Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

QUOTE(aaagnex @ 2010 06 14, 22:15)
O kazin negalima siek tiek sakneles iskist ir mazint po truputi giluma?

mano atveju šaknelės per plonos... patyręs adeniukų augintojas pasakė, kad teisingai pasodinau smile.gif
Atsakyti
Aisku, as tik paklausiau ar negalima ax.gif O tai ka daryt, kad sakneles tvirtesnes butu - akmenuku i substrata maisyt?
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 14, 22:26)
Aisku, as tik paklausiau ar negalima ax.gif

O tai ka daryt, kad sakneles tvirtesnes butu - akmenuku i substrata maisyt?

o iš ko nusprendėt, kad negalima mastau.gif tai ir reikėtų adeniumą persodinant kelti aukščiau, tik maniškiui dar per anksti

akmenukų? gal tręšti reikėtų... yra kažkokios trąšos būtent šaknų sistemai, reikės parduotuvėj pažiūrėt..
Atsakyti
[quote=Militux,2010 06 09, 09:25]
Aš galiu prie taves jungtis,kai varysiu į Panevėžį pasiimčiau g.gif O jei nėra skirtumo galima ir man tiesiai siusti į Biržus ax.gif Aš susimokėsiu ax.gif man nėra skirtumo ax.gif

Gerai,galim kartu pasiimt,tai tada,kai jau Aaagnex gaus,tu jai brukstelk,kad mes kartu paimsim,as jai tada pinigelius pervesiu uz abi,o paskui jau susisieksim mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=AisteZ,2010 06 15, 08:29]
[quote=Militux,2010 06 09, 09:25]
Aš galiu prie taves jungtis,kai varysiu į Panevėžį pasiimčiau g.gif O jei nėra skirtumo galima ir man tiesiai siusti į Biržus ax.gif Aš susimokėsiu ax.gif man nėra skirtumo ax.gif
Gerai,galim kartu pasiimt,tai tada,kai jau Aaagnex gaus,tu jai brukstelk,kad mes kartu paimsim,as jai tada pinigelius pervesiu uz abi,o paskui jau susisieksim mirksiukas.gif
[/quote]
gerai žiūrėsim kaip jai patogiau ax.gif
Atsakyti
Atsiprasau is anksto uz dar karta temos tersima blush2.gif

Adenium obesum seklytes gavau. Po truputi rusiuoju, siandien tureciau baigt. Rytoj parasysiu a.z. visoms, kas nenorejot plumeriju seklyciu. Kitos gausit zinutes, kai gausiu ir isrusiuosiu plumerijas.

jei kas turit kokiu klausimu, tai butu geriau, kad rasytumet i el. pasta, nes a.z. labai greitai uzsikisa...

mano el. pastas: agne.vigriciene@gmail.com

jei rasysit i el. pasta - parasykit ir kokiu vardu supermamoj pasivadine, kad nesusimaisyciau...

o dabar klausimas i tema...
kokia temperatura pati geriausia dygt sekloms? kiek skaiciau kaktusams optimaliausia 20C - kaip su sitais grazuoliais? Ar temperatura itakoja daiguma?
Atsakyti
[quote=aaagnex,2010 06 29, 17:53]
Atsiprasau is anksto uz dar karta temos tersima blush2.gif

Adenium obesum seklytes gavau. Po truputi rusiuoju, siandien tureciau baigt. Rytoj parasysiu a.z. visoms, kas nenorejot plumeriju seklyciu. Kitos gausit zinutes, kai gausiu ir isrusiuosiu plumerijas.
Wow kaip faina bigsmile.gif thumbup.gif pagaliau mūsų būsimi gėliukai parkeliavo thumbup.gif
Atsakyti
valioo thumbup.gif
Atsakyti
Labai gerai ir kazkaip greit. nu dar plumeriju sulaukt man reikia. o jau nekantrauju.... ax.gif
o del daigumo temperaturos - kazkur skaiciau kad geriausia yra 26 laipsniai, bet kitom gerai dygsta ivairiai..kaip ten bebutu nakties ir dienos temp vistiek skiriasi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 06 29, 19:51)
Labai gerai ir kazkaip greit. nu dar plumeriju sulaukt man reikia. o jau nekantrauju.... ax.gif
o del daigumo temperaturos - kazkur skaiciau kad geriausia yra 26 laipsniai, bet kitom gerai dygsta ivairiai..kaip ten bebutu nakties ir dienos temp vistiek skiriasi. g.gif

Nu pas mane tai daigykloj jos - 2 rusis po 4 seklas jau psejau. tai diena apie 25-30C buna, nakti 20-25C - diena laikau atidengta daigykla, nakciai uzdengiu, kad siluma neiseitu...

Beje, pasejau sekmadieni, tai is 8 seklyciu viena jau rodo gyvybe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 30, 14:35)
Nu pas mane tai daigykloj jos - 2 rusis po 4 seklas jau psejau. tai diena apie 25-30C buna, nakti 20-25C - diena laikau atidengta daigykla, nakciai uzdengiu, kad siluma neiseitu...

Beje, pasejau sekmadieni, tai is 8 seklyciu viena jau rodo gyvybe  thumbup.gif

Saunu,kad seklytes jau atkeliavo thumbup.gif Labai nustebau,kad sekmadieni pasetos sekliukes jau rodo gyvybe bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 06 30, 17:07)
Saunu,kad seklytes jau atkeliavo thumbup.gif Labai nustebau,kad sekmadieni pasetos sekliukes jau rodo gyvybe bigsmile.gif

Norejau pasidziaug ir pasakyt, kad visai nedaigios seklytes nebus, nors ir pigiai kainavo ax.gif
O siaip joms priklauso pradet dygt po 3-7d, tai pats laikas biggrin.gif
Atsakyti