Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

QUOTE(Astersita @ 2010 06 08, 07:09)
Labutis, jeigu dar yra galimybė, tai norėčiau ir aš visų 4 rūšių adenium po kokias 3 sėklytes  blush2.gif  bigsmile.gif

Like yra situ tik po 40 vnt
1. Adenium Obesum Pink
user posted image
2. Adenium Obesum Super Platinum
user posted image
3. Adenium Obesum Noble Concubine
user posted image

Tai jei nori uzsirasau, kad tau po 3 vnt atidet... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 07, 21:05)
Dar 6 seklytes plumeriju, bet jas pridesiu Militux, nes norejo 20 vnt, tai gaus 18 vnt ax.gif

Rasykit geriau temoj, jei kas norit, nes a.z. greit uzsikisa - neturejau laiko perziuret kurie laiskai nereikalingi... blush2.gif

Tai gerai man 18 vnt. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Atliekamu seklyciu nebeliko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 08, 07:13)
Tai jei nori uzsirasau, kad tau po 3 vnt atidet... blush2.gif

Puiku thumbup.gif dabar belieka tik laukti tų būsimų grožių rolleyes.gif
Atsakyti
Noreciau dabar visu uzsisakiusiu seklytes paklaust kaip noresit atsiimt seklytes.
Kaunietes viskas aisku, o kaip su kitais miestais?
Noresit kiekviena asmeniskai gaut ar geriau siust visu kazkam viena, o jus pasidalinsit?
Atsakyti
siaip pastu noreciau gaut,nes is Ukmerges esu.nebent tuo metu lankyciausi Kaune.oi kaip laukiu sekliuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 08, 19:17)
Noreciau dabar visu uzsisakiusiu seklytes paklaust kaip noresit atsiimt seklytes.
Kaunietes viskas aisku, o kaip su kitais miestais?
Noresit kiekviena asmeniskai gaut ar geriau siust visu kazkam viena, o jus pasidalinsit?

nu as net nezinau. siuntimas dar kainuotu papildomai. gal geriau kokiai vienai siusk, o tada jau atvaziuosim ir pasiimsim. aisku jeigu vilnieciu yra daug. as is vilniaus, tai esu pasiruosus atvaziuot. nors jei niekas nenores taip - tada siusk. o kaip darytum - registruotu laisku, ar paprastai? tiesa pasakius, nelab isivaizduoju kokios paste kainos. g.gif

o dar kaip del atsiskaitymo? tu tai vistiek sumokejai db. paskaiciuok kiekvienai po kiek bus. nors gal geriau jau tada su siuntimu. nu nzn, tau nusprest.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seseilgakase: 08 birželio 2010 - 19:11
QUOTE(seseilgakase @ 2010 06 08, 20:09)
nu as net nezinau. siuntimas dar kainuotu papildomai. gal geriau kokiai vienai siusk, o tada jau atvaziuosim ir pasiimsim. aisku jeigu vilnieciu yra daug. as is vilniaus, tai esu pasiruosus atvaziuot. nors jei niekas nenores taip - tada siusk. o kaip darytum - registruotu laisku, ar paprastai? tiesa pasakius, nelab isivaizduoju kokios paste kainos. g.gif

va kiek kainuoja:
http://www.post.lt/lt/?id=693
jei neregistruotai ziuri pirmas kainas, jei registruotai susideda Vienos pašto korespondencijos siuntos siuntimo tarifas be PVM, litais ir Pašto korespondencijos siuntos registravimas

is Vilniaus bus nemazai...

Beje, sestadieniais rytais (iki 11val) vyras buna Vilniuj ant Tauro kalno. Numizmatu klubas toks ten vyksta, tai jei kam butu patogu - galesiu iduot - nereiks pinigeliu pervedinet ir pasto islaidu moket ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 08 birželio 2010 - 19:20
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 08, 19:16)
va kiek kainuoja:
http://www.post.lt/lt/?id=693
jei neregistruotai ziuri pirmas kainas, jei registruotai susideda Vienos pašto korespondencijos siuntos siuntimo tarifas be PVM, litais ir Pašto korespondencijos siuntos registravimas

is Vilniaus bus nemazai...

Beje, sestadieniais rytais (iki 11val) vyras buna Vilniuj ant Tauro kalno. Numizmatu klubas toks ten vyksta, tai jei kam butu patogu - galesiu iduot - nereiks pinigeliu pervedinet ir pasto islaidu moket ax.gif

O as esu is Panevezio,tai man geriau butu,kad atsiustum,nes Panevezieciu turbut nera daug,jei isvis yra... g.gif
Atsakyti
Susirasysim per a.z. cool.gif

Jeigu dar kokiu klausimu del seklu kiltu - prasau rasyt a.z.

Kai gausiu seklas irgi parasysiu kiekvienai asmeniskai blush2.gif

Tegul buna si zinute apie siuntimasi paskutine mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 08 birželio 2010 - 20:18
nesupykit, bet jau atsibodo unsure.gif tema "adeniumas, kaip prižiūrėti"...

dabar kiekviena sąrašą pildys.. gal galima viską spręsti per AŽ arba štai - sėklų užsakymams skirta tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 08 birželio 2010 - 20:13
QUOTE(zuzla @ 2010 06 08, 21:10)
nesupykit, bet jau atsibodo unsure.gif tema "adeniumas, kaip prižiūrėti"...

Tai kad nieko baisaus čia neatsitiko.....nedaug čia ir papliurpė....argi jau taip pamaišė unsure.gif kaktusininkės irgi siuntimo, susitikimo reikalus susitvarko temoje - nei viena nepareiškė nepasitenkinimo, pretenzijų....
Atsakyti