Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

net neįsivaizduoju g.gif jei tas, tai tada, manau, tinka tik sudaiginimui, nes sėkloms reikia drėgmės.. o persodinant nereikėtų įmaišyti tų kokoso plaušų, nes jie gerai laiko drėgmę, tai bijočiau supūdyt unsure.gif
Atsakyti
nežinau, aš nelabai gerai apie sodinimą nusimanau, todėl mama žadėjo padėt blush2.gif bet norėtųsi, kad augaliukai gerai augtų 4u.gif
Atsakyti
Vat ir aš radau g.gif
http://lt.lt.allcons...0/1/article/176
Dar čia yra aprašyta g.gif
http://www.sodui.lt/prod9.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Militux: 10 birželio 2010 - 13:51
nu čia jau realiau atrodo smile.gif
Atsakyti
na, as dariau tai paprastai, zvyras su kaktusu. bet taip pat yra vienas didelis, kiti mazi, nevienodai jie auga. as kaip supratau, kad sitos maniskes seklos kur turejau buvo senos, nes daigumas tai nekoks buvo. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 06 10, 15:00)
na, as dariau tai paprastai, zvyras su kaktusu. bet taip pat yra vienas didelis, kiti mazi, nevienodai jie auga. as kaip supratau, kad sitos maniskes seklos kur turejau buvo senos, nes daigumas tai nekoks buvo. schmoll.gif

Manau kad normalu nes daug kas auga nevienodai psėti vienu metu g.gif
Papildyta:
QUOTE(seseilgakase @ 2010 06 10, 15:00)
na, as dariau tai paprastai, zvyras su kaktusu.

O kokių santykiu maišei g.gif ax.gif
Atsakyti
aš tai kiek sudygusių mačiau, tai tokio skirtumo nebuvo unsure.gif kad tam filmuke, kurį, atrodo, seseilgakase dėjo - visi kaip vienas
Atsakyti
siaip is akies viska dariau, na puse per puse, gal kaktusu siek tiek daugiau. tiesa pasakius dar dejau sauja ir paprasto komposto kambarinem gelem, zodziu, miksavau. dar is zvyro likusio isrinkau akmenuku daugiau ir suberiau, kad butu toks biresnis.
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2010 06 10, 16:11)
aš tai kiek sudygusių mačiau, tai tokio skirtumo nebuvo unsure.gif kad tam filmuke, kurį, atrodo, seseilgakase dėjo - visi kaip vienas

nu pas mane jie visi skirtingi. sakau, cia man gal pirmas blynas prisviles, bet ir seklos manau dasidejo. padariau isvada kad tikrai kazkokios pasenusios. buna pirma islenda ne saknis, o lapukai.... tada padedu as jam is to luksto islyst ir ismegiu i zeme - isleidzia sakni.. kitiem nepasiseka isleist. arba tupi sekla neleidzia nieko, po kokiu 5 dienu patikrinu tai minksta.. nezn, nu reikes ziuret kaip bus su sitom kur gausiu.
Atsakyti
Kai buvau parodoj,buvo adeniumu pirkt.Nesuprantu,ko as negalejau keleta nusipirkt doh.gif Paskui taip gailejausi.Nu bet nieko,laukiu sekliuku,galesiu nors ir plantacija veist biggrin.gif
Atsakyti
Pafotkinau savo adeniumus. vienas vyresnis pirktas is spyglio(forumietes rojaus soduose) rubby rose, nzn kiek jam laiko, kazkur gal apie 3men. auga po truputi, kaudeksiukas storeja. kiti maniskiai, db dar idejau 3 seklytes pries pora dienu. turejau uzsilikusias, galvoju reikia isbandyt iki galo, jei jau nauju uzsisakiau. tiem maziukam kokios 2 - 3 sav. letokai auga. daug ciudu su jais buvo, ir isvertus buvau, galvojau nebeisgyvens blush2.gif
atsiprasau uz kokybe nuotrauku, su telefu fotkinau 4u.gif

http://public.fotki....kase/adeniumai/
Atsakyti
persodinau saviškį smile.gif štai koks nuogutėlis

user posted image

pasodinau iki pirmos šaknelės, gavosi tik porą mm aukščiau negu buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 14 birželio 2010 - 21:11
QUOTE(zuzla @ 2010 06 14, 22:10)
persodinau saviškį smile.gif štai koks nuogutėlis
pasodinau iki pirmos šaknelės, gavosi tik porą mm aukščiau negu buvo g.gif

O kazin negalima siek tiek sakneles iskist ir mazint po truputi giluma?
Atsakyti