Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

QUOTE(aaagnex @ 2010 06 30, 16:09)
Norejau pasidziaug ir pasakyt, kad visai nedaigios seklytes nebus, nors ir pigiai kainavo  ax.gif
O siaip joms priklauso pradet dygt po 3-7d, tai pats laikas biggrin.gif

Ir orai matyt siuo metu palankus smile.gif Faina ziuret,kaip vystosi mazyciai augaleliai rolleyes.gif
Atsakyti
laikau kūmsčius už jūsų mažylius mirksiukas.gif
Atsakyti
aš savo adeniumui galvą, tiesa sakant, pusę kūno nupjoviau smile.gif

user posted image

po sav jau matau šakelė lenda bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 01 liepos 2010 - 16:59
zuzla - nu gi idomiai cia su juo - gan greitai sakele pasirode... wub.gif Dziaugiuos uz tave...
O ta virsu pasodinai? kokiasi ziedais pas tave turi zydet? O gal jau zydejo kada?

maniskiai, tai dar net ne kudikiai, o tik sakneles, bet ryt, o gal poryt, jau vienas zada kudikeliu patapt bigsmile.gif ta proga ir fotografija padarysim ax.gif

Kiti dar net neseti doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 01 liepos 2010 - 17:33
QUOTE(aaagnex @ 2010 07 01, 18:32)
zuzla - nu gi idomiai cia su juo - gan greitai sakele pasirode...  wub.gif Dziaugiuos uz tave...

O ta virsu pasodinai? kokiasi ziedais pas tave turi zydet? O gal jau zydejo kada?

ta proga ir fotografija padarysim ax.gif

mirksiukas.gif

padžiovinau porą dienų, pasodinau į keramzitą... ai bet išmečiau, nieko ten gero nebus.. o kaip žydės nežinau, pardavėja jau sodinuką man pardavė ir, matyt, pas ją buvo sėklų miksas, tai ji nežinojo, kaip turi žydėt, bus staigmena.. jeigu bus aišku smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
o ta sakele kiek atsimenu jau buvo, ane? drastiskai cia tu su juo.. as ciuju gailesiu. bet reiks. man labiau patinka storuliukai, negu istyse drinks_cheers.gif
Atsakyti
pabandžiau nufotkint bigsmile.gif

user posted image

o čia žemiau, jaučiu, irgi šakelė bus

user posted image
Papildyta:
QUOTE(seseilgakase @ 2010 07 01, 18:42)
o ta sakele kiek atsimenu jau buvo, ane? drastiskai cia tu su juo.. as ciuju gailesiu. bet reiks. man labiau patinka storuliukai, negu istyse drinks_cheers.gif

žmogus, kuris jau ~20 metų augina adeniumus, sako, kad storumas nuo pjovimo nepriklauso smile.gif storumas yra įgimtas, o pjauname tam, kad labiau šakotųsi, būtų forma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 01 liepos 2010 - 17:49
o kokio amziaus taviskis adeniumas?

Man tai jie kaip vaikai - neisivaizduoju kaip reiks virsune ar sakele pjaut biggrin.gif
Jauciu eisiu siandien asesiu dar kokias 2 rusis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 01 liepos 2010 - 17:50
QUOTE(aaagnex @ 2010 07 01, 18:49)
o kokio amziaus taviskis adeniumas?

Man tai jie kaip vaikai - neisivaizduoju kaip reiks virsune ar sakele pjaut  biggrin.gif

~ 2 metai

subręsi biggrin.gif
Atsakyti
na zuzla, as skaitinejau rojaus soduose, ten viena moteris nupjove ir akivaizdziai pradejo kaudeksa augintis.. tai as ir pasidariau sau isvada. na ji beto trese juos meslo antpilu, tai as kai seklu gausiu jau planuoju i kaima varyt atsivezt toki antpiliuka, kad storesni kaudeksa auginusi ir mano mazyliai. db kur auginu, tai jie isvirte buvo gal kokius 5 kartus, dar stebiuosi kaip jie gyvena pas mane (nes apacioj buvo geras akmenu drenazas) , nelabai auga, bet ir nemirsta, lapukai visi suzaloti, bet gi plesesi gyvent. cia vis per mano veziojimasi su savim(pvz nusiveziau i kaima, pastaciau kieme ant kedes, vejas papute ir bum... blush2.gif ) na, buvo visko, db taip neziuresiu ir necackinsiu.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 07 01, 22:41)
na zuzla, as skaitinejau rojaus soduose, ten viena moteris nupjove

skaičiau ir aš smile.gif bet linkusi pasitikėti daugiau patyrusiu žmogumi smile.gif kaudeksą visi auginasi, vieni daugiau, kiti mažiau.. kad ir pvz orchidėjos - viena gali žydėti ištisus metus, kita metus "medituoti"... na čia mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
As kazkur skaiciau, gal ir rojaus soduose, o gal ir ne, kad yra tokiu adeniumu, kurie kaudekso neaugina... Ar taip gali but? g.gif
Nuo ko priklauso? Cia nuo auginomo priklauso, ar yra tam tikru veisliu? Bet ten, kur skaiciau, tai butent rase apie adenium obesum...
Nes seklu tarkim pardavejai, tai tokios galimybes nenurodo ax.gif
Atsakyti