 men., tad jau galiu parduoti. Visu rusiu nuotraukas ir infor, kiek kokios rusies turiu, rasite cia:

My Webpage

Mazuosius (tuos 3 men amziaus) parduodu po 5 Lt., o sumaisytus arba be rusies nuotrauku - po 3 Lt..

Didziuju atiduoti nelabai noriu, tad jeigu kas nores, ju kainyte didesne ax.gif

Rugpjuti setos plumerijos isdygo tik 3 (po viena - Pinky, Orangepeach ir tahitian red), jas taip pat atiduosiu po 5 Lt., o didziosios bus po 10.

Visi augaliukai bus pasodinti i vazoneli, tad metus galesite tik laistyti ir stebeti augant mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teoinga: 16 lapkričio 2010 - 16:08
QUOTE(teoinga @ 2010 11 16, 17:04)
sveikos, pagaliau saviskius paauginau - jiems jau 3 men., tad jau galiu parduoti. Visu rusiu nuotraukas ir infor, kiek kokios rusies turiu, rasite cia:
My Webpage

Mazuosius (tuos 3 men amziaus) parduodu po 5 Lt., o sumaisytus arba be rusies nuotrauku - po 3 Lt..

Didziuju atiduoti nelabai noriu, tad jeigu kas nores, ju kainyte didesne  ax.gif

Rugpjuti setos plumerijos isdygo tik 3 (po viena - Pinky, Orangepeach ir tahitian red), jas taip pat atiduosiu po 5 Lt., o didziosios bus po 10.

Visi augaliukai bus pasodinti i vazoneli, tad metus galesite tik laistyti ir stebeti augant  mirksiukas.gif

grazios geles..tik gaila kad nera nuotrauku realiu augaliuku-tu dideliu ar tu mazu...
mano trijule auga..tik va del vieno neramu
pats maziausias..biski spalva pakeite,ir lig minkstenis jis man,,
jau issigandau kad sunkiai pavyks juos man issaugot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 11 16, 17:54)
grazios geles..tik gaila kad nera nuotrauku realiu augaliuku-tu dideliu ar tu mazu...
mano trijule auga..tik va del vieno neramu
pats maziausias..biski spalva pakeite,ir lig minkstenis jis man,,
jau issigandau kad sunkiai pavyks juos man issaugot doh.gif

grozis bus tuomet, kai jie visi prazys, ir jei prazys butent tokiomis spalvomis, kaip nurodyta - kiek priklauso nuo manes, galiu 100 % garantuoti, kad visos seklos buvo daiginamos atskirai ir suzymetos, deja, asmeniskai nepazistu seklu siunteju, tad uz juos garantuoti negaliu.

nufotografuociau visus, bet kad ju nemazai ax.gif . didziuosius butu galima nufotkinti, bet jie dar ne visai atsiskleide - kai kurie pries menesi buvo geneti, tai dar nepilnai isaugino sakeles (tad kaip ir ne visai komercines formos) mirksiukas.gif

o siaip mazuciai labai jautrus sviesos trukumui (nors turiu keturis pirktus jau didelius ir jie puikiausiai jauciasi ant rytines palanges, tiesa, ten silta) ir netinkamam laistymui. Kiek esu skaiciusi patarimu, adeniumams gruntas pries laistyma turi pilnai isdziuti, o dregme neturi per daug uzsilaikyti.

Papildyta:
tiesa, cia ne i tema, bet turiu dar viena idomu augala - Ugniamedi (Delonix regia - lengvai rasite google). Jis siaip medis (pas mus gali augti tik kambary, o lauke - tik esant ne maziau 10 silumos), bet galima butu auginti kaip bonsa. tik gaila, kad zydi (bent jau augdamas naturalioje aplinkoje) po 10 metu. jei kam idomu, galiu perleisti kokius 5-6, man 2-3 eksperimentams pilnai pakaks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teoinga @ 2010 11 16, 22:01)
grozis bus tuomet, kai jie visi prazys, ir jei prazys butent tokiomis spalvomis, kaip nurodyta - kiek priklauso nuo manes, galiu 100 % garantuoti, kad visos seklos buvo daiginamos atskirai ir suzymetos, deja, asmeniskai nepazistu seklu siunteju, tad uz juos garantuoti negaliu.

nufotografuociau visus, bet kad ju nemazai ax.gif . didziuosius butu galima nufotkinti, bet jie dar ne visai atsiskleide - kai kurie pries menesi buvo geneti, tai dar nepilnai isaugino sakeles (tad kaip ir ne visai komercines formos) mirksiukas.gif

o siaip mazuciai labai jautrus sviesos trukumui (nors turiu keturis pirktus jau didelius ir jie puikiausiai jauciasi ant rytines palanges, tiesa, ten silta) ir netinkamam laistymui. Kiek esu skaiciusi patarimu, adeniumams gruntas pries laistyma turi pilnai isdziuti, o dregme neturi per daug uzsilaikyti.
Papildyta:
tiesa, cia ne i tema, bet turiu dar viena idomu augala - Ugniamedi (Delonix regia - lengvai rasite google). Jis siaip medis (pas mus gali augti tik kambary, o lauke - tik esant ne maziau 10 silumos), bet galima butu auginti kaip bonsa. tik gaila, kad zydi (bent jau augdamas naturalioje aplinkoje) po 10 metu. jei kam idomu, galiu perleisti kokius 5-6, man 2-3 eksperimentams pilnai pakaks  doh.gif

na va, didziuosius mano isdaigintus ir isaugintus nufotkinau, taip pat ir Ugniamedi, viska galite pamatyti cia:

http://public.fotki....eles/page2.html
Atsakyti
grazus wub.gif
bet ziuriu ziuriu-nu mano kitokie doh.gif gal ne adeniumus auginu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 11 17, 15:11)
grazus wub.gif
bet ziuriu ziuriu-nu mano kitokie doh.gif gal ne adeniumus auginu doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

o gal tiesiog kitos rusies?
Atsakyti