Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

QUOTE(Edexa @ 2010 06 08, 21:25)
Tai kad nieko baisaus čia neatsitiko.....nedaug čia ir papliurpė

kaktusininkės irgi siuntimo, susitikimo reikalus susitvarko temoje - nei viena nepareiškė nepasitenkinimo, pretenzijų....

na taip, 7 puslapiai tai nedaug...

tai kas?

man adeniumų tema svarbi ir įdomi, pamatau, kad kažkas parašė ir bėgu žiūrėt - gal kas adeniuką savo parodė, patirtį papasakojo ar pan... o čia sėklų užsakymas... na.. užmėtykit pomidorais..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 06 08, 21:33)
na taip, 7 puslapiai tai nedaug...

tai kas?

man adeniumų tema svarbi ir įdomi, pamatau, kad kažkas parašė ir bėgu žiūrėt - gal kas adeniuką savo parodė, patirtį papasakojo ar pan... o čia sėklų užsakymas... na.. užmėtykit pomidorais..

Niekas nepyksta... Pomidorais nemetysim... Tik atsiprasau, bet man kakaip nemalonu pasidare, nes pati sita visa uzviriau... Daugiau pasizadu nerasyt, nei apie seklas, nei apie siuntima... Bet apie visa kita irgi nemanau, kad sitoj temoj rasysiu blink.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 08, 21:37)
Tik atsiprasau, bet man kakaip nemalonu pasidare, nes pati sita visa uzviriau... Daugiau pasizadu nerasyt, nei apie seklas, nei apie siuntima...

Bet apie visa kita irgi nemanau, kad sitoj temoj rasysiu blink.gif  cool.gif

tiesiog gal reikėjo pasiūlyti pirkti sėklas ir tvarkyt šituos reikalus arba per AŽ arba tam skirtoj temoj? bet gal aš ir neteisi smile.gif

prasideda...
Atsakyti
na, kaip ten bebutu, manau kad kalbos apie uzsakyma tau nesukelia tiek pykcio ir nepatogumu kiek mums kelioms malonumo. juk idomu. tema atsigavo, o tai butu buvus iki siol tos pacios zinutes. daugiau gi zmoniu pamato, savo nuomone pareikst nori.
Atsakyti
Aaagnex, viskas gerai juk thumbup.gif Nieko čia tokio nenutiko 4u.gif aš ir manau, kad į naudą temai šitie pokalbiai apie sėklų siuntimą išeis drinks_cheers.gif Aš pavyzdžiui adenumais nesidomėjau, o taip netyčia paskaičiau, susigundžiau, užsisakiau sėklyčių smile.gif o pagausės augintojų ir tema bus gyvesnė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanlong: 08 birželio 2010 - 21:14
QUOTE(seseilgakase @ 2010 06 08, 22:08)
na, kaip ten bebutu, manau kad kalbos apie uzsakyma tau nesukelia tiek pykcio ir nepatogumu kiek mums kelioms malonumo

aš visiškai nepykstu schmoll.gif ir jūsų prašiau nepykti smile.gif tik pasakiau savo nuomonę mirksiukas.gif aišku, labai noriu ir bus įdomu pamatyti jūsų augančius adeniukus ir sužinoti kaip sekasi, tiesiog pagalvojau, kad techninius reikalus galima kitaip tvarkyti smile.gif
Atsakyti
tai kur dabar laukti žinių apie užsakymą? unsure.gif
jau tik nepykit kad toliau čia rašau, bet nesuprantu kam eit kitur kalbėt - tuoj gausim sėklytes ir manau auginsim kartu jas čia ax.gif
dėl paėmimo aš būnu Kaune ir Anykščiuose, labai dažnai važinėju per Ukmergę, tai galėčiau paimt ir perduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 06 08, 22:08)
juk idomu. tema atsigavo, o tai butu buvus iki siol tos pacios zinutes. daugiau gi zmoniu pamato, savo nuomone pareikst nori.

drinks_cheers.gif bis.gif
Papildyta:
QUOTE(errrn @ 2010 06 09, 09:35)
tai kur dabar laukti žinių apie užsakymą? unsure.gif

Pati neturiu adeniumo, bet man būtų labai įdomu ir apie jų sėklytes skaityt. Manau adeniumų sėklos visai į temą....
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2010 06 08, 21:33)
o čia sėklų užsakymas... na.. užmėtykit pomidorais..

Aha, norėtum....mes ir pačios juos mėgstam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 06 08, 20:55)
O as esu is Panevezio,tai man geriau butu,kad atsiustum,nes Panevezieciu turbut nera daug,jei isvis yra... g.gif

Aš galiu prie taves jungtis,kai varysiu į Panevėžį pasiimčiau g.gif O jei nėra skirtumo galima ir man tiesiai siusti į Biržus ax.gif Aš susimokėsiu ax.gif man nėra skirtumo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sanlong @ 2010 06 08, 22:13)
Aaagnex, viskas gerai juk  thumbup.gif  Nieko čia tokio nenutiko  4u.gif  aš ir manau, kad į naudą temai šitie pokalbiai apie sėklų siuntimą išeis  drinks_cheers.gif  Aš pavyzdžiui adenumais nesidomėjau, o taip netyčia paskaičiau, susigundžiau, užsisakiau sėklyčių  smile.gif  o pagausės augintojų ir tema bus gyvesnė  bigsmile.gif

Tai ir aš taip pat ax.gif
Atsakyti
nu va, labai gerai kad taip pritariat drinks_cheers.gif

o del vilnieciu - kas uzsisaket - atsiliepkit! del to sestadienio ryto. as nzn ar galesiu, nes dazniausiai savaitgaliais isvaziuoju. gal kuri galesit paimt jas is agnex vyro? 4u.gif
Atsakyti
adeniumo darželio būsimos auklėtojos, štai ką radau bigsmile.gif dėl substrato, į kurį sodinti sėklas

user posted image

sėklos buvo pasodintos vienu metu, sėjinukams 2,5 mėn smile.gif rusiškai: слева был в смеси кокогрунт+перлит+уголь, справа - кактусная земля+перлит
lietuviškai būtų: adeniumas kairėje buvo pasodintas į kokogruntą+perlitą+anglį, dežinėje - į kaktusų žemę+perlitą

kas tas kokogruntas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 10 birželio 2010 - 13:25
http://www.zooplius....s-Bioterra.html

gal šitas?
Atsakyti